Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
mozebi i gresam
ama mnogu pati sum gledal anglisko spansko ili anglisko so nekoj drug tim od druga drzava i ic ne mi se svigja fudbalot so go igraat anglicanite duri i podosaden e i od toj so go igraat italjancite
i zatoa vikam deka tesko moze barsa da se vrate so angliski tim ako i dadat prvi gol,mozebi i gresam ke vidime vecer
Пак ти велам, зависи од резултато и од времето преостанато. А во прв натпревар не вреди. Можи Мурињо изведуваше нешто, ама Хидинк е друга школа. Е сега, па ако мислиш Челзи и после даен гол само да напаѓа, и тука си грешка. Секако дека одбраната би била поконцентрирана (заедно со среднио ред), ама има разлика од бункер до концентрирана игра и во одбарна, и во напад, а пред се на средината. Како против Ливерпул на Енфилд на пример. :toe:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Спортски поздрав и со среќа вечерва нека ни е и на вас и на нас, да гледаме добар фудбал - без судиски грешки, и нека покажат фудбалерите на теренот кој е кој......мислам дека ќе паднат голови - за кој и како, останува да видиме
Мој тип од 2-3 гола :helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.311
ај со срека па да гледам финале барса - манчестер.можеби и најзаслужено ке биде да е така :toe: :vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ај дечки да се надеваме на убав фудбал :vozbud:

К

*Каталонец*

Гостин
Доста бе не ја прогнозирајте од сеа ќе ја урочите, ај попљукајте..

Иначе имам само да кажам дека ќе биде жестоко вечер и ватрено.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сега слушнав на Б92 дека капитенот ќе бил на клупата а на негово место ќе стартува Маркес...јес да сакав Маркес да го заземе местото на Пике заради искуството ама....:toe:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Очекувам добар фудбал денес и од двата тима, па нека победи подобриот со среќа:smir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ајмо Барса одиме на победа.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ај уште 5 минути ќе почни фудбалска војна !

V

Viktoranius

Гостин
И мене ме зачуди што стартува Пике на местото на Пујол, али Пеп сигурно има смислено нешто.

Ајде момци да се надеваме на победа. АЈДЕ БАРСА НАПРЕД !

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Со среќа вечерва, нека победи подобриот:helou:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Почнува!
Ај нека победи подобриот.
Позз :helou:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ја видовте ли кореографијата на источната трибина "ФЦ БАРСА 20:pehar:09" изгледаше феноменално!!!

Ајде со среќа нека ни е!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со среќа...од почеток убав фудбал глеам... океј само 3 минути...ама важно со среќа...и да продолжи ... и многу шанси по можност и голови.... и победете:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom