Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Браво за Челзи нека продолжат само да го уништуваат фудбалот.Секоја чест
Хул,Њукасл,Фулам..и остали екипи,го уништуваат фудбалот а?Што играа бункер против Челси годинава и го му земаа победа?Не е тоа уништување брат,знам дека си гневен што не тепавте,ама премногу сте се зафатиле со тој термин уништување на фудбалот.Тоа е тактика!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Браво за Челзи нека продолжат само да го уништуваат фудбалот.Секоја чест
Абре луѓе ова е тактика..Они како сакат така ќе си играт.Со тоа "уништивање на фудбалот" они може и титулата да си ја освојат.

П.С Се сложувам дека судијата не ве заштитуваше доволно,но тоа е..

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Стварно многу гадни фудбалере имаат Челзи:tapp:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Rezultatot kolku sto e los tolku e i dobar. Ne mozeme da se lutime na toa kako igra celzi,nivnata igra e nivno pravo(iako na mnogu od nas pa i cel svet ne neguva takva igra ,sepak mislam deka najdobriot treba da e soocen i so vakvi predizvici)-nasata prednost vo napadot e isto sto i nivnata prednost vo odbranata .
Edna interesna rabota zabelezav vecerva-koga i malku da se otvorese celzi t.e da vlezese vo napad barca sekogas imase konkreten prostor i sansa za gol-neka se mislat za doma kako ke igraat, eden gol da im zbrcnime i to e to .

Pozdav do site fanovi na barca-VE UVERUVAM SIGURNO ODIME VO RIM:helou:

V

Viktoranius

Гостин
Edna interesna rabota zabelezav vecerva-koga i malku da se otvorese celzi t.e da vlezese vo napad barca sekogas imase konkreten prostor i sansa za gol-neka se mislat za doma kako ke igraat, eden gol da im zbrcnime i to e to .
Pozdav do site fanovi na barca-VE UVERUVAM SIGURNO ODIME VO RIM:helou:
Да да, и јас го забележив ова. Значи челзи ако сака гол во Лондон, а сигурно ќе сака неможе да играт со денешната игра. Мора да се отворат малце по офанзивно, и само тука ја гледам нашата шанса.

Ако дотуркаме до пенали ќе биде уште појако.:vozbud:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Да да, и јас го забележив ова. Значи челзи ако сака гол во Лондон, а сигурно ќе сака неможе да играт со денешната игра. Мора да се отворат малце по офанзивно, и само тука ја гледам нашата шанса.

тешко ова,мн тешко ...
ќе се отвори Челзи сигурно нема да игра како вечерва да се брани за да не прими гол,а тоа значи дека ќе има голови.Во чија мрежа и колку ќе видиме у среда.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ајде бе уживајте... одлични беа денеска англичаните тактички, но не ме убедува нивната игра. Уверен сум дека ќе дадеме гол во Лондон.

Во сабота играме исто така ВАЖЕН натпревар. Реал ако сака титула нека му ја мисли уште сега како ќе игра.
Инаку Маркез го пропушта преостанатиот дел од сезоната. Касерес ќе игра против Челзи:vozbud::vozbud:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Уште една забелешка.. морам да признам дека барса има повеќе од прекрасен тим. Би рекол совршен доколку пеп ги нахранел со концентрати ова она за да бидат поцврсти во дуели и да не плачат многу :)

Поздрав до сите каталонци :))

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај еве и од мене нешто.
Прво многу педерски изиграно од Челзи, стварно не очекував дека толку дефанзивно ќе играат. Не мислев дека со сите сили ќе одат во напад, ама со сите 11 назад тоа па воопшто не го очекував. Валдез мораме да признаеме дека не спаси денеска со оглед на тоа што му го фати на Валдез. Да беше тоа гол мислам дека се ќе беше решено. А добро викате за тоа, дека кога и да се отвореше барем малку Челзи веднаш лево или десно се отвараше простор за некој да може да изашка. Ние си ги имавме нашите шанси преку Ето, Хлеб, Кркич и до некаде слободниот на Алвес. Хендикеп ќе биде што нема да може да игра Пујол во следната утакмица, ама ок барем ни остана Алвес, ама сепак главниот дел од одбраната ќе биде Пике-Касерес.
Едно е сигурно: Во Лондон ќе биде жестоко и мислам дека на тој натпревар ќе има голови и многу поотворена игра.

I

IBIZA SOUND

Гостин
se znaese deka celzi ke igra zatvoreno so site 11 igraci pred ceh,i ne e samo celzi tuku site angliski timovi
no da se nadevame deka iako oslabnati vo odbranata ke gi skinime vo london ako bidat dobro raspolozeni sredniot red i napadot kako so bea deneska

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
se znaese deka celzi ke igra zatvoreno so site 11 igraci pred ceh,i ne e samo celzi tuku site angliski timovi
no da se nadevame deka iako oslabnati vo odbranata ke gi skinime vo london ako bidat dobro raspolozeni sredniot red i napadot kako so bea deneska
А Чех е дванајстиот??

Член од
10 мај 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1

Slusaj, ne daj boze da stignat do penali. Veruvaj deka nema covek sto poveke go saka i pocituva Valdés, ama....Cheh si e Cheh! A utakmicava denes mi e samo za keif da im dokazam na odredeni luge deka Valdés ne e bas drvo!!!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
тешко ова,мн тешко ...
ќе се отвори Челзи сигурно нема да игра како вечерва да се брани за да не прими гол,а тоа значи дека ќе има голови.Во чија мрежа и колку ќе видиме у среда.
Ако се отвори Челзи уште поубаво тогаш ке примат гол радувајте се сепак тешко ке биде се надевам да стигнете до финале и да играте со Арсенал тука нема да навивам за никој туку ке уживам:vozbud::vozbud:

В

Вори

Гостин
Абре Тимче..разбирам отпадна Јуве од нас..не мора сега да се ситиш на наши порази и лоши игри..ќе ти речев нешто друго ама го поштуам Јувентус и затоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom