Уште едно прекрасно видео со моќни навивања, и first look камера на Робен кога го дава голот
И видео од свечената вечера на Баерн.
На крајот има и пенкалото кога му го даваат за поклон на Рибери
Ако знае некој германски нека преведе во кратки црти шо кажува Карл Хајнц Румениге
Можда сум малку досаден со видеава али се ежам кога ги гледам.. се надевам и вие
ЗАКОН! Хахах крајот со Робен е :pos2:
Инаку навиваат нашиве топ - „Овде владее FCB“, „Мадрид, Мадрид одиме за Мадрид“, „Who the fuck is Man Utd“ за Баварија една легендарна локална на крај со шалчињата пеат... ептен добро видео.
И англискиот коментатор мислам дека не ги сакал Манчестер како вресна на голот на Робен... или можда човекот реално препозна нешто што ретко се гледа...
А второто фората сега гледам ептен добро со пенкалото ја извеле на крај. Браво ај да видиме дали ќе запали :smir:
Боби[Мкд];3466034 напиша:
Каков Тулалан бе, во четири години за Лион еден гол има дадено само.
Ах Бобане, Бобане не се вреднува еден играч само по голови - посебно не дефанзивец. Тулалан е разбацивач, ебе матер на средина... тешка пешад... море коњаница :smir: Токму таков како што ни треба. Секогаш сум ги почитувал тие играчи. Ретко прави нешто „убаво“ за око - ама затоа ринта ко будала на средина и им остава на Робен и компанија да се погрижат на раат, без да му ја мислат многу за дефанзива, за „убавите“ моменти.
А за прљав - прљав е ама фак ит... еден Гатузо беше гад жив ама без него Милан куров мој што ќе го бидеше некад. Вредни се тие играчи исклучително во која било екипа.
Немој да мислиш дека секогаш ќе може да победуваме со 9:7 натпревари - дефанзивата мора да се стабилизира. Тулалан би бил одлично засилување. Само како што рече citro_love не ми се верува дека така лесно би го добиле... треба убаво да се потрудиме околу овој...
Освен тоа не сум сигурен дали сака вГаал да се префрли на систем со една „6ка“ или да си остане вака со две „8ици“ на средина... 4-3-3 би требало да функционира супер со дефанзивна „6ка“...