Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Од кај знае? :smir: не беше никој при себе во средата :vozbud: Пиши и порака :salut:

Н

'Никола'

Гостин
Бажевци, се изнаправивте муабет.:pos2: Утре се збираме, нормално. Ќе имаме уште еден нов утре.:) И јас не го познавам лично, али некако преку колеги од факс, преку мсн се изнајдовме, рече секако ќе дојдел.

Н

'Никола'

Гостин
Море ѓуптин,што лажеш?? Па јас пред саат време ти кажав за утре!:pos2::pos2::pos2: ц ц ц само да се лажело за нешто значи :pos2::pos2:
Хахахахаха, те нема, те нема, ама ко ќе распалиш со некој коментар, сите ќе ги истепаш. Our Boss.:salut:

P

PoisonLady

Гостин
Бажевци, се изнаправивте муабет.:pos2: Утре се збираме, нормално. Ќе имаме уште еден нов утре.:) И јас не го познавам лично, али некако преку колеги од факс, преку мсн се изнајдовме, рече секако ќе дојдел.

Еј,и мене вчера и денес ми пиша на мејл некој си нов фан на Баерн...ме прашуваше за собирот и рече дека сигурно ќе дојде...бреееее некако многу се присобравме :vozbud: ова заради популарноста после емисијата кај Филка :pipi:

Хахахахаха, те нема, те нема, ама ко ќе распалиш со некој коментар, сите ќе ги истепаш. Our Boss.:salut:
Е не,ќе се заебаваме туе (ова ТУЕ е на тетовски и значи ТУКА) :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
Значи ова морам и овде да го пишам, до сега се смеевме со Фрос на мсн за оваа мисла што ми падна на памет. Ако Баерн продолжи со вакви драматични натпревари (море какви драматични, овие се од Квентин Тарантино стил), до година сите ќе се збираме во заедничката соба во Бардовци да го гледаме Баерн. Сите таму ќе не отера уште малку.:pos2:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Море ѓуптин,што лажеш?? Па јас пред саат време ти кажав за утре!:pos2::pos2::pos2: ц ц ц само да се лажело за нешто значи :pos2::pos2:
Па затоа и му реков дека знаеш,да не се распишувам тука.
Значи стварно си Касандра :pos2::pos2::pos2:

P

PoisonLady

Гостин
Пазете ја сликава добро :pos2: под неа беше напишано: Детево е 2 чекора пред другите...не за џабе е Баерн:pos2:

Па затоа и му реков дека знаеш,да не се распишувам тука.
Значи стварно си Касандра :pos2::pos2::pos2:
А ти знаеш кој си?? Ти си онаа циганкана што ја одгледа Касандрица (само не ми текнува сеа како се викаше ѓупката)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
:pos2::pos2::pos2: Сликава е законска

P

PoisonLady

Гостин
Значи ова морам и овде да го пишам, до сега се смеевме со Фрос на мсн за оваа мисла што ми падна на памет. Ако Баерн продолжи со вакви драматични натпревари (море какви драматични, овие се од Квентин Тарантино стил), до година сите ќе се збираме во заедничката соба во Бардовци да го гледаме Баерн. Сите таму ќе не отера уште малку.:pos2:
Ејјјј...ама лудница ќе биде таму :pos2:

:pos2::pos2::pos2: Сликава е законска
Ама Никола ми вика дека сликава делувала ко детево да е дискриминирано пошто навива за Баерн...можно е тоа :pos2:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Се е можно. Редок вид сме ние Баварците во Македонија,и треба да бидеме заштитени од државата ко бела мечка у Аљаска:pos2:

P

PoisonLady

Гостин
Се е можно. Редок вид сме ние Баварците во Македонија,и треба да бидеме заштитени од државата ко бела мечка у Аљаска:pos2:
ахахахахахахахахахахахахаха треба дури и надоместок да ни плаќа државата:pos2::pos2::pos2:

Н

'Никола'

Гостин
ахахахахахахахахахахахахаха треба дури и надоместок да ни плаќа државата:pos2::pos2::pos2:
Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom