Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Супер...подобро неможеше!

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе.

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес играше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше денес. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.
Тоа и мислам беше целта на овој натпревар, да не се замараат многу и пред се да се избегнат жолтите картони. Овој бод на крајот може да се покаже клучен.

За Меси така ти се гледа, затоа што снимката е таква, поиздолжена.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе.

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес играше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше денес. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.

Ima razlika?

К

*Каталонец*

Гостин
Добро е извлековме бодче, благодарение на Анри :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Не бе, така ти се чини, изгледа до новиот фриз е работава со висината;) или можеби сеуште му ставаат хормонски базуки;):toe::))

Иначе како што кажа, добро е што немаме суспензии за на Бернабе. Јас лично сум задоволен со бодот иако очекував 3. Сега чекам утре ПОРАЗ на Реал или највеќе бод па разликата да си остане иста.

Што се однесува до Меси..незнам дали вечерва се чуваше за со Челзи или нешто се случува со него. Ја немаше неговата динамика и неговите препознатливи продори, топката не му се лепи за ногата, едноставно му бегаше, да се надеваме дека оваа игра нема да ја повтори со Челзи!!

V

Viktoranius

Гостин
Добро е и бод, али имавме и шанси за три.

Сепак Пеп требаше да почне со Иниеста во средината, и Анри во нападот.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
za messi bese samo los den..NISTO POVEKE

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Види го каков е свиткан на првава слика не заебавај и ти :) И да има разлика мала е неприметна. Неможе толку да порасне за една година, нема 18 год. :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Па фала богу, зумот има голема разлика...од малце подалеку да е сликана првата слика, одма испаѓа понизок. :)

Туку ме праша Каталонец10 дали има разлика и му одговорив.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ајде добра е извлековме бодче, благодарејќи на Анри. Само не ми е јасно оти го стави Гудјонсен, а не Кркич. Ама ајде нема врска сега пред нас се Челзи кои мораме да ги тепаме дома.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајде добра е извлековме бодче, благодарејќи на Анри. Само не ми е јасно оти го стави Гудјонсен, а не Кркич. Ама ајде нема врска сега пред нас се Челзи кои мораме да ги тепаме дома.
go stavi gudjonsen zatoa sto e po silen od krkic...a i vidovme deka valensiija igrase cvrsto so mnogu prekrsoci

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иначе голот на Анри беше многу, многу среќен, и можеби токму овој гол да ја донесе титулата!!

Сега следи уште потежок меч со Челзи. На големиот Камп не чека вистински спектакл, ќе биде тоа празник за фудбалот и вистинско уживање пред тв екраните.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom