Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
a pa real so gi osvoil 6te tituli u liga na sampioni za 6-7 godini koga nemalo takva konkurencija i se igral drug fudbal?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
a pa real so gi osvoil 6te tituli u liga na sampioni za 6-7 godini koga nemalo takva konkurencija i se igral drug fudbal?
5 tituli ima osvoeno samo po red ali nema veza toa i Bayern postoel togas , zosto bayern nema osvoeno ? Tuku sakam celo vreme da vi kazam deka mnogu klubovi ni se nablizuvaat so broj na osvoeni tituli i ne daj boze da ne prestignat i pominat e duri togas ke ima celosen kolaps na klubot , svatete deka igracite go gledaat toa i najbitno im e uspeh vo LS a ne vo domasnite prvenstva .

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
SRANJE GOLEMO SRANJE . Epa Real e brakja najdobriot klub vo evropa pa najnormalno deka sekoj igrac saka tamu da igra i predizvik e , a sea plus i so Murinho kako so e trener sekoj igrac bi sakal da igra tamu. koj ni e kriv koga klubovite vo Germanija se sranje ali toa e ... ziveeme vo erata na Murinho , barca i Real , momentalno sme klub od vtor rank koj ne moze da se sporeduva so Real i Barsa a zosto e taka ne se znae ... imame sve i pak nisto ne praime.

--- надополнето ---

Si odgovara slikata za bayern .
ах бе Спасо Спасо, глеам си запнал за таа историја и тие титули твои.... кој Реал е бре најдобар алоо?!- Јас гледам фудбал сега ма к*р не ме боли што било од пред 30-40-50 години, ако глеаме така после Баерн во Германија Менхенгладбах треба да ги гази Баер,Шалке итн итн. Ја знаеш поговорката сигурно... Вчера за вчера, денеска за денеска. Тој твој Реал што си го запнал неможе да помине 1/8 финале веќе 6 години и најдобар клуб бил:kesa: , барса нигде ја немаше пред тоа а сега види... за баерн сум точно ама најстандардна екипа е барса, ајде сеа тие титули на Реал од пред 50 години нека го порекнат ова... И уште нешто друго... ерата на Мурињо?!.... според мене најдобриот тренер со засилувања од преку 500м евра ќе освоеше ЛШ, а за најдобар уште не го сметам затоа што не е единствен со 2 екипи што освоил.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
5 tituli ima osvoeno samo po red ali nema veza toa i Bayern postoel togas , zosto bayern nema osvoeno ? Tuku sakam celo vreme da vi kazam deka mnogu klubovi ni se nablizuvaat so broj na osvoeni tituli i ne daj boze da ne prestignat i pominat e duri togas ke ima celosen kolaps na klubot , svatete deka igracite go gledaat toa i najbitno im e uspeh vo LS a ne vo domasnite prvenstva .
Баерн во тоа време бил во втора лига затоа што ДФБ преферирал само еден тим од еден град во првата лига, сметај титулите на Баерн од 65та кога ќе влезе у прва лига па навам и види бројот на трофеи и спореди со Реал

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Aj ne planiram da se raspravam , titulite nosat pari i igraci .

Н

'Никола'

Гостин
Заебете историја бе, гледајте ја сегашноста, 8ми сме на табелата со заостанување од 7 бода пред Мајнц. Ако сакаме да сме есенски прваци, од наредно коло мора да се вратиме кон победите.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Заебете историја бе, гледајте ја сегашноста, 8ми сме на табелата со заостанување од 7 бода пред Мајнц. Ако сакаме да сме есенски прваци, од наредно коло мора да се вратиме кон победите.
конечно некој ме сваќа што сакам да кажам...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Од тоа констатно навраќање и живеење во историјата и државава не ни ја бива.

Истото е и за спортот.Што и вредат титулите на некоја екипа од пред 40 години кога денес неможе да помине фаза по групи во ЛШ на пример???? Единствено може да и служат за почит и ништо друго.

Нас 4те титули во ЛШ лани не не однесоа до финалето.До финалето не однесе добрата игра,храброста и желбата да се биде во тоа финале.

Такашто таа дебата е тотално депласирана и нерезонска.Важно е екипата да биде сконцентрирана на тоа што се случува ДЕНЕС,а не вчера или завчера.Мислам дека Ван Гал конечно треба да проба некоја нова варијанта кога е во прашање шпицот на нападот.МОРА Гомез да добие шанса,или евентуално Клосе.Олиќ сеуште го нема иститот дух од минатата сезона.....

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
У почеток на сезона мислеше дека ќе имаме многу примени гола ама повеќе дадени , испадна обратно у првите 4 кола. 3 Утакмици немож гол да дадеме

Н

'Никола'

Гостин
Леле наредни три кола во Германско ни се лудило.
Вторник на 21ви гостуваме кај Хофенхајм.
В сабота на 25ти дома со Мајнц (лидерот на табелата моментално).
И потоа другата недела на 3ти на гости во Дортмунд на пеколниот Вестфален (не знам сеа новово име како му е).

Од овие три натпревари ако успееме да извадиме 9 бода, ќе ја истетовирам фацата од вГаал на рака.

А, да, во меѓувреме и со Вердер во купот и еден натпревар во ЛШ имаме. Супер.

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Од тоа констатно навраќање и живеење во историјата и државава не ни ја бива.

Истото е и за спортот.Што и вредат титулите на некоја екипа од пред 40 години кога денес неможе да помине фаза по групи во ЛШ на пример???? Единствено може да и служат за почит и ништо друго.

Нас 4те титули во ЛШ лани не не однесоа до финалето.До финалето не однесе добрата игра,храброста и желбата да се биде во тоа финале.

Такашто таа дебата е тотално депласирана и нерезонска.Важно е екипата да биде сконцентрирана на тоа што се случува ДЕНЕС,а не вчера или завчера.Мислам дека Ван Гал конечно треба да проба некоја нова варијанта кога е во прашање шпицот на нападот.МОРА Гомез да добие шанса,или евентуално Клосе.Олиќ сеуште го нема иститот дух од минатата сезона.....

:bravo:

a olic nema da ja povtori lanskata sezona nevozmozno e toa taka da i jas sum za Gomes

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Леле наредни три кола во Германско ни се лудило.
Вторник на 21ви гостуваме кај Хофенхајм.
В сабота на 25ти дома со Мајнц (лидерот на табелата моментално).
И потоа другата недела на 3ти на гости во Дортмунд на пеколниот Вестфален (не знам сеа новово име како му е).

Од овие три натпревари ако успееме да извадиме 9 бода, ќе ја истетовирам фацата од вГаал на рака.

А, да, во меѓувреме и со Вердер во купот и еден натпревар во ЛШ имаме. Супер.
luis van Gaal so ovie pretstojni natprevari e na testiranje , e sea ostanuva da vidime nie navivacite sto ocenka ke mu dademe , ako gi dobie site natprevari ke bide epten super so moznost ajde neka ima nereseno kaj Hoffenheim , ama ako kiksne so nekoj sranje taktiki mislam deka treba spicot u gaz i gitla .

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Сте за едно собирче мало да направиме во Вторник? Закон ќе е натпреварот. Е сега мора да почнат да се редат победи.

Ова со Келн ми беше типично мувла издание ко за после ЛШ. Тоа е кога не се ротира воопшто. Жими Рибс и Кроос мааааалку нешто што се обидубаа другите почнувајќи од вБомел - ништо. И Бут си брамеше ок.

Инаку почнувам да мислам дека со бункер екипи ќе мора да се оди со 4-4-2. Нема кој да ги фати тие нафрлувања кои доаѓаат во шеснаесетникот. Кроос и Милер, иако не им е природна позоција, можат по крилата а кога ќе се врати Робен тоа е веќе друга приказна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom