Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.:)

Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите? :)

Нема проблем бе секогаш ќе бидам тука. Али ти како ми зборуваш...ти да не не бидеш тука ако изгубите? :)

Тука ќе сум јас, ќе славам победа. Утре пола од вашите фанови ќе дојдат тука да честитат победа со коментари од типот: "Богови сте" "Вонземјанци".:)

во интерес на вистината што мислите да се избрка коментаторот на алфа а каталонци?

Јас мислам дека е редно време да ја смириме топката

Ајде да се загрееме малце :bakla:

Можда се најјаки,најдобри,од друга планета све нај нај...ама никад не се потценува противник,тоа треба сите да го знаат! Барса си е Барса,недај боже кога најмалце очекуваш ќе те изненадат некои,така да ..смирено момци и идеме на победа! :vozbud:

Овие "топчиите" многу летаат у ваздух.
Кој високо лета, ниско паѓа. И тоа за брзо време и по кратка постапка.:tv:

Видете овде како сите зборуваат за него...а тој на крајот колку е скромен :)

Lionel Messi
“Diego is Diego and for me he is the greatest player of all time. Even after a million years I am not even going to be close to Maradona. I have no intention of comparing myself with Maradona – I want to make my own history for something I have achieved.”

Аман бе Накол..ова Николче :), толку ли маки си видел од нас. Кога предходен пат, еве конкретно, ти имаме додевано тебе.Се води нормална дискусија за претстојниот 1/4 финален натпревар меѓу Арсенал и Барселона :).Секој со свој став.Нормално е да има малку искри, нели.Шо се изнервира толку мајкаму стара

Ne se iznervirav ic...Kako so kaza sekoj si ima svoj stav a toa e mojot stav za navivacite na Arsenal. Ne kazav konkretno za navivacite od forumot na Arsenal, jas i ne sum mnogu na forumov, ama sum na drugi i tamu se ne podnoslivi. Ako si ti isklucok veruvam deka ke se soglasis oti mnozinstvoto se takvi kakvi so kazad deka se. Sekogas se ramnite so golemite ekipi a nemate osvoeno nisto. Pricinite ne me interesiraat. Ova Nakol...ova Nikolce ne go razbrah izglea proba da bides interesen nesto...

ke bide interesna utakmica nz zaso se zanesuvaat kanal 5 ke ja davaat baern minhen

Арсенал - Барселона LIVE NA :
2BE
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +4
BHT 1
C+ France
C+ Hi-Tech
C+ Sport 1 (Fin)
Club RTL
CT2
Digi Sport (HU)
Fox Soccer Channel **
Fox Sports Espanyol **
Hi Soccer
HRT 2
ITV 1
ITV 1 Wales
Kanal A (Slovenia)
Lider TV
Nederland 3
NET Hellas
nSport SD
ORF 1
Pro.bg
RTS 1 (Serbia)
RTÉ Two
Rustavi 2
Scottish TV
SF 2
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport Info (Portal)
Sport 1.1 (Ned)
Sport 2 (Ukr)
Sport 5
Sport TV1
Star Turkey
SuperSport 3 (ZA)

TSR 2
TVR 1
Ulster TV
UT-1
Viasat 4 (Nor)
Viasat Football (Swe)
Viasat Sport Baltic (lt)
Viasat Sport Baltic (lv)
~ HD Suisse
~ ITV HD
~ nSport HD
~ ORF 1 HD
~ Sky Sport HD (Germany)
~ Sport 1 HD (Ned)
~ Sport TV HD
~ Star TV
~ Viasat Sport HD

Фабре нема да им игра, еве шанса да ги потопиме . :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom