Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
P

pepito*

Гостин
Не верувам Хидинк на Стемфорд Бриџ да тргне офанзивно
Тој одлично знае дека БАРСА чека таков момент за да нападни и да даде гол!
мислам дека ќе тргне слично но маааааалку поофанзивно и ете видовте за малку ќе примевме гол по една грешка на одбраната-мислам дека и на тоа ќе се надева!
А за Касерес знам дека е одличен играч во одбрана ама не верувам дека Пеп ќе го пушти прва постава заедно со Пике(затоа што е неискусен)-мислам дека Абидал ќе го изротира на таа позиција,а Силвињо ќе игра на лев бек!

P

pepito*

Гостин
вака би изгледал составот за вториот дуел со Челси(според мене):
Валдес

Абидал Пике
Д.Алвес Силвињо
Туре
Чави
Иниеста
Меси
Анри
Ето
:toe::toe::toe:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Не верувам Хидинк на Стемфорд Бриџ да тргне офанзивно
Тој одлично знае дека БАРСА чека таков момент за да нападни и да даде гол!
мислам дека ќе тргне слично но маааааалку поофанзивно и ете видовте за малку ќе примевме гол по една грешка на одбраната-мислам дека и на тоа ќе се надева!
А за Касерес знам дека е одличен играч во одбрана ама не верувам дека Пеп ќе го пушти прва постава заедно со Пике(затоа што е неискусен)-мислам дека Абидал ќе го изротира на таа позиција,а Силвињо ќе игра на лев бек!
И мене некако страв ми е што ќе правиме со одбраната.Касерес оваа сезона си ја извршуваше работата на ниво кога ќе му се дадеше шанса,сепак и јас не би играл со него заради искуството,особено не би ризикувал во ваков важен натпревар.За Абидал нз како би се покажал како штопер,али ајде да му го оставиме тоа на Пеп он најдобро си знае кој треба да игра,а кој не.

I

IBIZA SOUND

Гостин
а кај отидоа уште двајца?
tie dvajca se vo aut
markes povreden a puyol ke odmara zaradi 2 zolti
a inaku ako igra abidal vo central zaedno so pike mislam deka slabo ke mu ode na abidal tamu da igra,neznam kolku go gledavte sega letovo na E.P. abidal za francija igrase tamu vo central i se gubese na terenot
moe mislenje e deka slabo mu ode da igra levo,kaseras iako bez iskustvo ke se snajde mnogu podobro
no da go ostavime sega vtoriot duel vo LS i da mislime na real kako da mu go nacukame i da mu dokazime na tie nekoi koi vikaa deka barsa povtorno e vo kriza

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
tie dvajca se vo aut
markes povreden a puyol ke odmara zaradi 2 zolti
a inaku ako igra abidal vo central zaedno so pike mislam deka slabo ke mu ode na abidal tamu da igra,neznam kolku go gledavte sega letovo na E.P. abidal za francija igrase tamu vo central i se gubese na terenot
moe mislenje e deka slabo mu ode da igra levo,kaseras iako bez iskustvo ke se snajde mnogu podobro
no da go ostavime sega vtoriot duel vo LS i da mislime na real kako da mu go nacukame i da mu dokazime na tie nekoi koi vikaa deka barsa povtorno e vo kriza
епа добро де мора некој да ги замени

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Нема потреба за грижа имаме уште еден натпревар ако се сеќавате во 05-06 како ги тепавме дома игравме 1-1 а во гости ги тепавме 2-1 да се надеваме дека ќе се повтори таа година:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom