Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
okolu Olic ne veruvam deka moze da odi vo City toj pred da dojde vo Minhen ne gi prifati ponudite na Liverpool i na Juve a od Bayern bes da razmisli ja prifati

Н

'Никола'

Гостин
Леле што убаво е доловена атмосферата на видеово. Бравос. А глеам почнал трансверот овде, нешто порано годинава.:pos2: Јас немам некои посебни желби, но еве да речиме, тоа со Клосе и Тимо за Џеко не ми е некако сватливо, али тие си знаат.:toe: Би кажал само, обавезно бек од класата на Лам, ништо подолу, евентуално централен дефанзивец, средина со Кроос добри ќе бидеме, и напаѓач, не гледам потреба да земеме. Ова сето под услов Рибчето да остане и Вангалоски да си ја нареди како што сака. А ако замине овој, тогаш друга песна ќе се пее.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Navivanjeto e :vozbud:No Comennt
Kako sto rece CHENTO istoto go kazal i Rumenige deka treba sto pobrgo da vleza na transfer pazar zatoa sto posle svetskoto prvensvo cenete mozat samo da im se pokacat na igracite
Se se OK i za igracite koj gi barame samo da ne zabraeme deka mora da zememe i eden igrac mesto vBomel toj nema da moze da izigra sekoa godina na isto tempo zatoa sto 32 godisen e narednata sezona 33.Sporet mene Tulalan e zver i netreba covekot da go pustime da ni pobegne od race navistina 20-23milioni za takov zver vredi da se dava

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
mnogu dobro ke bide da se donese tulalan , no sepak mora da se zasili odbranata zasto ovaa godina mnogu stresovi mi napravi so mancester u prvite 40 minuti isto kako da ja nemase nasata leva strana od odbranata , a i butt slabo izreagira na prviot gol
najdobri zasiluvanje spored mene noer od schalke, tulalan da se donese, eden ekstra bek bilo lev ili desen zasto lahm , a za napadot gomez(narednata godina sigurno nema da bide tolku cesto povreden) napred potpomognat od ribery levo i robben desno :vozbud: :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Каков Тулалан бе, во четири години за Лион еден гол има дадено само.:tapp:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Боби[Мкд];3466034 напиша:
Па не е напаѓач бе. Види колку луѓе имаат поминато покрај него, а не колку гола дал. Инаку не ми се свиѓа дека е многу нечист како ван бомел е, премногу фаулира.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Па не е напаѓач бе. Види колку луѓе имаат поминато покрај него, а не колку гола дал. Инаку не ми се свиѓа дека е многу нечист како ван бомел е, премногу фаулира.
Тулалан ги врши прљавите работи у тимот он е играч од типот на ван бомел или Гатузо на примерв не ми текнува уште некој..не му е работа да дава голови работа му е да ја организира играта и да ја трансформира од одбрана у напад... само пуста желба ви е да го доведете искрено,мислам дека нема шанси да си иде од Жерлан :wink:

Боби МК дај бе малце почни да пратиш по детално фудбал, а не само паушално да тресеш зелени :uvo:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316

Целосна репортажа :helou:

Го има и голот на Робен „во живо“ а на крај навивањето е закон.
Уште едно прекрасно видео со моќни навивања, и first look камера на Робен кога го дава голот :)

И видео од свечената вечера на Баерн.
На крајот има и пенкалото кога му го даваат за поклон на Рибери:)
Ако знае некој германски нека преведе во кратки црти шо кажува Карл Хајнц Румениге

Можда сум малку досаден со видеава али се ежам кога ги гледам.. се надевам и вие :)

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Тулалан ги врши прљавите работи у тимот он е играч од типот на ван бомел или Гатузо на примерв не ми текнува уште некој..не му е работа да дава голови работа му е да ја организира играта и да ја трансформира од одбрана у напад... само пуста желба ви е да го доведете искрено,мислам дека нема шанси да си иде од Жерлан :wink:
Тоа не ми се свиѓа кај него, премногу е прљав, го следам Француско од време на време и сум го забележал, понекогаш фаулира за да повреди играч.
Па и не е толку голема желба :)

Туку заеби тоа.
Ајде утре со Леверкузен, мислам дека треба да им се одржи една лекција како се игра фудбал на долги стази :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Уште едно прекрасно видео со моќни навивања, и first look камера на Робен кога го дава голот :)

И видео од свечената вечера на Баерн.
На крајот има и пенкалото кога му го даваат за поклон на Рибери:)
Ако знае некој германски нека преведе во кратки црти шо кажува Карл Хајнц Румениге

Можда сум малку досаден со видеава али се ежам кога ги гледам.. се надевам и вие :)
ЗАКОН! Хахах крајот со Робен е :pos2:

Инаку навиваат нашиве топ - „Овде владее FCB“, „Мадрид, Мадрид одиме за Мадрид“, „Who the fuck is Man Utd“ за Баварија една легендарна локална на крај со шалчињата пеат... ептен добро видео.

И англискиот коментатор мислам дека не ги сакал Манчестер како вресна на голот на Робен... или можда човекот реално препозна нешто што ретко се гледа...

А второто фората сега гледам ептен добро со пенкалото ја извеле на крај. Браво ај да видиме дали ќе запали :smir:

Боби[Мкд];3466034 напиша:

Ах Бобане, Бобане не се вреднува еден играч само по голови - посебно не дефанзивец. Тулалан е разбацивач, ебе матер на средина... тешка пешад... море коњаница :smir: Токму таков како што ни треба. Секогаш сум ги почитувал тие играчи. Ретко прави нешто „убаво“ за око - ама затоа ринта ко будала на средина и им остава на Робен и компанија да се погрижат на раат, без да му ја мислат многу за дефанзива, за „убавите“ моменти.

А за прљав - прљав е ама фак ит... еден Гатузо беше гад жив ама без него Милан куров мој што ќе го бидеше некад. Вредни се тие играчи исклучително во која било екипа.

Немој да мислиш дека секогаш ќе може да победуваме со 9:7 натпревари - дефанзивата мора да се стабилизира. Тулалан би бил одлично засилување. Само како што рече citro_love не ми се верува дека така лесно би го добиле... треба убаво да се потрудиме околу овој...

Освен тоа не сум сигурен дали сака вГаал да се префрли на систем со една „6ка“ или да си остане вака со две „8ици“ на средина... 4-3-3 би требало да функционира супер со дефанзивна „6ка“...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Еј утре се собираме за со Леверкузен така?
Irish here we come
:party1::3: :party2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom