Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Дефинитивно го имаме најдобриот напад што некогаш постоел, головите доволно кажуваат за тоа но како што вели и Стоичков позадината е многу битна односно Чави, Иниеста и Алвес.
Плус Барса до сега има 30 до 40 гола повеќе од сите први тимови од најсилните лиги во Европа.
Секоја чест за дечките.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Прочитајте го ова... и погледнете сами што не прави посебни сезонава. Сум рекол дека го имаме најдобриот напад на светот до пред некој месец, сега го имаме најдобриот напад во историјата на фудбалот и цврсто стојам позади тоа. 90 гола имаат заедно Ето, Меси и Анри. Еве ја целата статија:

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/04/barcelona-are-cream-of-dream-teams.html
toa e toa,a toa e barsa:vozbud:
neznam so napravi ovoj gvardiola
samo ako padnime vo spanija i vo LS(so ne veruvam) za gjabe ke bidat ovie brojki
pa ajde napred sega so celzi pa posle pak da gi oladime navivacite i igracite na real oti mnogu se zapaleni od prednosta megju barsa i real koja iznesuva 4 boda

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
toa e toa,a toa e barsa:vozbud:
neznam so napravi ovoj gvardiola
samo ako padnime vo spanija i vo LS(so ne veruvam) za gjabe ke bidat ovie brojki
pa ajde napred sega so celzi pa posle pak da gi oladime navivacite i igracite na real oti mnogu se zapaleni od prednosta megju barsa i real koja iznesuva 4 boda
Реал е во голема форма последниве 15 натпревари, но Барса доволно сработа во есенската полусезона што температура од -4 сепак е премногу ладно. а се надевам дека после натпреварот на Бернабе нивниот прикриен сон за шампиони во Премиера ќе стане кошмар за нив. Многу ги жалам, и покрај серијата на победи сепак тоа е малку за една Барса. реал одбрал погрешна лига за натпреварување.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Каталонци како е ? :)
Се спремате за утре ? :helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Се спремаат играчите... ние сме спремни да ги бодриме во секој момент!!

Составот би изгледал вака некако ...

---------------------Валдес-----------------------
-Дани-----Пујол------------Маркез--------Абидал-
----------Чави--------Туре------------Иниеста---
---------Меси----------Ето-----------Анри--------

Составот е да те фати страв... единствена измена која би можел да ја направи Пеп е да го стави Пике на местото на Маркез, али мислам дека ќе се потпира на искуство. Ќе го кажам истото што го кажав пред натпреварот со Баерн, Чави и Иниеста да се расположени за игра, натпреварот е наш. Останува да видиме утре.:smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин

Составот е да те фати страв... единствена измена која би можел да ја направи Пеп е да го стави Пике на местото на Маркез, али мислам дека ќе се потпира на искуство. Ќе го кажам истото што го кажав пред натпреварот со Баерн, Чави и Иниеста да се расположени за игра, натпреварот е наш. Останува да видиме утре.:smir:
i jas mislam deka ke izleze so najsilniot sostav a toa e ovoj sostav gore navedeniot,samo mozno e abidal da ispadne a na negovo mesto da ode puyol a na mestoto na puyol vo central da se vrate pike
no kako i da e mora da se posramotat celzi na nou kamp

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Иако не верувам дека ќе се случи, ако ги понижиме и Челзи дефинитивно сме најдобар тим во светот.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не не не, заборавете 5 гола во мрежата на Челзи. Цврст натпревар ќе биде тоа... ако победиме нема да биде со повеќе од 2 гола разлика. Важно е да не примиме гол, за другото ќе се погрижи триото :vozbud:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Вистинските зборови..........

Нека му ја мислат Челзи утре. Очекувам постојано да има еден човек до Меси и тоа да биде Есјен. Само Есјен може до некаде да го задржи Меси. Ако нема маркер на Меси тогаш....е тек тогаш ќе ја видат силината на Барселона. Ако има човек до него, тогаш Иниеста и Анри по таа лева страна очекувам да бушат како никогаш до сега, особено ако Есјен е од другата страна. Доколку одлучи да стави маркер на Меси и притоа да не биде Есјен исто ко да не ставил човек до него.

Едвај чекам....... битно да не примиме гол, па и победа од 1-0 мислам ќе е доволна за реваншот. Со оглед на тоа дека веќе 50 утакмици по ред постигнуваме барем по еден гол, не верувам дека Челзи ќе успее да ја прекине таа серија.

Тоа е тој состав што ќе го започне утрешниот натпревар, се друго би било некое тактичко надмудрување, ама не верувам дека Пеп ќе ја промени тактиката или составот што гази цела сезона.

V

Viktoranius

Гостин
Утре прогнозирам дека Дани ќе даде гол. Сигурен сум.:)

Ајде момци, утре и во сабота победи, и мислам дека ќе решиме многу дилеми.

НАПРЕД МОМЦИ!!!!!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Утре прогнозирам дека Дани ќе даде гол. Сигурен сум.:)

Ајде момци, утре и во сабота победи, и мислам дека ќе решиме многу дилеми.

НАПРЕД МОМЦИ!!!!!
Димо, прогнозирам 3-0 шо викаш ке ја погодам ли и тааа? (дај зеленко ај) тепате га таа верувам у вас иако Челзи многу м'камски изгледа од коа дојде Хидинг:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ајде VAMOS BARCA. Значи утре одиме на каква било победа без примен гол.Тоа е најважното утре да не се прими гол. Одбраната треба да работи како никогаш досега, а за головите тука ни е златната тројка они ќе се погрижат да си одат дома Челзи со неколку парчиња.
Моја прогнозан 2-0 за нас или 3-0.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Aјде нека ни е со среќа утре, нејќам ништо да прогнозирам, само сакам да ја играме нашата игра а тоа што треба само ќе си дојде.
Иначе Хидинг досега 3 пати гостувал на Камп Ноу и 3 пати примал по 3 гола.
Секоја победа без примен гол ќе биде одлична.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom