Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.602
Поени од реакции
11.585
de4ki fala za informacijata.....jas pak po 12 pat zaboraviv:pos2::pos2:

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?

Тоа дека сите што биле испаднале????На тоа мислиш......???

Lord Brandon

Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Може ќе го скршите малерот. :)
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Nojer mislam e odlicen golman visok,brs...(sega vidof edna statistika vo Evropsko prvenstfo u-21 Nojer imase primeno samo 1gol ova moze da ti kaze kakof golman e)
Frej e star 29god... ima Viola bara 15-18mil... so istite pari mozeme da go zememe Nojer pa zas da ne Adler

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:

Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!

Lord Brandon

Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.602
Поени од реакции
11.585
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:
abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:

Lord Brandon

Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш :)) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција :))

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.602
Поени од реакции
11.585
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш :)) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција :))
e taka de :wink: :pos2::pos2::pos2:plus i 'germanci' ste...valjda ke go skrsite mrazot...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еј од кај ова извадивте? ОК оваа емисија со Реал и Милан беше EPIC FAIL ама во крајна линија не сме ни геријатрија ниту фешн студио ние...

Безбедната варијанта е прво да видиме со кого ќе се паднеме и кај ќе се игра првата (знам знам педери сме пичиња бла бла... епа нека не тужи некој де :tv:)

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
па мора еднаш да се скрши мразот а тоа ке бидеме ние мора обавезно кај филе у емисија а и тоа пак немора да значи дека ако идеме и ние ке изгубиме ова е Баерн или кој? :)))

Н

'Никола'

Гостин
Абе што ви е на вас бре, каков малер какви глупости. Одиме кај Филе горди на нашиот тим, и горди и ќе си заминеме од таму. Нема што да се плашиме или срамиме, па секако дека кој и да ни се падне ќе му парираме храбро и тоа е тоа. бај д веј имам нов дрес :baeh::baeh::baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom