Абе не сум до толку разочаран,него паролата сега за сега им прилега.^ Абе не мора толку да се разочарувате од еден лошо (катасрофално) одигран натпревар. Ако продолжат така, тогаш креваме востание.
на Еуроспорт 2 дека Баерн ќе биде пренесуван цела сезона
Ова го направија навивачите на Динамо Загреб за своите фудбалери,а јас ја објавувам сликава за играчите на Баерн.
Прегледај го приврзокот 34942
a kros kaj ke igrase?
Да да тоа го има изјавено Озил уште ланската сезона ми се чини.^ Озил мислам дека имаше изјавено дека никад не би заиграл за Баерн, а исто и дека никад не би играл во Италија па Шпанија му беше единствената алтернатива, или Барса или Реал ...
Да да тоа го има изјавено Озил уште ланската сезона ми се чини.
го нема тоа изјавено Озил никогаш, но и Баерн не го сакаше зашо ги имаме на тие позиции многу играчи, и не знам зошто воопшто се отвара тема за Озил или било кој друг офанзивец што не игра во Баерн :icon_confДа да тоа го има изјавено Озил уште ланската сезона ми се чини.
po sto otkri deka real e najdobriot klub vo evropa, celosen promasaj pravis odma, prvata bukva so ja napisa i odma greska i nema smisla da zboruvas takvi raboti, mozes da povredis nekoi fanovi od barca, man.utd, chelsea, inter ili bayernSRANJE GOLEMO SRANJE . Epa Real e brakja najdobriot klub vo evropa pa najnormalno deka sekoj igrac saka tamu da igra i predizvik e , a sea plus i so Murinho kako so e trener sekoj igrac bi sakal da igra tamu. koj ni e kriv koga klubovite vo Germanija se sranje ali toa e ... ziveeme vo erata na Murinho , barca i Real , momentalno sme klub od vtor rank koj ne moze da se sporeduva so Real i Barsa a zosto e taka ne se znae ... imame sve i pak nisto ne praime.
po sto otkri deka real e najdobriot klub vo evropa, celosen promasaj pravis odma, prvata bukva so ja napisa i odma greska i nema smisla da zboruvas takvi raboti, mozes da povredis nekoi fanovi od barca, man.utd, chelsea, inter ili bayern, timovi koi rezultatski i po tituli poslednite 5-6 godini se mnogu podobri timovi od real, od real madrid si ostana samo imeto, a i preeska ako ne go gledase natprevarot sociedad - real, znaj deka real edvaj pobedi, spored mene momentalno e barca najdobar tim vo evropa i svetot
dzabe, dzabe koj ima prosti na forumov kako ce im objasnisSe gleda istoriski druze , se gledaat site ostvaruvanja , ajde idi na Wikki i prebroj sve sto ima osvoeno Real i prebroj na site drugi ostanati sto imaat osvoeno pa posle praj mi ti mene muabet .
Barsa do pred nekoe vreme ne mozese ni vo LS da se kvalifikuva tuku so doaganjeto na Ronaldinho se im trgna od raka . Godinava ne ocekuvaj ama bas nisto od Barsa nema nisto da osvoi.
dzabe, dzabe koj ima prosti na forumov kako ce im objasnis![]()