:hihi:Абе Меси е повреден и нема да игра до крајот на сезоната исто и Иниеста.![]()
Ме фати бе.:icon_neut:hihi:
Еј немој веќе гугл транслате да користиш оти само глупости излегуваат, поарно некој од нас да го преведе отколку вака хахахахаха :pos2:
Трај брат, мене ептен ме нервира транслејтот ама мора некако да се снаоѓамеЕј немој веќе гугл транслате да користиш оти само глупости излегуваат, поарно некој од нас да го преведе отколку вака хахахахаха :pos2:
Barcelona players appeared as if they were playing in the Camp Nou and not in the Emirates stadium. Complete dominance throughout the first half with 70% possession clearly reveals Barça’s intentions. They feared no team, no stadium, no fans, nobody. Iniesta’s absence was not really felt; wonderful passes played, absolute ball possession, crosses from both flanks, and wonderful through balls from the midfield into the penalty area.
Shto ti e fudbal, dominiraa cel natprevar skoro, I namesto da
Затоа посто втора утакмица, каде шо нема да има 2 глупи грешки. Најиксрено повеќе ме фаќаше страв од Штутгарт отколку шо ме ме фаќа после вчерашната утакмица од АрсеналShto ti e fudbal, dominiraa cel natprevar skoro, I namesto da
Gi torpedirame napravivme 2 glupi greski I zavrsi samo 2:2
Иди пикни се у некоја дупка и не искачај ,или искочи со некој друг аватар,дрес ,клуб ...Честито пласманот и вчера мислам дека заслуживте да победите, но ке имате прилика на Ноу Камп....Ние бевме очајни, и тоа е тоа:helou: