Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Хах, па да не беше црвениот богами ќе се случеше Рома. Ич немаше фаул над Рафаел пред да го направи првиот жолт :tapp:

Никоја бе, ги здробија...
E druze pa da znaes deka da nema strece cuek utre umira
Ti ovde provociras da ne zemevme crven Romaaa nie nesme roma vi kazavme koj sme i kolku minuti trae edna utakmica

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
StereoLove напиша:
Абе го видовте некаде Робен?:nesum:

Руни ах бе Руни:uvo:
++DarkAngel++ напиша:
не го знаеме тој. туку рибери кој е?
Класика... прво скокни па речи оп...

ForzaMilan напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Добар пресинг:)
Петарда ке има а....?
Smert напиша:

ДЕМОНСФАЛЛ напиша:
naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: to se odmazdi i za juventus
Е сега како да не ги цитираш? Некои се стварно тажни... Идете бе глејте интертото :tv:

Повторно ќе речам - пружам рака на манчестер и навивачите!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито пласман во 1/2..браво,браво....:helou::helou::helou:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
E druze pa da znaes deka da nema strece cuek utre umira
Ti ovde provociras da ne zemevme crven Romaaa nie nesme roma vi kazavme koj sme i kolku minuti trae edna utakmica
Хах, добра мисла. Не провоцирам ништо, ја кажувам реалноста. Ама на 3:0 и на прикажаната игра на Баерн сигурно си се чувствувал како да сте Рома :P. Сите знаеме колку трае една утакмица, но што да се прави без играч? Баерн требаше да бидат најглупи да ја испуштат таа шанса после црвениот картон. Очигледно беше дека ќе постигнат гол.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Честито пласман заслужено незаслужено голема дилема бидејќи и на двата натпревари манчестер го играше првото полувреме,баерн второто.
Баерн си ги искористи шансите.Манчестер не иако ги имаше повеќе.
Со среќа понатака
Прегледај го второто полувреме од првиот меч... види што се одбрани ВДС... :)
Другар многу си се запалил а? Тоа го пишав кога беше ждрепката. А и смајли има :wink:

Честито полуфинале, не победува секогаш подобриот, 1. групите на среќа, Фиорентина на среќа (2. судијата), 3. Манчестер на среќа. Да видиме до кога ќе ве служи. :smir: Од сите полуфиналисти сметам дека сте најнезаслужени гледајќи го целиот пат до полуфиналето, но битно таму сте. Поздрав.
1. Групите на „среќа“... со 1-4 победа во Торино...
2. Фиорентина даде гол од офсајд... фифти-фифти...
3. :pos:

Кога ќе дојде фан од Манчестер Јунајтед да ти збори за среќа... оф... оф... оф...

Ајде до финале со Интер!!!

Н

'Никола'

Гостин
Дечки што се деси бе, не ја гледав, кој оди понатаму?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ц ц ц бог не ме сака(ако евентуално постои), по втор пут ме тера да идам угол гол во собрание :pos2:

честитки Баварци, стварно ретко кој ви даваше кредит, брао за Арјен, момакот е страшен :wink:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Хах, добра мисла. Не провоцирам ништо, ја кажувам реалноста. Ама на 3:0 и на прикажаната игра на Баерн сигурно си се чувствувал како да сте Рома :P. Сите знаеме колку трае една утакмица, но што да се прави без играч? Баерн требаше да бидат најглупи да ја испуштат таа шанса после црвениот картон. Очигледно беше дека ќе постигнат гол.
Toa tie fudbal
3-0 nee prvpat Bayern da se vaga no toa tie del na igrata
Vie igrafte pred vasa publika i toa e golem + sporet moe mislenje ne go iskoristivte toa

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Хах, па да не беше црвениот богами ќе се случеше Рома. Ич немаше фаул над Рафаел пред да го направи првиот жолт :tapp:

Никоја бе, ги здробија...

Чекај,а баба ми е крива што цело второ се браневте.Што Фергусон направи глупост со Руни,полу повреден да игра,па да мора да го вади.Што во четврт финале ЛШ става попален бразилец па мора да игра со играч помалце????

Да не сме ние криви за тоа,што цело второ полувреме не искочивте од 16те метри?????

Може требаше да се сожалиме дека има 2 порази во низа,па да седнеме и спортски да ви ја предадеме утакмицата на 3-0......

Може тоа требаше.

Не братче.....Додека судија не стави свирче у уста да свири крај,ништо не е сигурно со нас!!!!Е затоа испаднавте и вие и Фиорентина!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ц ц ц бог не ме сака(ако евентуално постои), по втор пут ме тера да идам угол гол во собрание :pos2:

честитки Баварци, стварно ретко кој ви даваше кредит, брао за Арјен, момакот е страшен :wink:

Наравоучение битно да извлеќеш од тоа... хехех :smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Арјен РОБЕН :cuc:
ве почасти Чичо Перез полуфинале/финале... :lud:,:kesa:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Чекај,а баба ми е крива што цело второ се браневте.Што Фергусон направи глупост со Руни,полу повреден да игра,па да мора да го вади.Што во четврт финале ЛШ става попален бразилец па мора да игра со играч помалце????

Да не сме ние криви за тоа,што цело второ полувреме не искочивте од 16те метри?????

Може требаше да се сожалиме дека има 2 порази во низа,па да седнеме и спортски да ви ја предадеме утакмицата на 3-0......

Може тоа требаше.

Не братче.....Додека судија не стави свирче у уста да свири крај,ништо не е сигурно со нас!!!!Е затоа испаднавте и вие и Фиорентина!
Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
не озбилно, ќе навивам за Баерн у финале ако играат со Каталонците па макар тоа би значело да го земат 4-тото место, бар тоа да биде максимално заслужено...

имаат срце студените Дојчлантези :wink:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Bravo Bayern bravo ALIEN ROBBEN konecno posle 9 godini da se plasirame vo polufinale auuu kakov den. Moram da gi pofalam navivacite na Bayern na OT celo vreme oni se slusaa. Ideme sea u polufinale nikako potcenuvanje.
Inace mora da kazam deka mora da barame golman uste letovo ednostavno Butt ne e za golemi natprevari mnogu greski nema sila ni preciznost da dengazira do centar .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!

Eпа што тогаш се праиш Бичиклиски тука и прикаски ми кажуваш.Кога си ги знаеш одговорите на прашањата што ти се у глава,оди одмори.

Не сеа тука,ем знаеш дека сте сами криви,дека усравте,ем уште ми кажуваш абе не ве бива.....

Ејјјј и немој да почнуваме со судии,или да збориме за среќа....Немој не ви оди во корист тоа!:helou:

НИСАМ ОДАВДЕ сликава.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom