- Член од
- 18 март 2010
- Мислења
- 375
- Поени од реакции
- 11
Chigrinski nemoze da igra vo LS poradi toa sto bese veke ednas registriran za ovaa sezona od Shakhtar znaci toj nema sansi da igra!nema potreba od takvi izmeni u odbranata.Neka igraat Marquez i Milito ili pa Milito-Chigi...kakov Toure,on sakam da igra mesto Busquets i taka.Ali ako 1% postoi somnez kaj vas za toa Barca da kiksne,slobodno remove that procent cuz the gunners are going to suck it:pusk:
ostavi faktot deka deca vi se igracite i fanovite sve decista u pm!Добро бе а вие што ја направивте работава бе ,не играл Фабрегас и готово толку ,ко да го заборавивте тој што ви здрви гол ,тој што воопшто никој од вашиот тим не го ни виде од што беше екстра брз :pos2: , го заборавивте Аршавин , Насри ,Росицки ,Вермален ,Клиши ,ама ај ОК Фабрегас не игра и толку готово
Го спомнав Порто затоа што беше еден од најтешките натпревари во кој игравме без Фабрегас ,а и сепак е утакмица од нокаут фаза од ЛШ
Инаку со последниве неколку ваши поста слободно може да ја прекрстите темава во Хумор и Сатира или математичка секција :tv:
Ве разбирам што сте толку напалени ,на кампот,на кампот , ама шансите се 50:50 ,за нас топџиите останува во најмала рака уште една екстра интересна утакмица ,за која секако не се откажуваме ,нели ,не е логично ...
П.С : Како што за вас Порто не е Барса ,така и за нас Штутгарт не е Арсенал ,ама можеби ќе биде Рубин Казан:tv:
gledam uste jades gomna deka clubot tvoj ima uste sansi demek 50:50 "dobar" si bil vo matematika, ama izgleda ke treba na ocno da odis pod itno da ja zgolemis dioptrijata :pusk: