Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Со малце ослабена нашата одбрана, и офанзивна игра на Челзи, мислам дека ќе има доста голови и на двете страни во среда.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
se zanese deka anglicanite ke igraat zatvoreno...NO vo London onie neka mu ja mislat...

BARCA MES QUE UN CLUB

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Гневен сум но не толку за резултатот колку за повредата на Маркес кој ќе отсуствува до крајот на сезоната како и суспензијатат за Пујол.
Касерес не ми е играч за големи утакмици плус сезонава на тие утакмици што играше и не ми остави некој топ впечаток освен можеби на 2 утакмици кои што ги изигра на високо ниво.
Друго, ситуацијата со Анри во шеснаесетникот на Челзи можеше и те како да се свирне за пенал.
Иначе како што кажаа и другите, Челзи ќе мора да нападне а тука е нашата шанса за гол... плус притисокот ќе биде на нивна страна па ќе видиме што ќе се деси.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Гневен сум но не толку за резултатот колку за повредата на Маркес кој ќе отсуствува до крајот на сезоната како и суспензијатат за Пујол.
Касерес не ми е играч за големи утакмици плус сезонава на тие утакмици што играше и не ми остави некој топ впечаток освен можеби на 2 утакмици кои што ги изигра на високо ниво.
Друго, ситуацијата со Анри во шеснаесетникот на Челзи можеше и те како да се свирне за пенал.
Иначе како што кажаа и другите, Челзи ќе мора да нападне а тука е нашата шанса за гол... плус притисокот ќе биде на нивна страна па ќе видиме што ќе се деси.
a bas na golem natprevar kako so e ovoj so celzi moze da pokaze so znae i umee kaseras
ovie nekolku natprevari so gi izigra za barsa ovaa godina dosta me bindisa negovata igra iako imase nekoj mal kiks

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37

Истото мислење го имам.
Судијава .. не знам,немам коментар ..
Пујол влага еден старт веднаш жут,ни опомена ни нишо ...добро спречи контра али стартот беше точно на средина.Слично Микел спречи контра на Барса во првото полувреме кога направи фаул над Иниеста од позади и тогаш судијава место него жут му даде на Туре ...можеше жут да му даде и на Босингва у прво полувреме кога Меси го помина и беше точно пред шеснаесетник.
Судиите имаа уште многу грешки али што е тоа е ...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иначе Маркес ќе мора на операција, ќе отсуствува 3 месеци.

Видете ја сликава, ЧИСТ ПЕНАЛ, чист како СОЛЗА !!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako sudijata majmun mu dadese na bosingva zolt toa bese nekade na pocetokot na natprevarot mnogu nesta ke se smenea,vaka ostanuva drugata nedela da gi nacikame dobro

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.700
Поени од реакции
11.518
Требаше да победите, незаслужено е ова реми.
Нека се гонат у пм и судијата и Челзи, значи по среќен тим од овој лузерскиот нема.
Остај друго, не досуди и чист пенал, му ебам тоа смрденото копиле.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абре Тимче..разбирам отпадна Јуве од нас..не мора сега да се ситиш на наши порази и лоши игри..ќе ти речев нешто друго ама го поштуам Јувентус и затоа.
Не ми е затоа што отпаднаа Јуве туку затоа што цел тим на Барса го повредија:tapp:стварно се груби:kesa:Чист пенал не досудија за Барса плус тоа:kesa:КОј го имате како централен одбрамбен освен овие 3 Пике, Маркес и Пујол?:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Slusaj, ne daj boze da stignat do penali. Veruvaj deka nema covek sto poveke go saka i pocituva Valdés, ama....Cheh si e Cheh! A utakmicava denes mi e samo za keif da im dokazam na odredeni luge deka Valdés ne e bas drvo!!!
Ееееееее од кога го зборувам јас тоа. Можеби не е најдобриот голман, ама не ни е дрво како шо го прават.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Не ми е затоа што отпаднаа Јуве туку затоа што цел тим на Барса го повредија:tapp:стварно се груби:kesa:Чист пенал не досудија за Барса плус тоа:kesa:КОј го имате како централен одбрамбен освен овие 3 Пике, Маркес и Пујол?:smir:
i kaseras e tuka koj so i nema golemo iskustvo no dobri natprevari izigra vo spanija i kolku tolku ke zavrsi rabota zaedno so pike
a e toa so igraa grubo igraa no sudijata trebase da si ja vrse rabotata podobro

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.829
Sudijava malku pretera so tolerancijata....trebase da pocne so kartoni porano....barem ce gledavme povece fudbal.

V

Viktoranius

Гостин
Малце сеа се средив од натпреварот, и стварно ми е жал шо не постигнавме гол. Додуша не ни сакав фудбалерите да трчат многу зошто побитно ми е резултатот во сабота.

Сеа ни преостанува мислите само за во сабота да си ги насочиме, и ништо друго да не не интересира. Пеп сигурно ќе излезе со составот денес што играше, само на место на Маркез сигурно ќе биде Пике.

Вака би изгледало ...

... Анри ..... Ето ..... Меси

... Иниеста ..... Туре ..... Чави

..... Абидал .... Пујол ..... Пике ..... Дани Алвес

..... Валдез .....

АЈДЕ МОМЦИ, ЗАБОРАВЕТЕ НА ТОА ДЕНЕС И ИЗВЛЕЧЕТЕ ГО МАКСИМАЛНОТО ОД МАДРИД !!!!!

VISCA EL BARCA !!!!!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Стварно добро изигравте и требаше да постигнете барем 1 гол Челзи во 1то полувреме не допреа топка и немаа врзано повеќе од 2-3 додавања а во 1то почнаа рагби да играт незнам дали такви се биле советите на Хидинк(што не верувам) или некоја друга тактика да се добие на време сепак еднаш ги тепавте сред Лондон се надевам пак ке успеете:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom