Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
^ Абе Гомез го даде третиот дол алоооо. Момаков е на добар пат. Само не видов кога сме го примиле вториот ми испозакочи ова сопкастов.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Технички на Гомез ќе му го запишат инаку беше интервенција на одбранбениот на Клуж и го погоди Марио во нога :kesa:

Н

'Никола'

Гостин
Ама ако не втрчаше Марио по шутот на Кроос, курац што ќе имаше гол.:)
Дај опишете ми го вториот гол од овие.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Каква таква нек ни е честита победа и пласман у осминафинале.

У пм нек иде Рома само она ме заеба на листе , ако им е че завршат последни

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па нормално дека третиот беше гол на Гомез.Не претерувајте и вие сеа,не се до толку сакати овие од Клуж па сами да си брцаат у мрежа.

Иначе ЛШ горе доле 90% е завршена работата,такада помирен сум сеа.

Уште да видиме колку можеме да ја намалиме разликата во Бундес до некои 5 бода од првото место ќе биде ТОП!

Тешко е без КЛУЧНИТЕ играчи најреално кажано,ама колку што можат пружаат.За со Хамбург ќе треба и повеќе од ова вечер,ама и мотивацијата ќе биде каде каде поголема!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ама ако не втрчаше Марио по шутот на Кроос, курац што ќе имаше гол.:)
Дај опишете ми го вториот гол од овие.
Грешка на Отл и Лам мислам беше па овие брзо ја внесоа во шеснаесетник, шутнаа од 10тина метри и некако чудно влезе горе десно :toe: Тимо спаси во последни 5мин 2 зицери.

Сакав да се собираме за ХСВ ама сега веќе не знам... одамна не сум бил олку песимист пред натпревар. Да не се лажеме не сме скоро сигурни први во групава зш сме толку добри него зш другиве се тиња.

Ај да видиме само... долга е сезоната...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Грешка на Отл и Лам мислам беше па овие брзо ја внесоа во шеснаесетник, шутнаа од 10тина метри и некако чудно влезе горе десно :toe: Тимо спаси во последни 5мин 2 зицери.

Сакав да се собираме за ХСВ ама сега веќе не знам... одамна не сум бил олку песимист пред натпревар. Да не се лажеме не сме скоро сигурни први во групава зш сме толку добри него зш другиве се тиња.

Ај да видиме само... долга е сезоната...

Па дефинитивно. Она што ме прави огромен оптимист е тоа што нокаут рундата се игра после зимскиот преоден рок.

А тогаш.............

Н

'Никола'

Гостин
^ Абе се збираме обавезно, и ќе тепаме, заеби ти песимизам. А крајот го видов, Тимо се изваде за грешките.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Епа ок ја ќе дојдам директно од испит, од 5 полагам, па планирам 3-4 точени да лупнам пред да почне за да не си ја тепам главата после...

Хамит и Прањо не знаат асално да нафрлат, Гомез за греота беше напред ЕДНА асална топка не доби :toe:

Н

'Никола'

Гостин
Иначе вГаал пак по неговото. Само една измена, и тоа што мораше, Швајни не беше 100% подготвен за цела да ја издржи. Да беше обратно, немаше ниедна да направи.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Во конкретниов случај не можам да го обвинам... Кој требаше да влезе? Мичо? вБајтен? Олиќ? Или Јилих од аматерите..? Стварно немама некој избор со повредиве...

Ајт отидов јас да читнам малку... Честито победа и пријатна вечер :salut:

Н

'Никола'

Гостин
Марио (ака Супер Марио) Гомез : All the goals were very curious. But that’s football. You have no luck for weeks, and then the goals score themselves. I’m just pleased to be playing and scoring, so I’m very happy at the moment. Everything happens very quickly in football. I’ll do whatever I can to maintain the current situation.

И на тоа вГаал би одговорил со :

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Not funny mister Louis :jaj: Среќа мора да имаш за да освоиш на пример ЛШ, но не може константно на среќа да се потпираш.

ХСВ според мене ќе е патоказ за цела сезона, and i still have a baaaad feeling bout it :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom