Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
hahahahahahahahaha lud si:pos2::pos2::pos2:
Евентуално :helou:

:smir:

Туку арно вие си го напрајвте кафето, јас од сабалје со дифенцијални равенки и релативности се расправам на факултет.:) Ама сепак колку слатко сум спијал после она вчера.:)
Ако де јас до сега со просечни цени на капитал и долг, опции за купување акции, корпоративни модели за вреднување... весело весело...

За 1/4 финале е многу рано да се зборува. Реално Барса и Челзи се покваитетни од нас и повоиграни ама и едните и другите не се непобедливи. Интер ако помине со квалитет е многу блиску до Баерн - Мурињо ме плаши најмногу а не некој играч кај нив. Во краен случај магистриравме на жабари годинава па зш и да не докторираме? :smir: (шала на страна не би сакал Интер заради Пандев). Реал и Манчестер се исто тука некаде. Манчестер се страшно воиграни и со овој состав се гледа квалитетот на Фергусон. Арсенал и компанија кога сакаат нека дојдат без потценување ама посакуван противник ми се. Французите играат многу цврсто - ако Лион поминат со Реал би биле незгодни. Бордо заради одмазда би сакал да ги добиеме.

Само да не пушти малку баксузуов со повреди... Робен и Рибери од почеток па сега Демикелис, Контенто, Гомез... немаме којзнае каква клупа а па овој вГаал во живот нема да направи измена ако не се повреди некој... Ни „р“ од ротација... скапаа на клупа тие што не се прва заедно немаат собрано 90 минути на терен :nesum:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
:pos2::pos2::pos2:
Ти реков под инекции ќе истрчам ако треба :pos2:

Колку само раат ќе си гледам вечерва фудбал. Гомез супер што се повреди на 2-3 недели таман нека се преиспита малце. За Робен зар има зборови кои ќе го опишат овој вонсериски човек(ако е воопшто човек од оваа планета:vozbud:) Рибс му треба време да се врати али уште го има трзајот. Позади работава врвка,незнам што ќе се прави:jaj:
Се на се утакмицата беше.... адреналин повраќавме сите од 54 до 65 мин.
Нешто ги нема фановиве на Фиорентина да плачат како првата утакмица, биле оштетени итн.
Brat koja e poentata, ni ke vi dokazeme neso, ni ke smenime, ne vi cestitam za plasmanot pontaka :) ama neka vi e so ssreka, ke vi treba, si potrosivte joker sudija, a ako nekogo nemase vas ve nemase 3 nedeli, od prvata utakmica do vcera, prethodno ne mozev da ve sledam na fan klub na fiorentina

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хммм... да не пружиш рака е крајно неспортски ама ваше си е :toe:. Синоќа вие дадовте гол од чист офсајд, имаше 2-3 грешки кога во линија ни прекинаа контри со Клосе, последниот гол 50-50 беа шансите да се досуди фаул во напад... Дискутабилно беше и раката на вБајтен ама лично моја проценка е деке за тоа не се суди пенал (во суштина и за тоа е 50-50 дали да се свири или не).

Грешки имаше на штета на двете екипи - тоа што не ви дадовме да запнете на крај никој не ви е крив.

А дали не немало провери по коментари за страните пред натпреварот. Вие доаѓавте кај нас во тема колку што се сеќавам :toe:

За разлика од тебе јас и кај вас во тема и тука ви пружам рака за прикажаната игра - ме изненадивте во секој случај - и ви посакувам среќа понатаму во лига :helou:

Н

'Никола'

Гостин
Brat koja e poentata, ni ke vi dokazeme neso, ni ke smenime, ne vi cestitam za plasmanot pontaka :) ama neka vi e so ssreka, ke vi treba, si potrosivte joker sudija, a ako nekogo nemase vas ve nemase 3 nedeli, od prvata utakmica do vcera, prethodno ne mozev da ve sledam na fan klub na fiorentina
Никаков џокер сме немале, а камо ли да го потрошиме. Тоа со офсајдот беше судиска ГРЕШКА, аман пребродете го, се дешава. А иначе што сте запнале за вБајтен имало пенал, стопати ги прегледав хајлајтсите, и тој што нафрли вашиот не знам кој беше, беше во офсајд. Ете ви еден. Друг, голот од Јоветиќ, првиот, беше постигнат од офсајд, тој што му ја врети беше во недозволена позиција. Е сега ќе речете Клосе беше 3 метри, нашиот 2 сантими. Не постои правило колку длабоко си во офсајд, сите се исти, мислам тоа јасно ви е. Значи тоа се два. И да не зборувам, за нас досудени офсајди два или три, кои што не беа, и при кои што се прекинаа многу сериозни акции, од кои сигурно ќе паднеше гол. Епа сеа направете математика и видете дали било или не било заслужено. Не сакам повеќе збор да слушнам за тоа дека Баерн со среќа, со местење или со не знам што ли уште не, поминал во 1/4 финале. Баерн си го заслужи местото во 8те најдобри, со цврст карактер, игра и детерминација.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.797
Поени од реакции
12.171
Евентуално :helou:

:smir:

Ако де јас до сега со просечни цени на капитал и долг, опции за купување акции, корпоративни модели за вреднување... весело весело...

За 1/4 финале е многу рано да се зборува. Реално Барса и Челзи се покваитетни од нас и повоиграни ама и едните и другите не се непобедливи. Интер ако помине со квалитет е многу блиску до Баерн - Мурињо ме плаши најмногу а не некој играч кај нив. Во краен случај магистриравме на жабари годинава па зш и да не докторираме? :smir: (шала на страна не би сакал Интер заради Пандев). Реал и Манчестер се исто тука некаде. Манчестер се страшно воиграни и со овој состав се гледа квалитетот на Фергусон. Арсенал и компанија кога сакаат нека дојдат без потценување ама посакуван противник ми се. Французите играат многу цврсто - ако Лион поминат со Реал би биле незгодни. Бордо заради одмазда би сакал да ги добиеме.

Само да не пушти малку баксузуов со повреди... Робен и Рибери од почеток па сега Демикелис, Контенто, Гомез... немаме којзнае каква клупа а па овој вГаал во живот нема да направи измена ако не се повреди некој... Ни „р“ од ротација... скапаа на клупа тие што не се прва заедно немаат собрано 90 минути на терен :nesum:
ne eventualno tuku sigurno :pos2::pos2::pos2: se salam nemoj sega da se nalutis...a toa so fakultetot na ekonomski si ili taka nesto???

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ne eventualno tuku sigurno :pos2::pos2::pos2: se salam nemoj sega da se nalutis...a toa so fakultetot na ekonomski si ili taka nesto???
Зш па да се налутам? :smir:

Да, на ек фак сум :jaj:

Читам и вГаал и вБајтен оптимисти дека Рибери ќе останел. вГаал вика дека многу се залагал Рибери да игра пред натпреварот иако не бил 100% фит (којзнае колку инекции му шибнале за да игра) а вБајтен дека ќе направел се за да остане другар му во Баерн... дефинитивно почнува да нервира ова полека... Веќе 2 месеци наназад за 2-3 недели ќе се знае е работава :toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Искрено,како сака Рибери.На нас како екипа ни е чиста совеста.Ние сме тимот кој му пруживме да блесне,да стане бренд,а на него е дали тоа ќе го почитува.На крај краева,само нека не одолговлекува,туку ако има намера да си оди,нека ја соопшти сега.Мислам дека Баерн не заслужува да проживува сапуници.

Мене повеќе ме плаши дисбалансот меѓу одбраната и напаѓачкиот дел.Многу сме малку дефанзивно фокусирани.Единствено Лам е подеднакво добро фокусиран и на напад и на одбрана.Капитенот беше екстра,но имаше доста лоши пасови,и мислам дека и он треба повеќе да се ориентира дефанизвно.Швајни е тој кој е задолжен за пасовите и врската меѓу одбраната и нападот.

Мислам дека Милер беше најслаба карика,и мислам дека и понатаму во ЛШ,он треба да седи на клупа.Место него можеме да ја зајакнеме дефанзивата со Тимошчук,или некој борбен играч како Алтинтоп.Тоа може доста да помогне.Инаку вака,ќе биде мнооооогу тешко!Има доволно време Ван Гал да размисли.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Искрено,како сака Рибери.На нас како екипа ни е чиста совеста.Ние сме тимот кој му пруживме да блесне,да стане бренд,а на него е дали тоа ќе го почитува.На крај краева,само нека не одолговлекува,туку ако има намера да си оди,нека ја соопшти сега.Мислам дека Баерн не заслужува да проживува сапуници.
Сапуници последен пат со договори доживувавме со Балак и тогаш страшно се изнервирав... Не издупи, не изигра и си отиде „за да запознае нова култура“ :tapp: Валута сакаше нова да запознае маме му...

Нека не ја тупи и Рибс така, нека се одлучи 1ви Април е краен рок тогаш мислам и ќе се играат 1/4 финалињата.

А и за ова дефанзивата се слагам. Па и не се исклучуваат вБомел и Тимо... може и вака за внесување стабилност во битни натпревари во ЛШ:

----------Тимо
----вБомел
------------Швајни
Робен-------------Рибери

Тимо дефанзивно, вБомел и Швајни како до сега за нијанса понапред едниот од другиот... Пишав веќе еднаш мн тврдоглав е вГаал ги остаи да скапат на клупа тие што не се прва постава. Мора од време на време да се рорира за сите да имаат пракса кога ќе биде густ. Така ќе имаме и повеќе опции...

M

Mario Gómez

Гостин
Алаба ќе го замени Швајни на првиот четвртфинален дуел, 100% сим сигурен, а Контенто ќе се врати на левата бековска позиција.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3383727 напиша:
Алаба ќе го замени Швајни на првиот четвртфинален дуел, 100% сим сигурен, а Контенто ќе се врати на левата бековска позиција.

Oндак сум сигурен дека ќе го папаме опасно и тоа!Страв му е бе уште на малиот.Он се плашеше од Варгас и Џилардињо,па камо ли да му се избаци Лампард или Руни.Тимо е добро решение!

M

Mario Gómez

Гостин
Oндак сум сигурен дека ќе го папаме опасно и тоа!Страв му е бе уште на малиот.Он се плашеше од Варгас и Џилардињо,па камо ли да му се избаци Лампард или Руни.Тимо е добро решение!
Тимо ја загуби целата доверба кај Ван Гал, посебно во натпреварот со Гројтер, не верувам додека има можност да друг играч пред Тимо стартува дека тој ќе игра.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
пошто немав кај да глеам, седев сам у аристократ у автокоманда... глеав до 1-0 па се наапав и си заминав. Сеа жал ми падна што не ја доглеав:tapp::tapp: , али бар до тој гол.. браво Алаба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom