Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
сликата вреди 1000 зборови а сликата е следна :pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Знаев дека ќе победи Барса бидејќи Реал се отепани годинава ама до олку да ги наплескаат не верував:vozbud:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ѕверој се нема шо секоја чест ... па со Арсенал да се видиме во финале на ЛШ :)
и мојата желба е таква:vozbud: нема што Пике закон беше во одбраната никој неможеше да го мине, а и постигна гол во стил на напаѓач сите мислеа ќе враќа тој право во голот:pos2: БРАВО!:vozbud:Со Челзи очекувам снимка од ова (нема да ме чуди ако излезе) со 3-4 гола:vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Честито победа честито титула.....(иако сум за Арсенал)Се надевам дека финале ЛШ ќе паднете со Ман Утд, за да се знае конечно кој игра најдобар фудбал на светов

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Od sega so golema sigurnost veruvam deka Barsa 'e igra vo finaleto.
Sepak ova e dobar rezultaat za Barsa.
Нема потреба за спремање, за екипи како Челзи...во секое време.
Реал е во голема форма последниве 15 натпревари, но Барса доволно сработа во есенската полусезона што температура од -4 сепак е премногу ладно. а се надевам дека после натпреварот на Бернабе нивниот прикриен сон за шампиони во Премиера ќе стане кошмар за нив. Многу ги жалам, и покрај серијата на победи сепак тоа е малку за една Барса. реал одбрал погрешна лига за натпреварување.
Овие мои постови што сега сам се цитирам треба сериозно да се сватаат.
Реал Мадрид е силна екипа, но за со Барса се уште не е доквакана.
БАРСА ШАМПИОН.
Не е лошо Реал Мадрид да се натпреварува во Португалска лига.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Едно ќе кажам : Не се они слаби, ниа смое многу јаки ..:vozbud::vozbud:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Некој член пред некое време спомна дека за да биде фер према другите екипи Барса треба да игра со 8 играча, до пред некое време се смеев али после ова денес и те како сериозно размисливам за ова.:)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Честито за победата и од мене.Оваа сезона ви нема сопирање во шпанија и се надевам дека ќе се сретнеме во најпосакуваното финале оваа сезона :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Честитки,честитки.Сосема заслужено.Анри како препороден е оваа сезона , прекрасно игра.Се гледаме у финале на ЛШ :pipi:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Честито победа, честито титула. Оваа година ја заслуживте...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Доцнам малку но не бев дома...немам зборови. Како што рече некој претходно, утакмицава и на стари години ќе ја гледам. Татко ми кој гледа фудбал од кога знае за себе, а е во добри години, рече дека вакво нешто нема видено во животот. Реков ќе падне добар секс на Бернабе. Пред неколку недели им реков на навивачите на Реал да не се надеваат многу бидејќи колку повеќе се надеваат толку повеќе ќе боли. Денес не лесно да се кажеш дека си навивач на Madshit. VISCA EL BARCA...честитики до сите навивачи на најдобриот клуб на планетава. :vozbud:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Секоја чест за победата, беше и повеќе од заслужена. Не сум глеал ваков фудбал до сега, играчите од Барселона се натпреваруваа меѓу себе кој ќе направи поголема мајсторија. Би било сосема неправедно доколку не се пласирате ви финале на ЛШ.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Без зборови сум. Ајде утре подетално малце да се соземам и јас :vozbud::vozbud::vozbud: :vozbud::vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Уживај си бе...6 гола на Стемфорд нема шанси да дадете...
А добро ке играте анти фудбал и нема да ви дадат. И да не забораам да кажам поинтересно ми е да ја глеам утакмицава пак (иако сум фан на реал) одколку да гледам барса - челзи! досадни челзи подосадно не би можело да биде ! интересно е коа двата тима даваат голови и се прават лесно шанси! а не да го гледам челзи со барса 90 минути играат челзи за една ебана шанса на дрогба и ја утна, и да речам навивам за челзи ?? па тоа ти е антифудбал кој потекнува од англија! и затоа мрзам коа ке видам такви екипи што ке ми дојдат у ЛШ со таков анти фудбал, да му се слоши на човек! тепаа ливерпул у мадрид ? ај нека ти текне играта цела утакмица реал доминира и овие еден ебан фаул исто еден ебан центаршут и гол! и готовооо!.поинтересно е за секој неутрален навивач да гледа отворен фудбал а не титанска војна 11 vs 11!!! Ај честито нека ви е титулата и од мене Браво Заслужена беше иако останавме храбри да се бориме до последните кола а бевме далеку ко сонце и земја!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom