Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
А овај потписов братче од кај го изваде ? Колку шо знам јас такво нешто немам напишано и ако провериш во моите мислења такво нешто не постои. Ех бе ПАТЕТИКО! Сам си напрајл цитат за на потпис. :pos:
bi ti preporacal ako nemas nesto da dodades pisi si privatni poraki so drugite clenovi ili fanovi na Barca. Inace ne mu ja tupi da ne ti ebam cel RM

Razocaran sum pred se od igrata a ne od rezultatot zatoa sto znam deka imame kapacitet za podobra utakmica i + domasen teren, ocekuvam odmazda na kampot.
VISCA EL BARCA !

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Момци,извинете за мојата глупавост,мојот идиотизам,ај едноставно да кажеме дека тоа го пишав у афект и бев многу даун.
СЕГА НА НОУ КАМП МОРАМЕ ДА ТЕПАМЕ,а знам дека и можеме!
Извинување прифатено... ама со право те ставиле во потпис.

На сите ни е тешко од поразот, ама за тим треба да се навива кога ќе му е најтешко, а не само кога ќе победува. Тогаш е лесно, тогаш баш сите се палат како сме најаки, го виде овај, го виде онај. Е сега треба да се даде подршка за тимот кој покажа и докажа дека се НАЈДОБРИ ВО СВЕТОТ. А и да испадниме еве од Интер (мада не вервувам и имам надеж голема дека ќе изиграме супер на Ноу Камп) нема да го смени тој епитет.

Барса сите фанови ја гледаат со респект и се ситат кога ќе биде поразена заради тоа што е најдобра и игра најубав фудбал. А најповеќе треба да биде ценета од своите фанови.

Затоа друг пат размисли пред да пишуваш

Поздрав

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Можеме да збориме за судиите уште многу,но факт е дека бевме надиграни и интер заслужено победија...а иначе за судиите нема што да се збори,признат гол од чист офсајд и не досуден пенал:tapp::tapp:,али тоа е,ама и сами сме криви,изигравме еден многу лош меч..сеа на реванштот на кампот ќе биде многу тешко,али да се надеваме на влез во финалето,и да тоа дрвото Бускец не сакам да го видам на реваншот:tapp:..ајде момци ништо не е загубено,има уште една утакмица,на која ќе покажаме зашто сме најдобриот тим во светот!!!:smir:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
еве ви малце мотивирачки..сезоната 1999/2000 во првиот натпревар во Лондон против Челзи загубивме 3:1, реваншот беше на камп ноу..видете сами на клипот што се деси..

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Можеме да збориме за судиите уште многу,но факт е дека бевме надиграни и интер заслужено победија...а иначе за судиите нема што да се збори,признат гол од чист офсајд и не досуден пенал:tapp::tapp:,али тоа е,ама и сами сме криви,изигравме еден многу лош меч..сеа на реванштот на кампот ќе биде многу тешко,али да се надеваме на влез во финалето,и да тоа дрвото Бускец не сакам да го видам на реваншот:tapp:..ајде момци ништо не е загубено,има уште една утакмица,на која ќе покажаме зашто сме најдобриот тим во светот!!!:smir:
Pogolemo drvo od ovoj nema pod itno da se prodade

bb[noone];3497163 напиша:
еве ви малце мотивирачки..сезоната 1999/2000 во првиот натпревар во Лондон против Челзи загубивме 3:1, реваншот беше на камп ноу..видете сами на клипот што се деси..
Dva pati imame napraveno rezultatski presvrt odkako imame zagubeno so 3-1 da se nadevame na tret presvrt :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Дополнителни потешкотии на Кампот, во Лигата имаме лесен меч па очекувам да ги одмараме клучните играчи и да им дадеме шанса на Чиги, Маркез, Џонатан и др, па така играчите да ни бидат фит за Интер и да победиме 2-0 и да не примиме гол..
Верувам во тимот, Верувам во Пеп..

VISCA EL BARCA ! ! ! :vozbud::vozbud:

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Дајте нешто постирајте изјави интервјуа после мечот ова она... поминат ми е лимитот не можам да барај низ сајтови... :)

Инаку, вчера видовме зошто ни треба Фабрегас :)
Дефинитвно без Чави и Иниеста заедно на терен против тренери како Мурињо не се минува :) Според мене поразлична би била приказната ако Иниеста беше на теренот вчера, со маркирањето на Чави ни ја маркираа цела средина :toe:

Abe kakov Fabregas... sto mislsis da e zdrav Andres ke ima mesto u prv tim za Cesc? Ne ni treba toj, bolje nekoe levo krilo da se zeme... u prvo vreme bev za Riberi ali za tie pari sto gi baraat moze Ashley Young da se zeme i uste nekoj asalen napagjac

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
да се надеваме и на 3 пресврт после пораз нагости од 3:1.Но ги гледам Интерашиве многу се дигнаа со тоа што Меси одигра слаб натпревар ? и со арсенал беше така на емирати но на кампот и самите видоа што се деси.. така да очекувам ПОБЕДА на кампот со доволно голови разлика за да одиме во големото финале и на сите да им докажеме дека сме заслужиле!

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
bb[noone];3497200 напиша:
да се надеваме и на 3 пресврт после пораз нагости од 3:1.Но ги гледам Интерашиве многу се дигнаа со тоа што Меси одигра слаб натпревар ? и со арсенал беше така на емирати но на кампот и самите видоа што се деси.. така да очекувам ПОБЕДА на кампот со доволно голови разлика за да одиме во големото финале и на сите да им докажеме дека сме заслужиле!
ne im zamaraj imaat povod da se raduvaat iako mnogu se euforicni kako da pobedile finale sepak koj posleden se smee najslatko se smee..

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Abe kakov Fabregas... sto mislsis da e zdrav Andres ke ima mesto u prv tim za Cesc? Ne ni treba toj, bolje nekoe levo krilo da se zeme... u prvo vreme bev za Riberi ali za tie pari sto gi baraat moze Ashley Young da se zeme i uste nekoj asalen napagjac
Фабрегас мора да се донесе и точка! Иначе лево крило предлог: Анхел Ди Мариа од Бенфика:smir:

ne im zamaraj imaat povod da se raduvaat iako mnogu se euforicni kako da pobedile finale sepak koj posleden se smee najslatko se smee..
Така и Штутгарт и Арсенал се радуваја, па ги снајде то шо ги снајде на Кампот. Е сеа овие не се од ист калибар, ама и нашиве имаат мотив на повисоко ниво наречен финале:wink:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
е да имаат право да се радуваат но ја претераа со отварањето групи на фб за Меси, сепак се знае дека е НАЈДОБАР :wink: а за фабрегас треба да се земе летоска обавезно или па ако има некој проблеми некој друг среден играч што солидно ќе може да ги менува Чави или Иниеста и некое лево крило обавезно неможе само на педро да се потпираме, а Ди мариа во никој случај за 40 милиони ќе го донесеме силва и 10 милиони ќе ни останат

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
де бе виое одма во депресија паднавте , заборавивте дека за барса навивате тим за кој 2 гола на домашен терен се најобична рутина :) ... интер ни 10 % нема завршено од работата за пласман во финале ... спортски поздрав до реваншот

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За вчерашниот меч,шо да се коментира.
Слаба игра,посебно на одбраната,колку само лесни голови се примија то чудо едно:nesvest::nesvest::nesvest:
Посебно потфлија страничните дефанзивци-премногу лесно создаваа слободен простор по страните играчите на Интер,и кога ќе се прошетаа непречени до шенсаесетникот веќе беше касно,сите три гола се примиа од 10 ина метри,нешто шо за екипа како Барселона е недозволиво.
Наивност,премногу грешки,конфузија во одбраната,подарок од судиите и гол од чист офсајд на Милито резултираше со 3 примени гола,ако не се лажам ова е прв меч каде Барса прима 3 гола оваа сезона.
Мораше одбраната да биде на ниво-а за слабата игра на средниот ред,посебно на нападот-очекувано беше дека Интер сите сили ќе ги насочи во запирање на Меси,а посебно добра работа завршија со запирањето на мозокот на екипата Чави Хернандез.:kesa:
Тотално промашување на Гвардиола беше Серџо Бискец,едноставно бескрисен беше вчера:tapp:
Втора голема грешка-пуштањето во игра од самиот старт на Ибрахимовиќ:nesvest:
Се изгуби таа полетност,брзина,свежина во играта во нападот која ја красеше Барса се до мечот со Еспањол-нормално е кај сите тимови да се јави криза,неминовно е тоа,пренапорниот распоред,играњето на 2 фронта си го зема својот данок-штета е шо кризата се јави баш на можеби клучните мечеви!!
Гладијаторите во одбраната на Интер Лусио и Самуел не му дадоа око да отвори на Ибрахимовиќ.:kesa::tapp:
Против таква одбрана требаше да се пушти Кркиќ,со статичност-да не речам со одење не може да се пробие бедемот на Интер.
Треба легнување на топката и форсирање на препознатливата игра за Барса,од нога до нога!!!
Судиите секако му кумуваа на високиот пораз тоа е факт-оштетена е Барса за еден гол(иако имаше и неколку непостоечки офсајди кои беа му беа досудени на Интер),не беше досуден чист пенал над Алвес.
Слаб судија-се надевам во реваншот ќе има фер коректно судење и подобриот ќе оди понатаму!!!

Се надевам дека ќе се повтори 24 ноември 2009 и ќе биди барем 2-0 за Барса.:eek:lee:
Има време дотогаш,ќе анализираме наредните денови за овај меч.:salut:

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
bb[noone];3497163 напиша:
Haha, mi teknuva na utakmicava ko vcera da bese... kakva "sigurna" intervencija na Ruud Hesp, ne mi se veruva (u toa vreme imavme mnogu paceri golmani od tipot na Hesp, Dutruel, Bonano, Rustu). I ona drvoto Dani ne izvadi, gol za 3-1 u 85 minuta... posle toa brcanje uste dva u extra time.
A Rivaldo... Rivaldo e legenda... sum go postuel poise i od Roimario i od Ronaldo i od Figo i od Ronaldinho (mozda ne poise od Messi). Tipot bese malce flegma i go mrzese mnogu da trca ali tehnika i sut (so leva, posto so desno bese drvo) imase... u picku mater. Vi teknuva li na golot so "makazici" protiv Valencija sto go dade od 16 metra (posledno kolo, Valencia pred nas 2 boda na 4to mesto Rivaldo dae het trik i nie ideme u LS kako 4ti)?

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Педро: Нема да му го простиме овој пораз на Интер http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5521:2010-04-21-10-43-22&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9
Oф топик:гледајте што групи прават на фб.. Изгубено е момче со надимак Меси?:tapp:
Синоќа, на 20 април се изгуби дете на височина околу 170 сантиметри во дрес на Барселона и се одзива на името Меси! Последен пат е виден на загревањето околу 20 часот и 45 минути. Ве молиме доколку некој го пронајде да ја извести полицијата!!!
п.с. сите нови информации за момчето пишете ги на ѕидот на групата со цел побрзо да го пронајдеме !!!:tapp::tapp::tapp:
http://www.facebook.com/group.php?gid=114815748541151&ref=nf#!/group.php?gid=114815748541151&v=wall&ref=nf
какви само деца постојат,не ми е јасно:tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom