Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
uste 4 gola mu falat na messi i 4e go nadmine rekordot na ronaldo od 42 gola:vozbud::vozbud::vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Не дека сакам нешто сеир да мавам ама озбилно, гледам и на Арсенал темата сте прашале, па ај ја ќе прашам тука, да не испадне провоцирање. Еден дечко, не знам кој беше, го бараше Меси во џебот на Вермален. После покерот од горе наведениот "изгубен" Меси, мислам дека дечкото испадна крајно смешен. Колку и да сакал да тера на заебанција за Барса, не му држело тоа што се фатил за него. Жими мене овој Меси е од друга планета, му нема рамен моментално а тешко и дека ќе го има во догледно време.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Дркам коа го глеам Меси као игра, а ипак не сум педер.
Честито пласман у полуфинале! :smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
aj ako moze nekoj da najde klip od klupata na barsa kako reagirat na sekoj postignat gol na bogot :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Максвел е добра замена за Абидал, али за Интер Абидал ќе биде тука :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Покрај целово ова фалење, тоа што ги зема насловните страници на сите спортски весници во Европа па и пошироко, сепак тој си останува скромен и вели дека Барса победила тимски. Не дека не е точно тоа, али ми се допаѓа што секогаш ги држи нозете на земја.

Можам да се кладам дека педерчето пука од завист што него го нема на насловни.:tv:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Покрај целово ова фалење, тоа што ги зема насловните страници на сите спортски весници во Европа па и пошироко, сепак тој си останува скромен и вели дека Барса победила тимски. Не дека не е точно тоа, али ми се допаѓа што секогаш ги држи нозете на земја.

Можам да се кладам дека педерчето пука од завист што него го нема на насловни.:tv:
Ќе го има педерчето на насловни летото. После фудбалската сезона. Пак ќе го сликаат у педерски шорцеви.

Сеа додека трае сезоната насловните се резервирани за фудбалерите не за манекените.

B

Beck's

Гостин

ke go ima valjda i nego,ke izleze i ke kaze mesto Barca,Real trebase da igra fo finaleto:tv:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ќе го има бе како нема да го има еве оваа слика ќе ја има

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ќе го има педерчето на насловни летото. После фудбалската сезона. Пак ќе го сликаат у педерски шорцеви.

Сеа додека трае сезоната насловните се резервирани за фудбалерите не за манекените.
хахахахаха

Ќе го има бе како нема да го има еве оваа слика ќе ја има
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се убив од смеење :pos2::pos2::pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
ХА - ХА! Funnyy..

NOT!

Многу се залетавте некако... баш сакам да видам дали тоа ке ве удри по глава.

Зошто да не се залетуваме? Фанови сме, навиваме за најдобриот клуб на Планетата. Ние можеме да се залетуваме колку сакаме, битно е играчите и таборот во клубот да не се залетуваат, а познавајќи го Пеп не верувам дека ке дозволи да се залетуваат играчите.

И имаме секакви мотиви да бидеме оптимистички настроени за класикото. И лани бевте во ваква серија без пораз, па знаеме што се случи. А и сега баш за првпат сезонава личиме на оној тим од лани.

Се гледаме на Бернабеу:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom