- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите?Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.
Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите?Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.
Тука ќе сум јас, ќе славам победа. Утре пола од вашите фанови ќе дојдат тука да честитат победа со коментари од типот: "Богови сте" "Вонземјанци".Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите?
Добар е бе ....во интерес на вистината што мислите да се избрка коментаторот на алфа а каталонци?
Ајде да се загрееме малце :bakla:
Lionel Messi
“Diego is Diego and for me he is the greatest player of all time. Even after a million years I am not even going to be close to Maradona. I have no intention of comparing myself with Maradona – I want to make my own history for something I have achieved.”
Ne se iznervirav ic...Kako so kaza sekoj si ima svoj stav a toa e mojot stav za navivacite na Arsenal. Ne kazav konkretno za navivacite od forumot na Arsenal, jas i ne sum mnogu na forumov, ama sum na drugi i tamu se ne podnoslivi. Ako si ti isklucok veruvam deka ke se soglasis oti mnozinstvoto se takvi kakvi so kazad deka se. Sekogas se ramnite so golemite ekipi a nemate osvoeno nisto. Pricinite ne me interesiraat. Ova Nakol...ova Nikolce ne go razbrah izglea proba da bides interesen nesto...Аман бе Накол..ова Николче , толку ли маки си видел од нас. Кога предходен пат, еве конкретно, ти имаме додевано тебе.Се води нормална дискусија за претстојниот 1/4 финален натпревар меѓу Арсенал и Барселона .Секој со свој став.Нормално е да има малку искри, нели.Шо се изнервира толку мајкаму стара