Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Не ве испраќам јас нигде долга е сезоната,ама како по некое не пишано правило баерн една сезона игра солидно другата ја усерува,а и со ваква игра што може да очекувате освен во најдобар случај лига европа? Три утакмици од кои две на домашен терен да се нема дадено гол ИТОА ВО ГЕРМАНСКА лига е катастрофално,среќа што не изгубивте тој ван бомел незнаеше јајцата кај му се како го измеша тој прицко трицко како и да се викаше,Рибери беше во форма,формата му пројде се гледа дека нема сила сам да го носи тимот очајно ви фали Робен,Милер е копиљ уште и е даааалеку од вундеркид како што го прикажуваше еден ваш член на фан клубов :kesa: можеше да го праша голманот кај да ја шутне тој директно во него................незнам ќе ви биде долга сезонава според мене.
Другар, ваква игра само денеска прикажаа.
Првата со Волфсбург беше солидна, не одлична, но солидна.
Со Кајзерслаутерн изигравме над просекот, иако загубивме, играта беше над ниво. Реализација фали.
Со Вердер, повторно, одлично изиграно, реализација пак нула.
Денес единствено најтапа, не знам дали беа уморни од некни со Рома, но што и да било немаат оправдување никакво, едноставно на никој не му се играше.
Е сеа, од една тапа утакмица не се донесува заклучок дека треба да очекуваме место во Лига Европа, пошто пак ќе кажам, реализацијата да се поправи и нема никој кој би можел да парира во Германија. (ова денес го тргам настрана, стварно невообичаено за Баерн).
А за Милер сери колку сакаш, пак е подобар од многу ветерани што ги имате кај вас.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Другар, ваква игра само денеска прикажаа.
Првата со Волфсбург беше солидна, не одлична, но солидна.
Со Кајзерслаутерн изигравме над просекот, иако загубивме, играта беше над ниво. Реализација фали.
Со Вердер, повторно, одлично изиграно, реализација пак нула.
Денес единствено најтапа, не знам дали беа уморни од некни со Рома, но што и да било немаат оправдување никакво, едноставно на никој не му се играше.
Е сеа, од една тапа утакмица не се донесува заклучок дека треба да очекуваме место во Лига Европа, пошто пак ќе кажам, реализацијата да се поправи и нема никој кој би можел да парира во Германија. (ова денес го тргам настрана, стварно невообичаено за Баерн).
А за Милер сери колку сакаш, пак е подобар од многу ветерани што ги имате кај вас.
за милер неможам а да не се согласам со тебе... ама за солидната игра со Вердер и Кајзерслаутер никако, катастрофа бевме според мене... солидна игра гледај у сезониве уназад, а знам дека ги имаш гледано

Н

'Никола'

Гостин
за милер неможам а да не се согласам со тебе... ама за солидната игра со Вердер и Кајзерслаутер никако, катастрофа бевме според мене... солидна игра гледај у сезониве уназад, а знам дека ги имаш гледано
Абе игравме и тоа како добро, посебно со Кајзерслаутерн. Ај со Вердер, можеби беше поизедначена, има дозволивме повеќе шанси, но сепак и во двете демонстриравме надмоќност.
Но се согласувам, сме играле, и можеме и знаеме многу подобро, џабе ни се кружења околу шеснаесетник без резултат.
И еднаш засекогаш нека го игра Гомез неколку цели натпревари да се вклопи и да се разигра, вака џабе го става на 10 минути пред крај.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ван Бомел наредна сезона мора да го мењаме, а за напаѓачите сепак мислим дек треба да го форсира Гомез, а позади него Милер . Едно 5 утакмици како што лани ги форсираше Милер и Бадштубер и Олич кој го купиме за замена така да го форсира и Гомез.

Иначе само го фатив второ полувреме и тапа . Ниедна акција не направиме

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
абе ко што читам и ќе му нуделе нов договор на ВГ кај божиќ... со среќа нека ни се победиве од по 1-0....колку се толку се

Н

'Никола'

Гостин
абе ко што читам и ќе му нуделе нов договор на ВГ кај божиќ... со среќа нека ни се победиве од по 1-0....колку се толку се
Не ми се верува дека ќе прифати. Одамна кажува дека уште оваа сезона го води Баерн и ќе земал репрезентација. Но што знајш, нашиве знаат да бидат и тоа како убедливи.

--- надополнето ---

Значи у превод цела утакмица сме биле очај
Дури и на паузата на полувремето. Немаше што да дадат како хајлајтс од првото полувреме.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Не ми се верува дека ќе прифати. Одамна кажува дека уште оваа сезона го води Баерн и ќе земал репрезентација. Но што знајш, нашиве знаат да бидат и тоа како убедливи.
дај боже да не успеат овој пат :toe: ... сварно леле... сум гледал слаби утакмици, не им бил денот на играчи ова она... ама ова е не знам. Ех само да си беше чичо Хицфилд, баш се прашуам дали ван бомел ќе изиграше 2 утакмици по ред, а камоли капитен да биде

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Дури и на паузата на полувремето. Немаше што да дадат како хајлајтс од првото полувреме.
хајлајтс беше како ВГ решава крстозбор на клупата

Н

'Никола'

Гостин
Ех само да си беше чичо Хицфилд, баш се прашуам дали ван бомел ќе изиграше 2 утакмици по ред, а камоли капитен да биде
За вБомел се сложувам. Покрај Швајни/Лам не смее да ја носи лентата тој. И да, Тимошчук милијарда пати подобро ќе изигра од него. вБомел имаше добри сезони во Баерн, но помина и неговото.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Абе што е ова што слушам и гледам????Мора некои мерки да преземете....

--- надополнето ---

Абе игравме и тоа како добро, посебно со Кајзерслаутерн. Ај со Вердер, можеби беше поизедначена, има дозволивме повеќе шанси, но сепак и во двете демонстриравме надмоќност.
Но се согласувам, сме играле, и можеме и знаеме многу подобро, џабе ни се кружења околу шеснаесетник без резултат.
И еднаш засекогаш нека го игра Гомез неколку цели натпревари да се вклопи и да се разигра, вака џабе го става на 10 минути пред крај.
Истиот проблем и кај нас го има Бабел......а Гомез многу лесно може да се најде кај нас зимава.....што воопшто не ми се допаѓа......но ако не друго барем да се трампаме......Гомез-Бабел.....вие добивате.....Бабел ми е еден од поомилените играчи но нема иднина кај нас изгледа......кај вас би се снашол а и Холанѓанец е......нашиве сериозни се за Гомез па како што не игра кај вас може и да го купат....но се надевам ќе си останат и Бабел а и Гомез каде што се.....
бтв оној Крос се подобар е а??

--- надополнето ---

дај боже да не успеат овој пат :toe: ... сварно леле... сум гледал слаби утакмици, не им бил денот на играчи ова она... ама ова е не знам. Ех само да си беше чичо Хицфилд, баш се прашуам дали ван бомел ќе изиграше 2 утакмици по ред, а камоли капитен да биде

--- надополнето ---

хајлајтс беше како ВГ решава крстозбор на клупата
А оти вашиве не го вратат тој човек????? Еден од најдобрите тренери во историјата според мене......знам оти најавуваше дека ќе се пензионира или така нешто.....ако не грешам сам си замина од кај вас последниот пат.....мора да пробате да го вратите некако!!!!

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
баш прееска праев муабет на фб со еден пријател од Германија што живее во Бремен, ми вика човеков... не е најтажно што е Баерн слаб, најтажно е што никој веќе не се плаши од него.Тотално е у право, али реков јас баш коа го затворија трансфер пазарот на 1ви, ќе се подзамисле управава коа ќе бидеме 5-6то место на крајот на есенскиот дел

--- надополнето ---

Абе што е ова што слушам и гледам????Мора некои мерки да преземете....

--- надополнето ---

Истиот проблем и кај нас го има Бабел......а Гомез многу лесно може да се најде кај нас зимава.....што воопшто не ми се допаѓа......но ако не друго барем да се трампаме......Гомез-Бабел.....вие добивате.....Бабел ми е еден од поомилените играчи но нема иднина кај нас изгледа......кај вас би се снашол а и Холанѓанец е......нашиве сериозни се за Гомез па како што не игра кај вас може и да го купат....но се надевам ќе си останат и Бабел а и Гомез каде што се.....
бтв оној Крос се подобар е а??

--- надополнето ---

А оти вашиве не го вратат тој човек????? Еден од најдобрите тренери во историјата според мене......знам оти најавуваше дека ќе се пензионира или така нешто.....ако не грешам сам си замина од кај вас последниот пат.....мора да пробате да го вратите некако!!!!
веќе го премолеа еднаш, се врати и не извади од калта, после човекот убаво си кажа сака уште нешто да напрае со некоја репрезентација и да си се пензионира

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
баш прееска праев муабет на фб со еден пријател од Германија што живее во Бремен, ми вика човеков... не е најтажно што е Баерн слаб, најтажно е што никој веќе не се плаши од него.Тотално е у право, али реков јас баш коа го затворија трансфер пазарот на 1ви, ќе се подзамисле управава коа ќе бидеме 5-6то место на крајот на есенскиот дел

--- надополнето ---

веќе го премолеа еднаш, се врати и не извади од калта, после човекот убаво си кажа сака уште нешто да напрае со некоја репрезентација и да си се пензионира
E па знам за тоа дека се врати.....ама уште еднаш да се врати да го убедите........а со репрезентации нека дојде после со Македонија ако направи нешто може да се пензионира

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Znaci vaka sega ... mora da se zasilat 3 pozicii za dogodina da imame konkurenten tim za LS , treba da se zemat edn golman , eden STPPER ( OBAVEZNO ) i eden destruktivec .
Moj favoriti bi bile : GK:MANUEL NEUER , DC:GIORGIO CHIELLINI , DM:STEVEN DEFOUR .

--- надополнето ---

GK:Manuel Neuer
DR:LAhm
DL:Contento
DC:Chiellini
DC:Badi
DM:DeFour
DM/MC:Schweini
AMR:Robben
AML:Ribery
AMC:Kroos
CF:Miler

So ovoj sostav gore ideme do finale sigurno .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom