Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
ја како шо видов и прочитав ќе се трошеле 30 милиони евра...тоа ти шо го кажуеш е дупло....некако не штима
Дечкото си ги кажа неговите желби кои се а не управата што има намера да земе.Затоа мислам дека не штима пресметкава.

Н

'Никола'

Гостин
Ај бе па и вие, рано е за купување и продавање, гледајте со ова што го имаме прво да се извлечиме од ова кризава.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ај бе па и вие, рано е за купување и продавање, гледајте со ова што го имаме прво да се извлечиме од ова кризава.

od krizava ke se izvleceme so vrakanjeto na Ribs i Robben i Schweini i ako se doneat igraciod A class e togas ke se izvlecime od krizata , vo sprotivno treba da se oprostime od sekakov uspeh godinava !

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Edinstvenoto resenie za krizata na Baern Minhen e , kupuvanje na : Hulk od porto, Coentrao od benfika, i i brazilecot Miranda koj igra centralen defanzivec t.s. shtope.rZa site niv Baern treba da potrosi 65 milioni evra, pa sega na poteg e upravata da go odvrze keseto i da se frli na na rabota t.s. da trgne vo shoping, FORZZA BAYERN.
Не ми се верува дека ЛВГ ке донесе бразилски играч. Според мене да го земевме барем Хунтелар, игра во добра форма, совршено ке се вклопеше, а и ЛВГ ке го форсираше и дефинитивно ке ја подобреше завршницата.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Некаде прочитав дека некои бразилски фудбалери во време кога беше ЛВГ тренер на Барса се жалеа дека бил против нив(можно затоа и Лусио го продадоа) и преферирал Холанѓани така да не верувам дека некој Бразилец или воопште јужноамериканец ќе дојде во Баерн

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Точно. Незнам дали тој го продаде Ривалдо од Барса, а видовме дека го продаде и Лусио, а и на Брено не верувам да му даде минутажа иако ке биде 100% фит. Но затоа си преферира земјаци до немај каде.

P

PoisonLady

Гостин
Некаде прочитав дека некои бразилски фудбалери во време кога беше ЛВГ тренер на Барса се жалеа дека бил против нив(можно затоа и Лусио го продадоа) и преферирал Холанѓани така да не верувам дека некој Бразилец или воопште јужноамериканец ќе дојде во Баерн
Имаше ваква вест во неколку светски и наши медиуми.Затоа што не ги сака Јужноамериканците го продаде Лусио кој беше номиниран за најдобар одбранбен играч во 2009/2010 сезона,нема да го игра Брено,се скара со Демикелис и како капак на се,пред 2 недели го отпушти и Елбер кој имаше функција на скаут за подрачјето на Јужна Америка.Образложението беше: во следните 2 години Баерн нема намера да купува фудбалери од тој дел на светот.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Имаше ваква вест во неколку светски и наши медиуми.Затоа што не ги сака Јужноамериканците го продаде Лусио кој беше номиниран за најдобар одбранбен играч во 2009/2010 сезона,нема да го игра Брено,се скара со Демикелис и како капак на се,пред 2 недели го отпушти и Елбер кој имаше функција на скаут за подрачјето на Јужна Америка.Образложението беше: во следните 2 години Баерн нема намера да купува фудбалери од тој дел на светот.
Ма нек иде у пм ЛВГ не да ме нервира. И кд стигнавме до финале на ЛШ и освоиме Бундес и Купот па ми остана исто мислење за него. Уште кд го стави капитен Ван Бомел одма се знаеше Холанѓаните у Баерн се привилегирани. Елбер колку има направено за клубот толку ЛБГ нема да напраи у наредните 2 години како тренер. Лусио срцето го оставаше на терен за Баерн он го продаде. Остави ги Демикелис и Ван Бајтен. Брено го сметат за еден од најталентираните дефанзивци пак нема да го пушта да игра и 102379813% да е фит.
Едноставно Хитцфелд вратииииииииииии сеееееееееееее ви нид ју.

Н

'Никола'

Гостин
Мене не ми е јасно како може тој да одлучува за скаутите. Нели тоа е работа за "повисоките" од него.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Osetete go idiotov sto sostav ima napraveno koga bese u Barsa :

GK:Hesp
DR:Reiziger
DL:Coco
DC:Sergi ( Mislam deka bese )
DC:Frank De Bour
MC:Ronald DE Bour
MC:Cocu
MR:Overmars
ML:Zenden
ST:Saviola
ST:Kluivert

Mislam deka go pogodiv sostavot na Barsa dodeka bese trener Van Gaal , 8 dusi se holangani :)))))))))) koj KRETEN treba da bides da go napravis ovoj sostav , se sekavam koga Luis Enrique i Gabri nemaa mesto vo prv tim , a bea edni od ikonite na Barsa !!

Ne daj BOZE ova i nas da ne spoleta od nekade duri togas ja naebavme :)

--- надополнето ---

Citam sega Forlan , Kaka i Dzeko se staveni na hot listite na klubovite niz evropa , a od kaj nas pak nisto , pak nezainteresiranost , sto ke se pravi so tie lugje jas neznam ... po se izgleda go cekaat da porasne Noah za da se iskacime povtorno na evropskiot vrv .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

http://www.sport.de/cms/fussball/bundesliga-1/news-liga1/bayern-spezial.html?startid=481780&set_id=13361

Агентот на Џеко негира било каква поврзаност со Јуве или некаков договор,и вели дека Џеко наредната година може да игра и во Баерн Минхен,односно дека се е отворено!

Ова е нашата шанса.Гомез да се испрати во Ливерпул или во Волфсбург и во Јануар Џеко да пристигне на аеродромот во Минхен!

Н

'Никола'

Гостин
^ Слушај ми го зборов, Џеко завршува во Јувентус. Сите таквите ко него мислат дека ќе го фатат горнион за .... ако заминат во Италија.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ja procitavte li izjavata od najgolemiot kreten sto nekogas vrsel i za zal se uste vrsi visoka funkcija vo Baern, Kristijan Nerlinger dal izjava za germanskite mediumi deka vo januarskiot preoden rok ,nema da kupat ni eden nov igrac, epa braka moi ova e veke nezamislivo, za zal ova ke bide najgolemoto fijasko koe nekogas ni se slucilo...große Scheiße

P

PoisonLady

Гостин
ja procitavte li izjavata od najgolemiot kreten sto nekogas vrsel i za zal se uste vrsi visoka funkcija vo Baern, Kristijan Nerlinger dal izjava za germanskite mediumi deka vo januarskiot preoden rok ,nema da kupat ni eden nov igrac, epa braka moi ova e veke nezamislivo, za zal ova ke bide najgolemoto fijasko koe nekogas ni se slucilo...große Scheiße
А јас бе? Како јас се вклопувам во браќава?:pos2:
Иначе,не верувам дека изјавата на Нерлингер е точна (или точно пренесена од оние лажливи новинари :pos:). Гарант он рекол дека ќе се купи нешто во јануари.Впрочем,и претходно беше најавено дека во јануари ќе купат нови имиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom