Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3845495 напиша:
Што ви стана на сите сеа со Гомез, демек јак е а? :pos2:

Па сеа дечкото дур сите го ругаа трпеше,ама не си отиде.

Последните 2 утакмици даде 4 гола за Баерн,во ситуација кога другиве и незнаат што е тоа давање гол.

Мислам дека е ред малку да го испоштуваме.

Не само знаете да ругате по сите,а сеа кога е ок ќутите!

--- надополнето ---

За колку го шиткате Демикелис ? Слушам во Јуве ќе одел ....

Зимај го одма.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
За колку го шиткате Демикелис ? Слушам во Јуве ќе одел ....

За колку??? :uvo:

Авионски билет до Торино, хотелски аранжман за време на преговорите од џеб плаќаме и вБајтен во пакет гратис само да се отарасиме... Ако нејќе Хенес да плати јас со точак ќе возам од Минхен до Торино...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
А веруј ни за германски играч нема некој што неможе да го добиеме.... Биди сигурен!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
^^ Никако :pipi:

Само може пак сам себе утепал да напраиме ако добијат фикс идеја некој од раководството ко по обичај (Нерлингер за Озил и Кедира не биле доволно добри, Луис дури и кога сакавме да дадеме понуда за Видиќ се замеша а за инатот негов прашајте го и Лусио).

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Слушај ме мрсулко еден...пази што збориш за Демикелис!!! Озбилно ти го викам ова!!!
И нормално,соработката со тебе и дефинитивно е завршена.Доста те толерирав!!!

За колку??? :uvo:

Авионски билет до Торино, хотелски аранжман за време на преговорите од џеб плаќаме и вБајтен во пакет гратис само да се отарасиме... Ако нејќе Хенес да плати јас со точак ќе возам од Минхен до Торино...

Ако не ти одговара отвори фан клуб Демикелис, и мислам дека доволно замараш!

Ја отрувме темава со тој Демикелис,напрај си фан клуб посебен па таму ако сакаш реферати пишувај по цел ден!

И ова не го мислам ја,него цел фан клуб па сеа ти види си!

п.с.

Ова мислењево од Баварец чисто со факти да ти доловам.

(баварец нека не ми замера)

P

PoisonLady

Гостин
Ако не ти одговара отвори фан клуб Демикелис, и мислам дека доволно замараш!

Ја отрувме темава со тој Демикелис,напрај си фан клуб посебен па таму ако сакаш реферати пишувај по цел ден!

И ова не го мислам ја,него цел фан клуб па сеа ти види си!

п.с.

Ова мислењево од Баварец чисто со факти да ти доловам.

(баварец нека не ми замера)
Aј те молам врати се неколку страни наназад и потоа уште назад и види КОГА последен пат сум пишала нешто за Демикелис па после збори добро?
Не знам на кој му е секој втор пост за нашата одбрана и Демикелис (на мене или на некој друг).АЈ сврти неколку страни поназад па врати се!

--- надополнето ---

Јас пак негде прочитав дека Ливерпул биле заинтересирани за него.
И тие и Челзи се.Но,според досегашните информации,ЗА ЖАЛ Јувентус е некако најблиску до неговиот потпис...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ајајајај муабетов почиња да станува заморен :jaj:

Мичо под Хицфелд одигра топ сезона али он што и тој и вБајтен го играат веќе година и пол во дресот на Баерн не е достојно на името на клубот. И двајцата имале добри серии од 4-5 натпревари чат-пат ама големата слика стои - ни треба стандарден, искусен и цврст, концентриран дефанзивец кој не е хроничен киксер и тука нема кој навивач на Баерн да не се сложува. Тимо е импровизација не е долгорочно решение.

Инаку вГаал денес ги демантирал шпекулациите и му порачал на Демикелис место да си бара нов клуб да си стави прст на глава зошто Тимо доби предност пред него да го замени кечерот овие неколку натпревари. После она со Борусија богами и треба да се замисли...

P

PoisonLady

Гостин
И Ченто? Провери КОГА ЈАС сум пишала нешто за Мартин? Или само тропаш глупости од името на цел фан-клуб?
Воедно,јас сум член на тој фан-клуб исто како и останатите и ќе пишувам кога сакам и што сакам,тоа јасно да ти е!Не можеш ни ти ни било кој друг да се прави супериорен во однос на некој друг!
Освен тоа,Демикелис сеуште Е член на Баерн што значи дека и тој спаѓа под темата: Баерн Минхен!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Слушај ме мрсулко еден...пази што збориш за Демикелис!!! Озбилно ти го викам ова!!!
И нормално,соработката со тебе и дефинитивно е завршена.Доста те толерирав!!!
Де бе ниту ве навредив ни ништо .. Само гледам дека Демикелис го бараат Јуве и само прашав добронамерно ...

Едит: Сега видов дека не се однесуваше за мене ова ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom