M
Mario Gómez
Гостин
sobiranka madafaka ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Valjda ke daeme gol na ovoj natprevar.![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Valjda ke daeme gol na ovoj natprevar.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Yep, јака ќе биде, мора да се собериме.Сте за едно собирче мало да направиме во Вторник?
Не чинеше форумов, шо да му правам.Никола ти СТВАРНО сакаш да праиме собиранка а?
Сигнал Идуна Парк се вика сега:smir:Леле наредни три кола во Германско ни се лудило.
Вторник на 21ви гостуваме кај Хофенхајм.
В сабота на 25ти дома со Мајнц (лидерот на табелата моментално).
И потоа другата недела на 3ти на гости во Дортмунд на пеколниот Вестфален (не знам сеа новово име како му е).
Од овие три натпревари ако успееме да извадиме 9 бода, ќе ја истетовирам фацата од вГаал на рака.
А, да, во меѓувреме и со Вердер во купот и еден натпревар во ЛШ имаме. Супер.
Што значи дека сепак сум во право дека требаше да се земе напаѓач.Според мене Хофенхајм доаѓа во право време. За промена овие не се заѕидуваат позади туку играат фудбал. Мора да се даде гол... Е сега мислам дека и со нашиот 4-5-1 ќе може да одиме на победа само кој да е тој едниот напред... е тоа веќе стварно не знам. Олиќ не е опоравен асално и не е во форма, Миро ништо посебно не игра а почна неколку сите натпревари од почеток а Марио е некако тотално изгубен сам напред.
јас го разбрав couple more months оти на Еуроспорт ги слушам англичаниве, ме нервираат србите... али дај боже ти да си во правоШто значи дека сепак сум во право дека требаше да се земе напаѓач.
ПС- Дај бе нека игра Гомез прва постава...
Иначе коментаторов на Еуроспорт кажа дека за минимуМ 3 недели се враќа Робен,јас викам еве нека бидат 5-6 и во Ноември нека заигра веќе конечно.Ми недостига за подигнување на адреналинот не за друго![]()
Закон се српските коментатори бе.јас го разбрав couple more months оти на Еуроспорт ги слушам англичаниве, ме нервираат србите... али дај боже ти да си во право![]()
ма неможам да ги слушам, а има балканци против Баерн, а у многу екипи ги има во бундес само г**на да се јаделоЗакон се српските коментатори бе.Иначе и јас го слушнав, рече дека за три недели се враќа. Е сеа кој е во право, ќе покаже времето.
Што не ќе чуеш,што не ќе видиш по goal.comhttp://www.goal.com/en-us/news/85/england/2010/09/20/2127909/report-chelsea-want-toni-kroos-as-frank-lampard-replacement
Шпекулации, шуш буш, безвезе муабети, Челзи го сакале Кроос како замена за Лампард оти овој бил стар и не станувал помладpos2: тоа од буквален превод од текстот) Нема шанси да се случи ова.
Да не очекувам некој шашав потег да направи нашава управа, на полузесона да не купи повторно ништо, и озгора да го продаде Кроос, па да има смеи во продолжение.