Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
не ми се верува:vozbud:, абе и да грее клупа (шо нема) Баерн си е Баерн.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
0-0 денес. :nesum: Срамота, се обрукавме на домашен терен.:kesa:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Разочарувачки резултат.
Да искористеа барем една од многуте шанси што ги имаа Баерн. :uvo:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ќе си надокнадиме следниот натпревар :zlo:

Први сме си на табела :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
0-0 денес. :nesum: Срамота, се обрукавме на домашен терен.:kesa:
лол, да ама затоа 14 одбрани на нашиот Ока Николов, и тоа не обични, Клосе по ударот со глава му честита на Ока. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
epa jebi ga morase da ima vakvi "freak" utakmici toa e toa... i mnogu arno ne e na arno :P

cetvrtok kje ima so bolton. kje postiram na blogot za site sto imaat adsl a ne znaat kako so livestream kako moze da ja gledaat na internet. :salut:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Многу е важен следниот натпревар со Штутгарт.Во тоа исто коло и Хамбургер гостува кај Шалке,а Вердер гостува кај Крлсруе,такада можеме да искористиме ако Вердер и Хамбургер кикснат а ние победиме.Следниот викенд е многу битен!

А иначе ме интересира тоа за Livesream-дали ако гледаш утакмица на Livestream тоа цица мегабјти?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
da ama ne se sekjiraj ako go imas paketot so 10 giga na mt net... ili na koj bilo drug provajder so 4 giga i povekje nemas gajle.

ako si so 4 giga imas komotno 2-3 utakmici da si gledas mesecno i da si surfas normalno- mp3ki ne se problem (samo vo ovoj slucaj nema siminjaje filmcinja od 3 giga ako sakas utakmici :wink: )

ako si so povekje od toa imas fora i da gledas nekolku utakmici mesecno i da siminjas so sakas.

e ako si so nekoj od tie paketite so mesecen download/upload pod 1 giga- togas ne mozes da izgleas ni edna utakmica. se drugo nekako moze da projde.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
a ako imas 100giga si metis bar taka od ova razbiram
:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Нека оди џенем нека фати.Ќе го одгледаш,ќе го научиш, и ќе ти забие нож у грб.Па не е фер на сред сезона вакви изјави да дава.разбирам при крај.Ама сега кога мора да се биде 100% спремен да се задржи водството,во следниве многу битни утакмици,он ти вика абе ја ќе си идам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom