Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Со Базел нема потреба за форсирање, треба рутински да се одигра и да се победи секако. Очекувам неколку измени на екипата, можеби Меси ќе одмара, а и Ето.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Нема да игра Ето? (го имам на фантази)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Pozdrav do site navivaci na FC Barcelona normalno najdobriot tim vo svetot i posiroko hahaha inace za site sto ne znaele eve vi edna adresa www.fcbtransfers.blogspot.com i sega koga se kacivme na 1 mesto ne se siminjame do krajot na sezonata pozdrav do site katalonci:helou:
Добредојде на фан клубот.:smir:

Инаку не се знае кој ќе игра, денеска треба Пеп да ја соопшти листата на повикани играчи. Мислам дека Анри ќе биде во нападот овојпат :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Како и да е очекувам страшна победа дома против Базел и осигурување за во осминафиналето, ајде каталонци!!

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Jas ne bi se nadeval na golema pobeda...mislam deka kluchnite fudbaleri kako Messi,Eto'o,Iniesta,Xavi deka ke odmaraat no ke vidime :) sepak mislam deka ke tepaat
2 : 0 ili 3 : 0 :)...FORZA BARCA !

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2

Еве зошто Барселона е нај голеадорски :helou:тим во Европа :vozbud:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ајде некој нека пушти линк4иња за стриминг... дудук сум на тоа поле, а баш ми се гледа Барса вечер.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ајде некој нека пушти линк4иња за стриминг... дудук сум на тоа поле, а баш ми се гледа Барса вечер.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=22790&part=sports

отвори го линкот пред натпреварот и ќе имаш многу линкови. За некои требаат посебни програма а некои можеш да ги гледаш и со медиа плејер

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ѕвер!!!:zver::zver:
K.Benzema:When i live Lyon,i want to play in Spain!!!(оваа година му истекува договорот со Лион,а има кажано дека сака да игра у Барса)!!!
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ѕвер!!!:zver::zver:
K.Benzema:When i live Lyon,i want to play in Spain!!!(оваа година му истекува договорот со Лион,а има кажано дека сака да игра у Барса)!!!
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Друже Бензема има договор до 2013 го потпиша пред неколку месеци со откупна клаузула од 100 милиони, нема да оди он каде сака туку кој ќе искешира повеќе пари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom