Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
не ми се верува:vozbud:, абе и да грее клупа (шо нема) Баерн си е Баерн.

0-0 денес. :nesum: Срамота, се обрукавме на домашен терен.:kesa:

Разочарувачки резултат.
Да искористеа барем една од многуте шанси што ги имаа Баерн. :uvo:

Ќе си надокнадиме следниот натпревар :zlo:

Први сме си на табела :)

0-0 денес. :nesum: Срамота, се обрукавме на домашен терен.:kesa:
лол, да ама затоа 14 одбрани на нашиот Ока Николов, и тоа не обични, Клосе по ударот со глава му честита на Ока. :)

epa jebi ga morase da ima vakvi "freak" utakmici toa e toa... i mnogu arno ne e na arno :P

cetvrtok kje ima so bolton. kje postiram na blogot za site sto imaat adsl a ne znaat kako so livestream kako moze da ja gledaat na internet. :salut:

Многу е важен следниот натпревар со Штутгарт.Во тоа исто коло и Хамбургер гостува кај Шалке,а Вердер гостува кај Крлсруе,такада можеме да искористиме ако Вердер и Хамбургер кикснат а ние победиме.Следниот викенд е многу битен!

А иначе ме интересира тоа за Livesream-дали ако гледаш утакмица на Livestream тоа цица мегабјти?

da ama ne se sekjiraj ako go imas paketot so 10 giga na mt net... ili na koj bilo drug provajder so 4 giga i povekje nemas gajle.

ako si so 4 giga imas komotno 2-3 utakmici da si gledas mesecno i da si surfas normalno- mp3ki ne se problem (samo vo ovoj slucaj nema siminjaje filmcinja od 3 giga ako sakas utakmici :wink: )

ako si so povekje od toa imas fora i da gledas nekolku utakmici mesecno i da siminjas so sakas.

e ako si so nekoj od tie paketite so mesecen download/upload pod 1 giga- togas ne mozes da izgleas ni edna utakmica. se drugo nekako moze da projde.

a ako imas 100giga si metis bar taka od ova razbiram
:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je:

Нека оди џенем нека фати.Ќе го одгледаш,ќе го научиш, и ќе ти забие нож у грб.Па не е фер на сред сезона вакви изјави да дава.разбирам при крај.Ама сега кога мора да се биде 100% спремен да се задржи водството,во следниве многу битни утакмици,он ти вика абе ја ќе си идам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom