I
IBIZA SOUND
Гостин
e dobro de greska sum napravilА Чех е дванајстиот??
edno mislev a drugo sakav da pisam i zatoa taka ispadna
e dobro de greska sum napravilА Чех е дванајстиот??
a bas na golem natprevar kako so e ovoj so celzi moze da pokaze so znae i umee kaserasГневен сум но не толку за резултатот колку за повредата на Маркес кој ќе отсуствува до крајот на сезоната како и суспензијатат за Пујол.
Касерес не ми е играч за големи утакмици плус сезонава на тие утакмици што играше и не ми остави некој топ впечаток освен можеби на 2 утакмици кои што ги изигра на високо ниво.
Друго, ситуацијата со Анри во шеснаесетникот на Челзи можеше и те како да се свирне за пенал.
Иначе како што кажаа и другите, Челзи ќе мора да нападне а тука е нашата шанса за гол... плус притисокот ќе биде на нивна страна па ќе видиме што ќе се деси.
Истото мислење го имам.Гневен сум но не толку за резултатот колку за повредата на Маркес кој ќе отсуствува до крајот на сезоната како и суспензијатат за Пујол.
Касерес не ми е играч за големи утакмици плус сезонава на тие утакмици што играше и не ми остави некој топ впечаток освен можеби на 2 утакмици кои што ги изигра на високо ниво.
Друго, ситуацијата со Анри во шеснаесетникот на Челзи можеше и те како да се свирне за пенал.
Иначе како што кажаа и другите, Челзи ќе мора да нападне а тука е нашата шанса за гол... плус притисокот ќе биде на нивна страна па ќе видиме што ќе се деси.
Не ми е затоа што отпаднаа Јуве туку затоа што цел тим на Барса го повредијастварно се груби:kesa:Чист пенал не досудија за Барса плус тоа:kesa:КОј го имате како централен одбрамбен освен овие 3 Пике, Маркес и Пујол?:smir:Абре Тимче..разбирам отпадна Јуве од нас..не мора сега да се ситиш на наши порази и лоши игри..ќе ти речев нешто друго ама го поштуам Јувентус и затоа.
Ееееееее од кога го зборувам јас тоа. Можеби не е најдобриот голман, ама не ни е дрво како шо го прават.Slusaj, ne daj boze da stignat do penali. Veruvaj deka nema covek sto poveke go saka i pocituva Valdés, ama....Cheh si e Cheh! A utakmicava denes mi e samo za keif da im dokazam na odredeni luge deka Valdés ne e bas drvo!!!
i kaseras e tuka koj so i nema golemo iskustvo no dobri natprevari izigra vo spanija i kolku tolku ke zavrsi rabota zaedno so pikeНе ми е затоа што отпаднаа Јуве туку затоа што цел тим на Барса го повредијастварно се груби:kesa:Чист пенал не досудија за Барса плус тоа:kesa:КОј го имате како централен одбрамбен освен овие 3 Пике, Маркес и Пујол?:smir: