Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Gavolcinja crveni sonce ke ve ogree na camp nou glavata nema da znaete kade vi e, a na toj TITO nosot ke mu padne od so ke mu bide modar pozdrav!!!!!!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
hehheh ke vidame be ima vreme ke vidame kak so , ima vreme a inace ke gledame jaka utakmica neka pobedi podbrioot:D

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Кој последен се смее, најслатко се смее.

Мир до 22ри, и свиркајте си.

Да даде Бога Рајкард да се опамети малце, оти инаку готови сме.

Барса се супер, Манчестер исто. Ние малце не сме во форма (малце повеќе), ама јебига, ќе биде и тоа. Манчестер пак се бааги залетани. :)

Ама топката е округла. :)

Се е можно, џабе се сите прогнози. Кога ќе свири судијата крај, тогаш ќе праиме муабет. :)

Поздрав до сите навивачи на обата тима, се надеваме на одличен фудбал и одлична дискусија овде на форумот. Не мора да има расправии. :)
Еве поздрав до овој пост, се надевам дека ќе влијае поучно на сите фанови на двата клуба. Сепак е полуфинале и сепак играат две од најдобрите европски состави во последните 10 години. Ништо не може да прогнозираме пред време, кога ќе свири судијата крај ќе може да правиме анализи, вака се се сведува на празни муабети, непотребни провокации и стварање нетрпеливост меѓу нас! Поздрав до сите фанови на јунајтед и барса!:salut:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
1
So sreka na dvata tima (iako edniot si go sakam poveke) ama kako i da e neka pobedi podobriot:vozbud:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Меси се враќа во тимот и според лекарите е 100% подготвен!

Но затоа надвор од составот се Анри и Бојан. Баш да видиме сега формација на Рајкард...дали ке ја смени или ке повторно ке менува позиција на играчи за да дојде до 4-3-3.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мислам дека и Иниеста нема да настапи. Би требало да играат Гудјонсен и Дос Сантос

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Ова го пишував и во фан клубот на Мачестер
Дека од кога знам за себе сум за Манчестер,а одма после нив ми е Барса,и ова го чекам цел живот.да се сретнат двата клуба кои ми се во срцето.:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Читав за враќањето на Меси на страницата од барса и гледам пишува дека Барса без Меси(се разбира за времето дури беше повреден)има скор од 3 победи,3 нерешени и 2 парази.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Чао мајсторе.

Незнам нити некогаш ќе дознаам што точно се случило, но сепак, ти благодарам за сите убави мигови кои ни ги приушти носејќи ја 10-ката на грбот на модро-плавиот дрес. Чест ми е што играше за Барселона, ми приреди многу никогаш заборавни моменти; беше вистинска магија да те гледа човек како правиш да изгледа дека играњето врвен фудбал е најлесната работа на светот. Денес кога станува се појасно дека догодина ќе радуваш некои други навивачи на некое друго место, ти велам благодарам и ти посакувам среќа, со не помал жар од оној со кои те пречекав пред неколку години на Ноу Камп.

Адиос.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Чао мајсторе.

Незнам нити некогаш ќе дознаам што точно се случило, но сепак, ти благодарам за сите убави мигови кои ни ги приушти носејќи ја 10-ката на грбот на модро-плавиот дрес. Чест ми е што играше за Барселона, ми приреди многу никогаш заборавни моменти; беше вистинска магија да те гледа човек како правиш да изгледа дека играњето врвен фудбал е најлесната работа на светот. Денес кога станува се појасно дека догодина ќе радуваш некои други навивачи на некое друго место, ти велам благодарам и ти посакувам среќа, со не помал жар од оној со кои те пречекав пред неколку години на Ноу Камп.

Адиос.

:bravo::bravo::bravo:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Додека не го видам на Сан Сиро, не верувам!

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Не е договорен трансферот... додека тоа не се деси ќе се воздржам од коментари. Иако признавам ќе ми биде криво тој да го напушти клубот, и покрај тоа што не го гледавме многу сезонава на терените.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom