и мојата желба е такваЅверој се нема шо секоја чест ... па со Арсенал да се видиме во финале на ЛШ![]()
Od sega so golema sigurnost veruvam deka Barsa 'e igra vo finaleto.
Sepak ova e dobar rezultaat za Barsa.
Нема потреба за спремање, за екипи како Челзи...во секое време.
Овие мои постови што сега сам се цитирам треба сериозно да се сватаат.Реал е во голема форма последниве 15 натпревари, но Барса доволно сработа во есенската полусезона што температура од -4 сепак е премногу ладно. а се надевам дека после натпреварот на Бернабе нивниот прикриен сон за шампиони во Премиера ќе стане кошмар за нив. Многу ги жалам, и покрај серијата на победи сепак тоа е малку за една Барса. реал одбрал погрешна лига за натпреварување.
А добро ке играте анти фудбал и нема да ви дадат. И да не забораам да кажам поинтересно ми е да ја глеам утакмицава пак (иако сум фан на реал) одколку да гледам барса - челзи! досадни челзи подосадно не би можело да биде ! интересно е коа двата тима даваат голови и се прават лесно шанси! а не да го гледам челзи со барса 90 минути играат челзи за една ебана шанса на дрогба и ја утна, и да речам навивам за челзи ?? па тоа ти е антифудбал кој потекнува од англија! и затоа мрзам коа ке видам такви екипи што ке ми дојдат у ЛШ со таков анти фудбал, да му се слоши на човек! тепаа ливерпул у мадрид ? ај нека ти текне играта цела утакмица реал доминира и овие еден ебан фаул исто еден ебан центаршут и гол! и готовооо!.поинтересно е за секој неутрален навивач да гледа отворен фудбал а не титанска војна 11 vs 11!!! Ај честито нека ви е титулата и од мене Браво Заслужена беше иако останавме храбри да се бориме до последните кола а бевме далеку ко сонце и земја!Уживај си бе...6 гола на Стемфорд нема шанси да дадете...