Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Oti na sudiite,sudiite vo najmala raka nesto pogresija(nemoj sega da se izbrukas i da recis golot so go postigna anri od faul bese poso mnogu ubo se vide deka ni F nemase od faul).Inaku igrata ne bese na zavidno nivo no toa bese razbirlivo ednostavon igravme na tezok teren protiv tezok protivnik.
Inaku kazi mi ti eden natprevar godinava kade sto real bas dominiral i konktretno go dobil t.e zasluzil da pobedi-pa real site natprevari ima sreka,kako djupka se vadi.:salut:
Ти ја гледаше утакмицата?
Ама кажи искрено.:toe:
Барем на двапати судијата му крена офсајд на Виља...во ситуација кога излегуваше сам со Валдес...а офсајд НЕМАШЕ!
Публиката мислев дека ќе влезе на теренот да ги линчува судиите.
Му кренаа офсајд дури и кога втрча од своја половина...и тоа на самиот крај на мечот, на 2-2...прочепкај по нет, може ќе го видиш моментот за кој ти зборам. На Валенсија и беше одземена чиста ко солза победа, Браселона ја надиграа, ФАКТ.
А инаку немам замерка за голот на Анри...голманот се изглупира и исплива во празно.
Поздрав.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ти ја гледаше утакмицата?
Ама кажи искрено.:toe:
Барем на двапати судијата му крена офсајд на Виља...во ситуација кога излегуваше сам со Валдес...а офсајд НЕМАШЕ!
Публиката мислев дека ќе влезе на теренот да ги линчува судиите.
Му кренаа офсајд дури и кога втрча од своја половина...и тоа на самиот крај на мечот, на 2-2...прочепкај по нет, може ќе го видиш моментот за кој ти зборам. На Валенсија и беше одземена чиста ко солза победа, Браселона ја надиграа, ФАКТ.
А инаку немам замерка за голот на Анри...голманот се изглупира и исплива во празно.
Поздрав.
Дали втрчал од своја половина или од свој шеснаесетник нема врска. Офсајд си е офсајд.

Му крена и на Меси судијата офсајд еднаш во слична ситуација како на Виља. Ама тоа за тебе не се брои.

И Барса беше надиграна само во последните 15 минути од прво полувреме. Се друго беше Барса.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мислам дека вчерашниот бод е голем како планина за Барса затоа што го става во втор план дербито со Реал идниот викенд. Повеќе тој меч не е од клучно значење за Барса за освојување на титулата. Дури и да победи вечер Реал, што лично мислам дека е тешко остварливо, разликата ќе биде 4 бода и дербито нема да биде директен дуел за титулата со што и притисокот врз Барселона ќе биде далеку помал. Дури и во најлош случај, Барса да го загуби дербито, што исто така сметам дека ќе биде тешко остварливо, повторно ќе биде потребен уште еден кикс до крајот за да не станат шампиони. Ова мислам дека екипа како Барса нема да си го дозволи па така изгледа дека титулата во Примера е на повидок:helou:.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Дај бе ставете едно видео од голот на Анри?

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Пујол некако забушава во последно време...

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Да се надеваме дека и Реал Мадрид нема да ја победи Севиља, па така би останала комотната предност од 6-7 бода.
Поздрав

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пујол некако забушава во последно време...
Пујол ??? Вчера имаше лош ден, инаку е најконстантен во одбраната... присети се на Баерн Минхен. Секогаш остава срце на терен, затоа го ценам најмногу.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Пујол ??? Вчера имаше лош ден, инаку е најконстантен во одбраната... присети се на Баерн Минхен. Секогаш остава срце на терен, затоа го ценам најмногу.
па за вчера мислев, инаку и јас го ценам многу...

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Дали втрчал од своја половина или од свој шеснаесетник нема врска. Офсајд си е офсајд.

Му крена и на Меси судијата офсајд еднаш во слична ситуација како на Виља. Ама тоа за тебе не се брои.

И Барса беше надиграна само во последните 15 минути од прво полувреме. Се друго беше Барса.
па за вчера мислев, инаку и јас го ценам многу...

Од неговата половина не се брои како офсајд...бар не во правилата.
Ајт поздрав.
Како што и реков, веројатно ќе бидете шампиони, ако не паднете во наредните супертешки мечеви што следуваат....

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Си се заебал братче.

Не важи тоа правило уште од 2002 година. Го сменија пред светското првенство во Јапонија и Ј.Кореја.

В

Вори

Гостин
Не не смеете ама се зачудив тие погоре дека коментираа за Реал па се збунив мислев дека пишувам во нивни фанклуб...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Не не смеете ама се зачудив тие погоре дека коментираа за Реал па се збунив мислев дека пишувам во нивни фанклуб...
Многу саркастично а? Туку мислам дека најдов каде лежи зајакот.

Цитирам од фан клуб Реал Мадрид:
"Браво мајстори.Ем ве фатив на ливче ем чефот ми се напраи."

Знам дека Челзи игра со Барса ама не мора уште од сега провокации. Ај peace:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Многу саркастично а? Туку мислам дека најдов каде лежи зајакот.

Цитирам од фан клуб Реал Мадрид:
"Браво мајстори.Ем ве фатив на ливче ем чефот ми се напраи.

Знам дека Челзи игра со Барса ама не мора уште од сега провокации. Ај peace:smir:
Па нека му се прави сега кога нема да може во вторник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom