Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Zasto jas da odam da se obesam oti ne otides ti.
I ti ne si nikoj i nisto da mi kazuvas jas sto da pisuvam RAZBRA li!
A za tvoja informacija SIEG HEIL znaci da zivee pobedata taka da ja sakam taa pobeda protiv MAN UTD poveke od se momentalno,a tvoe ne e da kazuvas koj treba da se besi na tie 7.500.000 drvca,a i plus treba godini dodeka da porasnat za da zavrsat rabota od toj tip...IDIOT!
Доста се палиш бе мајмун еден. Што ти пречат тебе црни играчи да играат за Баерн Минхен?? Најдобриот напаѓач на Баерн Минхен во последниве години беше црнец. Ако си доволно возрасен да го памтиш Елбер и неговите голови. Да беше тимот или навивачите на Баерн расисти како тебе би се засрамел да кажам дека навивам за нив.
Ако сакаш Sieg Hiel тогаш иди навивај со фашистичкити навивачи на Лацио и дигајте ги рацете нагоре ко идиоти без мозок.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Доста се палиш бе мајмун еден. Што ти пречат тебе црни играчи да играат за Баерн Минхен?? Најдобриот напаѓач на Баерн Минхен во последниве години беше црнец. Ако си доволно возрасен да го памтиш Елбер и неговите голови. Да беше тимот или навивачите на Баерн расисти како тебе би се засрамел да кажам дека навивам за нив.
Ако сакаш Sieg Hiel тогаш иди навивај со фашистичкити навивачи на Лацио и дигајте ги рацете нагоре ко идиоти без мозок.
Moze ne mu e zborot za bojata tuku so se TAPA na primer Baloteli,Yaya Ture zver e sporet mene taka da nema potreba da se vregame :smir:

Isto i so fanovite na man... ostajtegi neka si zbora.Imase nekoj provokacii ama jebiga nivni mentalitet e ako nemozat so igra ce se obidat so zborovi da te pobeda a nie ce odimo po Germansko RABOTA RABOTA I SAMO RABOTA :wink:
Za da im ja zatoforime ustata na site fanovi so ne mrazat mora u sreda da gi pomineme i posle dal ce slusnete nekoa provokacia:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ајдееее кај забегал муабетов. Спасо брат не е место ова за тие муабети, не е ок да „киднапираш“ тема за фудбалски фан-клуб за политички или идеолошки дискусии. Посебно не што сите гермаљнски екипи се склони кон тоа да бидат етикетирани „нацисти“ сами по себе и без вакви муабети :tapp:. Освен тоа после заслугите на Куфур, Серџо и Елбер не е убаво така да зборуваш. Можеби и Алаба ќе го биде.

Мислам дека сите сакаме „германски“ Баерн догодина со Ноер, Лам, Бадштубер, Милер, Швајни, Гомез... заради идентификацијата со земјата само јас би се радувал и на потписот на еден Диара или Нани... (не ми текнуваат други :pipi:)

Збориш дека навивачите на Манчестер се ненормални и зборуваат глупости, а и ти го зборуваш истото.
Фудбал е, Манчестер моментално е во криза, но игра на домашен терен. Не викам дека сигурно поминува. Според мене шансите се 50-50. И Фиорентина играше без Муту (на пример) па ви одржа лекција по фудбал, како и вие на нас (не го негирам тоа). Па така кога ќе поминете тогаш се радувај, а не критикувај некого што зборува исто што и ти.

Ај, ај... :helou:

Друже ако има пореални фанови од нас... Сите знаеме дека шансите се 50-50, ова го пишав јас уште пред првиот натпревар и на тоа стојам сеуште. Манчестер е силен состав и може дома да победи секого. Само истото важи и за Баерн - можеме секого да победиме и на гости. Нема од што да се плашиме ама не сме ние ни на Милан навивачи па да продаваме на цел форум како сте „пациенти“ и ќе ве „газиме“... глупости - фудбал е се е можно. Ќе биде неизвесно и интересно на ОТ!

Баш ако некои се запалија тоа беа во ваш Фан Клуб... изгледа „се надразнија“ после Челзи и почнаа зелени да шлапаат - гледам избришале постови модераторите и подобро така ама јас бев во таа „дискусија“ па за мене џабе :toe: А имав супер мислење за манчестеровци...

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
kolku se raduvam za prvoto mesto vo bundes liga.... a i manchester ke go papa u sreda ...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Да се надоврзам на муабетот...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Еееее вака малце жустро,не скинаа вчера судииве,од тоа копачите на Шалке нема спас ебаго!

И човекот чиј омилен град е Манчестер(ќе се уверите наскоро)!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи последно е дека и вНајтен и Робен се на добар пат да се вратат во првиот состав во Среда. Утре Вангаловски им дал слободен ден на сите а овие двајца ќе бидат добијат интензивен третман од нашиот медицински тим.Планирано е да отпатуваат за Манчестер со остатокот од екипата во Вторник а дали ќе стартуваат ќе се знае непосредно пред натпреварот.

Робен како џокер - би немал ништо против тоа. Да им почнеме исто ко првата со тоа што Швајни ќе е стартер сега - овој среден ред го изеде нивниот во Минхен:

-------------Бутињо
Фичо--Кечерот--Зоро--Бади
Турче--ЕлКапитено--Швајни
Милер------------------Рибс
-------------Олиќот

* Ако повеќе ви годи ова може исто да се престави и ако 4-4-2 со Хамит како десно крило а Милер и Олиќ напред.

Замени Робен, Гомез и или Прањич или Тимо.

Да се наметне нашата игра - топката во наши нозе, што подалеку од нашата половина и да се постигне првиот гол што побрзо. Како што тече мечот се повеќе простор ќе има за контри. Тогаш ќе имаат Робен, Рибс и Олиќ простор за скара да си праат позади.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Nikogas nema da navivam za druga ekipa osven BAYERN MUNCHEN.
Nikogas nema da navivam za druga reprezentacija osven za DEUTSCHLAND.
Nikogas nema da priznaam druga rasa osven belata.
Nikogas nema da postuvam drug narod osven MAKEDONSKIOT I GERMANSKIOT.

HITELER isprati V1 i V2 vo london sega red e na MINHEN da isprati raketi vo mrezata na MAN UTD taka da BAVARCI DRZETE SE ZAEDNO I ODIME VOFINEALE.

ZIG HEIL
ZIG HEIL
ZIG HEIL!!!!

Еее расист бе...како не ти е срам ради Елбер, не ради друго..

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ајдееееее до кај дошла работава погоре... ама нема да коментирам ништо.

Ченто и јас мислам дека ќе иде у Манчестер:kesa:ама ај да не збориме пред време.

P

PoisonLady

Гостин
Еее расист бе...како не ти е срам ради Елбер, не ради друго..
...точно...барем атер за Елбер не смеете вакви расистички пропаганди да ширите...:nesvest: Неговиот придонес за Баерн огромен е...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.161
Поени од реакции
46.269
Kхм Куфур кхм ... :tv:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.054
Друже ако има пореални фанови од нас... Сите знаеме дека шансите се 50-50, ова го пишав јас уште пред првиот натпревар и на тоа стојам сеуште. Манчестер е силен состав и може дома да победи секого. Само истото важи и за Баерн - можеме секого да победиме и на гости. Нема од што да се плашиме ама не сме ние ни на Милан навивачи па да продаваме на цел форум како сте „пациенти“ и ќе ве „газиме“... глупости - фудбал е се е можно. Ќе биде неизвесно и интересно на ОТ!

Баш ако некои се запалија тоа беа во ваш Фан Клуб... изгледа „се надразнија“ после Челзи и почнаа зелени да шлапаат - гледам избришале постови модераторите и подобро така ама јас бев во таа „дискусија“ па за мене џабе :toe: А имав супер мислење за манчестеровци...
Јас не реков дека сте нереални, ама ме иритира тоа што се превртуваат муабетите, односно како дечкото што го цитирав - вика дека навивачите на Јунајтед се ненормални бидејќи се убедени дека ќе победиме, а после го зборува истото.
Баерн има предност, дали 1 гол или 3 гола не е важно, Манчестер е тој кој што треба да напаѓа и да дава голови. Баерн може да помине и без постигнат гол, иако мислам дека нема шанси натпреваров да заврши 0:0. Фановите на Милан остави ги, тие и оние на Реал уште по првите дуели во 1/8 финале ми збореа како Милан и Реал ќе поминеле. Им кажав дека Манчестер ќе помине сигурно, сепак победа на гости од 3:2 е доста голема разлика, а за Реал шансите се 50-50, бидејќи иако се поквалитетен тим од Лион, тие бркаа предност на противникот - како во овој случај Манчестер.

Се надевам, пред се, на добар фудбал и без судиски грешки - било во ваша или наша корист... па со среќа! :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Јас не реков дека сте нереални, ама ме иритира тоа што се превртуваат муабетите, односно како дечкото што го цитирав - вика дека навивачите на Јунајтед се ненормални бидејќи се убедени дека ќе победиме, а после го зборува истото.
Баерн има предност, дали 1 гол или 3 гола не е важно, Манчестер е тој кој што треба да напаѓа и да дава голови. Баерн може да помине и без постигнат гол, иако мислам дека нема шанси натпреваров да заврши 0:0. Фановите на Милан остави ги, тие и оние на Реал уште по првите дуели во 1/8 финале ми збореа како Милан и Реал ќе поминеле. Им кажав дека Манчестер ќе помине сигурно, сепак победа на гости од 3:2 е доста голема разлика, а за Реал шансите се 50-50, бидејќи иако се поквалитетен тим од Лион, тие бркаа предност на противникот - како во овој случај Манчестер.

Се надевам, пред се, на добар фудбал и без судиски грешки - било во ваша или наша корист... па со среќа! :)

:helou:

И постот кој ти оргинално го цитираше беше испровоциран мислам од коментари на некои фанови во ваш фан клуб (избришана е таа дискусија сега како што кажав). Сеедно вкупниот впечаток за манчестеровци ми е мошне позитивен - а дека секогаш ќе има провокатори и 15 годишни дечишта што вчера почнале да гледаат фудбал и сега веќе солат памет - ќе има :salut:

За добар натпревар cheers: (голови ќе има 100% сум сигурен и јас - не знаеме ние да се браниме а вие мора да напаѓате)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom