Сте чуле ли за митот во Канал5... проклетството наречено - гостување на фан клуб во ноќ со шампионите ?
Токму на ТОА ! Другар Ченто !Тоа дека сите што биле испаднале????На тоа мислиш......???
Може ќе го скршите малерот.Токму на ТОА ! Другар Ченто !
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:Може ќе го скршите малерот.
Ќе ни го скршат мразот.....некој други ако отидат пред нас- оти неам намера таму да се прчам а тимот да ми го рендаат со голови:kesa:
А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:Друже и ја размислував околу тоа......Мада ако идеме ние ќе идеме за првата утакмица,за првиот дуел,такашто неможе да не елиминираат(но може да не напунат).Незнам,може како што вика мадридистата,ние ќе го скршиме малерот!!!
abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:А да не летаме многу....оти баеги фанови беа кај филе од септември па навака и тоа се многу изгубени натпревари.... тешко дека ние ќе го кршиме мразот....да не си играме со ѓаволот ејјј и така имаме доста проблеми у екипата хахаха:nenene:
hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш ) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција )abe odete zaedno so fanovite od protivni4kiot tim....pa nekoj ke se raduva...edinstveno ako igraat liverpool vs juventus i da pojdeme navivaci od liverpool i juventus moze da se slu4i i dvata kluba da ispadnat :pos2::pos2::pos2:
e taka de :wink: :pos2::pos2::pos2:plus i 'germanci' ste...valjda ke go skrsite mrazot...hahahahahahхахахахахахаха ! EPIC ! Алал да ти е решение за сите дилеми ! Идеме у 1/4 финале тогаш ) Освен ако не се паднеме со Бордо па да треба фанови да мкнеме од Франција )