Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.
Има и тука некоја убавина ко ќе размислиш :pos2:

P

PoisonLady

Гостин
Абе народе македонски,имам дури 22 исцрпни мислења напишано на форумов..ваууууу:pipi:...јас имам мислења колку што Никола од ПП има години хахахахаха

Н

'Никола'

Гостин
Абе народе македонски,имам дури 22 исцрпни мислења напишано на форумов..ваууууу:pipi:...јас имам мислења колку што Никола од ПП има години хахахахаха
Епа како што ќе одат мислењата твои, така ќе одат и годините мои со овој нашиов Баерн.

Туку ај да се вратиме на темава, малку забегавме.:wink:
Се знае за утре со кој состав излегуваме?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Која е убавината ако може да знам? :pos2: Тоа што веќе пред време си почнал да се збрчкуваш?:uvo:
:pos2: Си идам јас у средата после утакмица дома...ѕвонам ми отвараат.. и ми затвараат врата.Не ме познаа од брчкиве по лицево.Сериозна е работава ако се смееме ние.

P

PoisonLady

Гостин
Се знае
Butt – Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber – van Bommel, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribery – Olic

ете со нив:pipi:

Н

'Никола'

Гостин
Се знае
Butt – Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber – van Bommel, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribery – Olic

ете со нив:pipi:
Абе оти уште Гомез не го игра во прва? Да не го чува за в година? Не ми се верува да не е опоравен од повредата целосно. Не дека имам нешто против Олиќот, но би можел да го одмори Милер, детето се изнаигра за своите 20 години. А иначе немам ништо ни против Милер, уствари против никој немам ништо (нормално само Лел да не го видам:))

P

PoisonLady

Гостин
Абе оти уште Гомез не го игра во прва? Да не го чува за в година? Не ми се верува да не е опоравен од повредата целосно. Не дека имам нешто против Олиќот, но би можел да го одмори Милер, детето се изнаигра за своите 20 години. А иначе немам ништо ни против Милер, уствари против никој немам ништо (нормално само Лел да не го видам:))
Па што знам...А стварно треба Олич да одмори малку...ќе ни треба и за 1/2 ЛШ:pipi:.Како и да е,овој состав е најавен за утре па ќе видиме кои ќе истрчаат.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Стварно треба да го игра Гомез прва(колку може толку)
А Лел више го забораив дека постои човекот. Утре осеќам кикс на Шалке со Хановер у гости:zlo:

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
pederi ne kazuvate za utre za sobir a? :))) planirav sam da gleam fudbal c c c

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom