И кажав донт бери гајле:salut:Од кај знае? :smir: не беше никој при себе во средата Пиши и порака :salut:
Море ѓуптин,што лажеш?? Па јас пред саат време ти кажав за утре!:pos2::pos2::pos2: ц ц ц само да се лажело за нешто значи :pos2::pos2:И кажав донт бери гајле:salut:
Хахахахаха, те нема, те нема, ама ко ќе распалиш со некој коментар, сите ќе ги истепаш. Our Boss.:salut:Море ѓуптин,што лажеш?? Па јас пред саат време ти кажав за утре!:pos2::pos2::pos2: ц ц ц само да се лажело за нешто значи :pos2::pos2:
Бажевци, се изнаправивте муабет.:pos2: Утре се збираме, нормално. Ќе имаме уште еден нов утре. И јас не го познавам лично, али некако преку колеги од факс, преку мсн се изнајдовме, рече секако ќе дојдел.
Е не,ќе се заебаваме туе (ова ТУЕ е на тетовски и значи ТУКА)Хахахахаха, те нема, те нема, ама ко ќе распалиш со некој коментар, сите ќе ги истепаш. Our Boss.:salut:
Па затоа и му реков дека знаеш,да не се распишувам тука.Море ѓуптин,што лажеш?? Па јас пред саат време ти кажав за утре!:pos2::pos2::pos2: ц ц ц само да се лажело за нешто значи :pos2::pos2:
А ти знаеш кој си?? Ти си онаа циганкана што ја одгледа Касандрица (само не ми текнува сеа како се викаше ѓупката)Па затоа и му реков дека знаеш,да не се распишувам тука.
Значи стварно си Касандра :pos2::pos2::pos2:
Ејјјј...ама лудница ќе биде таму :pos2:Значи ова морам и овде да го пишам, до сега се смеевме со Фрос на мсн за оваа мисла што ми падна на памет. Ако Баерн продолжи со вакви драматични натпревари (море какви драматични, овие се од Квентин Тарантино стил), до година сите ќе се збираме во заедничката соба во Бардовци да го гледаме Баерн. Сите таму ќе не отера уште малку.:pos2:
Ама Никола ми вика дека сликава делувала ко детево да е дискриминирано пошто навива за Баерн...можно е тоа :pos2::pos2::pos2::pos2: Сликава е законска
ахахахахахахахахахахахахаха треба дури и надоместок да ни плаќа државата:pos2::pos2::pos2:Се е можно. Редок вид сме ние Баварците во Македонија,и треба да бидеме заштитени од државата ко бела мечка у Аљаска:pos2:
Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.ахахахахахахахахахахахахаха треба дури и надоместок да ни плаќа државата:pos2::pos2::pos2:
Колку години у минус влезе?:pos2:Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.