Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
U kolku saat za da znam u kolku da trgnam od Strumica .

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Никола ти СТВАРНО сакаш да праиме собиранка а? :pos2:

Од 20:00 е натпреварот, мислам нема потреба од резервации и чуда - ем Вторник е ем сигурно на ЕС 2 ќе ја има па кај било може да се гледа. Пред Ајриш се гледаме кој доаѓа.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Леле наредни три кола во Германско ни се лудило.
Вторник на 21ви гостуваме кај Хофенхајм.
В сабота на 25ти дома со Мајнц (лидерот на табелата моментално).
И потоа другата недела на 3ти на гости во Дортмунд на пеколниот Вестфален (не знам сеа новово име како му е).

Од овие три натпревари ако успееме да извадиме 9 бода, ќе ја истетовирам фацата од вГаал на рака.

А, да, во меѓувреме и со Вердер во купот и еден натпревар во ЛШ имаме. Супер.
Сигнал Идуна Парк се вика сега:smir:

Негооо у ПМ периодов ми е презаузет во банални работи, така да собиранкиве се ги пропуштам :(
Се надевам на што побрз камбек :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Според мене Хофенхајм доаѓа во право време. За промена овие не се заѕидуваат позади туку играат фудбал. Мора да се даде гол... Е сега мислам дека и со нашиот 4-5-1 ќе може да одиме на победа само кој да е тој едниот напред... е тоа веќе стварно не знам. Олиќ не е опоравен асално и не е во форма, Миро ништо посебно не игра а почна неколку сите натпревари од почеток а Марио е некако тотално изгубен сам напред.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Според мене Хофенхајм доаѓа во право време. За промена овие не се заѕидуваат позади туку играат фудбал. Мора да се даде гол... Е сега мислам дека и со нашиот 4-5-1 ќе може да одиме на победа само кој да е тој едниот напред... е тоа веќе стварно не знам. Олиќ не е опоравен асално и не е во форма, Миро ништо посебно не игра а почна неколку сите натпревари од почеток а Марио е некако тотално изгубен сам напред.
Што значи дека сепак сум во право дека требаше да се земе напаѓач.
ПС- Дај бе нека игра Гомез прва постава...
Иначе коментаторов на Еуроспорт кажа дека за минимуМ 3 недели се враќа Робен,јас викам еве нека бидат 5-6 и во Ноември нека заигра веќе конечно.Ми недостига за подигнување на адреналинот не за друго :vozbud:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Што значи дека сепак сум во право дека требаше да се земе напаѓач.
ПС- Дај бе нека игра Гомез прва постава...
Иначе коментаторов на Еуроспорт кажа дека за минимуМ 3 недели се враќа Робен,јас викам еве нека бидат 5-6 и во Ноември нека заигра веќе конечно.Ми недостига за подигнување на адреналинот не за друго :vozbud:
јас го разбрав couple more months оти на Еуроспорт ги слушам англичаниве, ме нервираат србите... али дај боже ти да си во право :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
јас го разбрав couple more months оти на Еуроспорт ги слушам англичаниве, ме нервираат србите... али дај боже ти да си во право :vozbud:
Закон се српските коментатори бе.:) Иначе и јас го слушнав, рече дека за три недели се враќа. Е сеа кој е во право, ќе покаже времето.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Закон се српските коментатори бе.:) Иначе и јас го слушнав, рече дека за три недели се враќа. Е сеа кој е во право, ќе покаже времето.
ма неможам да ги слушам, а има балканци против Баерн, а у многу екипи ги има во бундес само г**на да се јадело

Н

'Никола'

Гостин
“Pretty soon, we need to start winning our games” - Филип Лам
“We need to win, there’s no ifs or buts” - Холгер Бадштубер
“We desperately need the points now” - Томас Милер
“We’re a top team, and we should be higher up the table than this” - Л.В.Гаал, и додава дека на натпреварите со Хофенхајм и Мајнц ќе атакува на 6 бодови - “We’re all focused on taking six points. That's more important than wasting words on anything”.

Се надевам дека овие зборови ќе ги преточат и на дело.

Е сега уште нешто...

“You can’t say we’re playing badly. We’re playing better than last year, much better,” the boss insisted. “But our final passes aren’t good enough yet” - е ова до кога? Тоа сакаме да знаеме сите.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/09/20/2127909/report-chelsea-want-toni-kroos-as-frank-lampard-replacement

Шпекулации, шуш буш, безвезе муабети, Челзи го сакале Кроос како замена за Лампард оти овој бил стар и не станувал помлад:)pos2: тоа од буквален превод од текстот) Нема шанси да се случи ова.

Да не очекувам некој шашав потег да направи нашава управа, на полузесона да не купи повторно ништо, и озгора да го продаде Кроос, па да има смеи во продолжение.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/09/20/2127909/report-chelsea-want-toni-kroos-as-frank-lampard-replacement

Шпекулации, шуш буш, безвезе муабети, Челзи го сакале Кроос како замена за Лампард оти овој бил стар и не станувал помлад:)pos2: тоа од буквален превод од текстот) Нема шанси да се случи ова.

Да не очекувам некој шашав потег да направи нашава управа, на полузесона да не купи повторно ништо, и озгора да го продаде Кроос, па да има смеи во продолжение.
Што не ќе чуеш,што не ќе видиш по goal.com:pos:
А тоа дека во Јануари ќе купуваме,сум 100% сигурен!!!

Н

'Никола'

Гостин
Не можам да дојдам утре на собир. Фак ит, нешто непредвидено и неодложно ми излезе. Знам дека многу ќе ви фалам и не знам како ќе преживеете без мене..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom