Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Изјавата на Нерлингер беше дословно дека во моментов „не рзмислуваат на нови имиња“ - ова е многу дипломатски и во принцип мислам дека само сака да им стави на знаење на оние кои СЕГА се во тимот дека од нив зависи (да не им се даде алиби „абе од Јануари нови ќе дојдат па ќе биде подобро“ него да сватат дека треба сами да реагираат што побрзо).

Инаку сум убеден дека во Јануари ќе има засилувања само имињата кои кружат не ми се познати (од англиско некои дефназивци од екипи кои не играат во Европа за да би можеле за нас да играат... нз... киндер јајца?)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Засилувања не да ќе има,него има да цркнат по преговори со играчи!!!!

А околу имињата тоа се све шпекулации...Ништо немора да значи,ќе видиме тогаш во Јануар.

(и џеко ќе ве молам!!!!)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.173

http://www.sport.de/cms/fussball/bundesliga-1/news-liga1/bayern-spezial.html?startid=481780&set_id=13361

Агентот на Џеко негира било каква поврзаност со Јуве или некаков договор,и вели дека Џеко наредната година може да игра и во Баерн Минхен,односно дека се е отворено!

Ова е нашата шанса.Гомез да се испрати во Ливерпул или во Волфсбург и во Јануар Џеко да пристигне на аеродромот во Минхен!

Ти дечко си паметен....многу паметен ......само се надевам нема да се случи ова :pos2: инаку те бидува за трансфери озбилно!!!

--- надополнето ---

Изјавата на Нерлингер беше дословно дека во моментов „не рзмислуваат на нови имиња“ - ова е многу дипломатски и во принцип мислам дека само сака да им стави на знаење на оние кои СЕГА се во тимот дека од нив зависи (да не им се даде алиби „абе од Јануари нови ќе дојдат па ќе биде подобро“ него да сватат дека треба сами да реагираат што побрзо).

Инаку сум убеден дека во Јануари ќе има засилувања само имињата кои кружат не ми се познати (од англиско некои дефназивци од екипи кои не играат во Европа за да би можеле за нас да играат... нз... киндер јајца?)
Гери Кејхил од Болтон....дефинитивно еден од најдобрите млади дефанзивци....24 години и мислам дека кај и да е ќе премине во голем клуб!!!

P

PoisonLady

Гостин
Значи истава желба (Гомез во јануари да иде во Ливерпул) ми ја рече во неделата еден ливерпулец.
Сепак ќе потсетам дека пред почетокот на сезонава Румениге изјави као демек Гомез ќе остане барем оваа сезона во Баерн и дека ќе добие стварно шанса во тимот.Меѓутоа,мислам дека ако Џеко дојде во Баерн,тогаш се' поверојатно ми е Гомез да иде во Волфсбург (иако јас би го пратила у Лузерпул...овај Ливерпул де) :)

Еве една шпекулација:
Lyon's Michel Bastos In Contact With Bayern Munich

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/10/07/2154908/lyons-michel-bastos-in-contact-with-bayern-munich-report

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Rosemberg;3820560[B напиша:
]Ти дечко си паметен....многу паметен[/B] ......само се надевам нема да се случи ова :pos2: инаку те бидува за трансфери озбилно!!!

--- надополнето ---

Гери Кејхил од Болтон....дефинитивно еден од најдобрите млади дефанзивци....24 години и мислам дека кај и да е ќе премине во голем клуб!!!

Па вие го баравте,не го барав јас...Може кај вас ќе се освести,а и така немате многу пари за скапи играчи,таман ќе ви дое!

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ne se sekiraj Frosina , ke se vklopis uspesno vo nasevo sivilo, koj za zal ke trae cela sezona , inace jas licno gi posakuvam Hulk od porto, i coentrao od benfica, tie dvajca dagi donesat vo baern mislam deka , Baern ke dobie edna sosema nova dimenzija vo igrata,

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.798
Поени од реакции
12.173
Значи истава желба (Гомез во јануари да иде во Ливерпул) ми ја рече во неделата еден ливерпулец.
Сепак ќе потсетам дека пред почетокот на сезонава Румениге изјави као демек Гомез ќе остане барем оваа сезона во Баерн и дека ќе добие стварно шанса во тимот.Меѓутоа,мислам дека ако Џеко дојде во Баерн,тогаш се' поверојатно ми е Гомез да иде во Волфсбург (иако јас би го пратила у Лузерпул...овај Ливерпул де) :)

Еве една шпекулација:
Lyon's Michel Bastos In Contact With Bayern Munich

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/10/07/2154908/lyons-michel-bastos-in-contact-with-bayern-munich-report
Те убив :wink:

--- надополнето ---

Па вие го баравте,не го барав јас...Може кај вас ќе се освести,а и така немате многу пари за скапи играчи,таман ќе ви дое!
Не фала....подобро Џеко кај нас а Гомез да си остане кај вас :wink: повеќе ми се допаѓа оваа варијанта

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe neka ostane napadot ovaa godina isti , samo dajte da se zeme eden stopper od svetska klasa i PLS zamena za VAN BOMMEL !!

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
о боже кој напад да остане ист....нападот шо неможе да даде гол 214125423 минути??тоа не е напад....за така и ја ќе одам ќе трчкам напред и ќе бидам напад!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Робен се враќа во Јануари во топ форма на припремите на Баерн,изјави денес Нерлингер.

Рибери се враќа почетокот на Ноември.

И зимава дефинитивно ќе се купуваат играчи!

Тоа е тоа,сега за сега....

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
о боже кој напад да остане ист....нападот шо неможе да даде гол 214125423 минути??тоа не е напад....за така и ја ќе одам ќе трчкам напред и ќе бидам напад!

Treba li da ima dobri krila i dobar playmaker vo timot za da napadot bide soliden ????

P

PoisonLady

Гостин
Еј spaso,не заебавај.Нападот нема и не смее да има никаков изговор за никаквата ефикасност.Не може секогаш да се вадат со неиграњето на Робен и Рибери.Веќе заборавив кога наш напаѓач постигнал гол :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom