Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Очекував ваков резултат денес со оглед на формата и резултатот од првиот натпревар. Мислам дека Меси ќе се врати за полуфиналето и со тоа секако играта ќе биде барем едно ниво погоре. Сепак мислам дека се мали шансите за пласман во полуфинале. Манчестер игра многу подобро од Барселона годинава.
Веќе сме во полуфинале друже :helou:

Иначе, во таков натпревар не важи кој игра подобро, форма и слично.

Све је могуќе.

На Камп Ноу да не примиме гол, и голем дел од работата ќе биде завршен.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Грешка де на финале мислев:) На Камп Ноу може нема ама кога оваа сезона на гости Алмерија, Гетафе, Бетис итн не притискаат и ни даваат по 2 гола тогаш помисли како ќе биде на Олд Трафорд.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Тешко дека ке го поминат Манчестер

V

Viktoranius

Гостин
добро смислено, тешко остварливо.. :vozbud:

Добро бе ај стига го тупете.

Се паднавме со вас и право како орли врз плен тука се нафрлувате. Кога ќе завршат и двете утакмици ќе збориме.

Сега мрш не јадете го*на.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
apel do site navivaci na Man U!!

da ne ispadnime nekulturni pred fanovite na Barca,ve molam bez navredi i provokacii da diskutirame ok???do 22 ili 23 april ima vreme.formata,kondicijata i povredata na igracite(ako gi imaat) ce kaze se.sega e prerano za diskusiii.ima razlika megu mecevite vo LS i vo prvenstvata vo koi igraat.pr.liverpool.
se nadevam deka diskusiite ce prodolzat na pravo nivo:) pozzz

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
apel do site navivaci na Man U!!

da ne ispadnime nekulturni pred fanovite na Barca,ve molam bez navredi i provokacii da diskutirame ok???do 22 ili 23 april ima vreme.formata,kondicijata i povredata na igracite(ako gi imaat) ce kaze se.sega e prerano za diskusiii.ima razlika megu mecevite vo LS i vo prvenstvata vo koi igraat.pr.liverpool.
se nadevam deka diskusiite ce prodolzat na pravo nivo:) pozzz
Поштуем. Играчите на теренот се тие што ке пресудат. Ние не сме никаков ама баш никаков фактор овде.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја не знам ова толку да се јадело гомна од страна на симпатизерите на Манчестер (ПОЕДИНЦИ!) Барем забришите се! Имате околку устата малце...

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Ја не знам ова толку да се јадело гомна од страна на симпатизерите на Манчестер (ПОЕДИНЦИ!) Барем забришите се! Имате околку устата малце...
pa se jade gomna zaso se osekjaa jaki.. duri ne dojde nekoj da gi spusti kao milan prosla godina pa gi nemase nigde..a kako trgnale natamo idat

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
pa se jade gomna zaso se osekjaa jaki.. duri ne dojde nekoj da gi spusti kao milan prosla godina pa gi nemase nigde..a kako trgnale natamo idat
Ne letaj visoko, ke padnes nisko! Vie letavte visoko na pocetok i ostanavte so *urot v race.
Sekoja cest za fanovite na Barselona, klub koj mnogu go cenam i pocituvam i izjaviv pogore deka ocekuvam odlicen dvomec i neka pobedi podobriot!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Значи какво дерби ќе биде, само да ја подобрат малце формата Барселона, ( не велам за навреда, туку да гледаме квалитетен фудбал ), како навивач на Манчестер, сакам победа, но што ако не победиме, би требало да се нервирам ? - Не. btw:
Барселона - Шалке 1-0
Yaya Toure 1-0
Highlights

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.247
Поени од реакции
5.871
Очекувам брз динамичен натпревар..И секако, очекувам Барса да победи..Да ги спушти малку фергусоновци на земи..Оти многу во облаци летаат, како најјаки!:cug:

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Абе чим игра Бојан Кркич тешко да победи Манчестер и редно е и Барса да победи во финале како што направи Милан од Ливерпул,Манчестер јунајтед и Челзи победи во финале милан затоа не се знае а и ќе гледаме добар фудбал и јас мислам дека Барса ќе победи во полуфиналето со Манчестер знам дека и Манчестер имаат квалитети ама јас мислам дека Барса си е Барса и нема тука што мислам дека Барса ќе оди во Финале итоа заслужено.Поздраво до сите Фанови на Барса и се гледаме во Финале.
Поздрав

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Кој последен се смее, најслатко се смее.

Мир до 22ри, и свиркајте си.

Да даде Бога Рајкард да се опамети малце, оти инаку готови сме.

Барса се супер, Манчестер исто. Ние малце не сме во форма (малце повеќе), ама јебига, ќе биде и тоа. Манчестер пак се бааги залетани. :)

Ама топката е округла. :)

Се е можно, џабе се сите прогнози. Кога ќе свири судијата крај, тогаш ќе праиме муабет. :)

Поздрав до сите навивачи на обата тима, се надеваме на одличен фудбал и одлична дискусија овде на форумот. Не мора да има расправии. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom