Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе само Робен игра во Баерн,колку е глуп Флорентино што го даде...Да не игра Робен во Баерн,немаше ни групи да помине баерн,море и така едвај..поздрав,честитки :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Далеку од тоа дека само Робен игра. Во секој случај мораше и тие нешто да продадат... Ај што се истурија пари давање за трансфери и плати големи имаат таквите играчи. Како и да е Робен заедно со Рибери е најдобар трансфер после Ефенберг од кога јас навивам за Баерн.

Инаку и мене мислам малку ми се скрати живот натпреваров... Али после Ноу Камп 99, Сан Сиро 2001, Хамбург 2001, Гетафе пред некоја сезона... па се навикнав :smir: ...

П.С: И респект за Bavarecot кој изигра храбро и и покрај повредата лупна две пива вечерва! :salut:

Н

'Никола'

Гостин
Абе само Робен игра во Баерн,колку е глуп Флорентино што го даде...Да не игра Робен во Баерн,немаше ни групи да помине баерн,море и така едвај..поздрав,честитки :smir:
Да да во право си нема што. Сите седат и си пијат кафе и го гледаат Робен кај што игра. Или можеби пиво пијат? :tapp: Абе дај не се бисерете, ако не ја следите играта на Баерн, што туку коментирате, само да се кажело нешто.

Туку мене ова ми остави посебен впечаток. Излегоа реакциите на официјалната, и како по обичај вГаал, Нерлингер, Румениге, Лам бла бла бла, стандардните, и читам :
Franck Ribéry: “Making the next round is very important. We knew it wouldn’t be easy, and the weather wasn’t any help to us. It was extremely hard work in the first half. It’s been a terrific team display, we played well as a collective. We can achieve a lot together as a team.“

Ова навестува само едно нешто..Продолжување на договорот..:vozbud:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Да да во право си нема што. Сите седат и си пијат кафе и го гледаат Робен кај што игра. Или можеби пиво пијат? :tapp: Абе дај не се бисерете, ако не ја следите играта на Баерн, што туку коментирате, само да се кажело нешто.
И сам знаеш кој е најзаслужен што баерн оди напред,недај боже да ви се повреди малиот...најебали сте га..чао пријатно ќе биде.

Н

'Никола'

Гостин
Инаку и мене мислам малку ми се скрати живот натпреваров... Али после Ноу Камп 99, Сан Сиро 2001, Хамбург 2001, Гетафе пред некоја сезона... па се навикнав :smir: ...

П.С: И респект за Bavarecot кој изигра храбро и и покрај повредата лупна две пива вечерва! :salut:
Брат, како што кажа прееска, навивачите на Баерн живеат кратко, ама слатко.:pos2:
А, за Bavarec секоја чест и од мене, се довлечка до Irish со гипс на нога само за да не му го испијаме пивото.:pos2::pos2: Се шалам.. Тоа се поштува.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Туку мене ова ми остави посебен впечаток. Излегоа реакциите на официјалната, и како по обичај вГаал, Нерлингер, Румениге, Лам бла бла бла, стандардните, и читам :
Franck Ribéry: “Making the next round is very important. We knew it wouldn’t be easy, and the weather wasn’t any help to us. It was extremely hard work in the first half. It’s been a terrific team display, we played well as a collective. We can achieve a lot together as a team.“

Ова навестува само едно нешто..Продолжување на договорот..:vozbud:

Дај Боже. Ај да видиме. Во секој случај се приметува дека му тежи договорот и мислам тек кога ќе се знае што понатаму со него на раат ќе може да се сконцетрира на фудбал.

Не е стариот, што е и нормално после повредата. Замисли тек кога ФУЛ ќе проработа двајцата со Робен... Тогаш ќе праиме муабет...

Н

'Никола'

Гостин
И сам знаеш кој е најзаслужен што баерн оди напред,недај боже да ви се повреди малиот...најебали сте га..чао пријатно ќе биде.
Баерн сезонава ги имаше најдобрите настапи со Рибери и Робен пред малите екрани со пуканки во рацете и навивачки знамиња легнати во болничките кревети.:) Сериозно, не велам дека не вреди, напротив злато вреди и е голем фактор во играта, ама дека зависиме од него или од било кој друг индивидуалец тука си :nenene:..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А да се повреди Роналдо на Реал или лани за Манчестер истите ќе се тие екипи без него? А Барса без и со Меси истата е?

Јбг има 10тина вонсериски играчи во светов кои 1-1 се незаменливи. Баерн е среќен што има двајца такво под договор. Ако тие не би играле ќе треба колективен напор да се компензира нивното отсуство. А знам дека Баерн може да одиграат „германски“ секој да е тука и да трча за другиот и да го компензираат евентуалното отсуство на некој од овие.

Ќе повторам - не сме истата екипа без еден од нив. Ама далеку од тоа дека ќе излеземе со бело знаменце без Робен и Рибери. Во Торино и двајцата беа повредени па Олиќ и Прањич им го кажаа вицот...

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ја глеав утакмицата,прво полувреме само до 16тник се доближуваше баерн,тапа беа..пресинг на фио. Робен ви е трансфер бр .1 за овие 10 години. Добро е што ја поминавте фиорентина,сеа мислете му ја на следниот...помина ова..поздрав :smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
А да се повреди Роналдо на Реал или лани за Манчестер истите ќе се тие екипи без него? А Барса без и со Меси истата е?

Јбг има 10тина вонсериски играчи во светов кои 1-1 се незаменливи. Баерн е среќен што има двајца такво под договор. Ако тие не би играле ќе треба колективен напор да се компензира нивното отсуство. А знам дека Баерн може да одиграат „германски“ секој да е тука и да трча за другиот и да го компензираат евентуалното отсуство на некој од овие.

Ќе повторам - не сме истата екипа без еден од нив. Ама далеку од тоа дека ќе излеземе со бело знаменце без Робен и Рибери. Во Торино и двајцата беа повредени па Олиќ и Прањич им го кажаа вицот...
добро бе друже дај разберете дека италијанската лига е ослабена со ослабувањето на Јувентус.Ферара тогаш згреши што на 1-1 се бранеше и тоа е тоа а не им кажале виц ова она.првата мислам играа и Робен и Рибери па извадивме нерешено со нешто подобар состав

Н

'Никола'

Гостин
Ја глеав утакмицата,прво полувреме само до 16тник се доближуваше баерн,тапа беа..пресинг на фио. Робен ви е трансфер бр .1 за овие 10 години. Добро е што ја поминавте фиорентина,сеа мислете му ја на следниот...помина ова..поздрав :smir:
Не може од една или две утакмици да се оцени играта на еден тим. Али ок е, ти ја сватив поентата, не се секирај, како така ние си ја обработивме задачата и сега релаксирано ќе ги следиме останатите натпревари. Вие мислете му ја утре или не знам кога сте, тешка задача имате, али се е можно. Поздрав.:smir:

добро бе друже дај разберете дека италијанската лига е ослабена со ослабувањето на Јувентус.Ферара тогаш згреши што на 1-1 се бранеше и тоа е тоа а не им кажале виц ова она.
Хехе, боли уште а?:):smir:

http://www.footytube.com/video/fiorentina-bayern-munchen-mar09-36363

Еве за крај од мене кајлајтс...

Бај де веј Никола странава стварно била добра :helou:
Го глеав ова, ако е истото само од прво полувреме се хајлајтсите. Ќе има за некој сат целосни.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не може од една или две утакмици да се оцени играта на еден тим. Али ок е, ти ја сватив поентата, не се секирај, како така ние си ја обработивме задачата и сега релаксирано ќе ги следиме останатите натпревари. Вие мислете му ја утре или не знам кога сте, тешка задача имате, али се е можно. Поздрав.:smir:

Хехе, боли уште а?:):smir:

Го глеав ова, ако е истото само од прво полувреме се хајлајтсите. Ќе има за некој сат целосни.
па не толку колку виолетовиве што ги боли имаме уште надежи во европа лига какви такви :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
http://www.footyfree.com/2010/03/09/fiorentina-3-2-bayern-munich-highlights/

:smir:

Па да пукне таа страната што ми ја даде таман ги пофалив глеам 100 репетиции од првиот гол мислев така до крај...

Инаку ова за Јуве се извинувам за неприкладниот коментар „ви го кажаа вицот“. Како ќе беше поприкладно одберете си сами... Битниот дел е 1:4 :smir:

I

InF3cTeD

Гостин
шо фино е вака утрински расположен,убавини...па на сето тоа коа ќе се додаде дека уште еден италијански тим е даун,уште поубаво е чувството :vozbud:како почнавме да ги делкаме италијанциве.....им останаа уште 2 екипи од кои едната со една нога е исфрлена а за другата следи екстра тежок натпревар...се надевам на пресметка со уште една италијанска,да ги искасапиме до крај (ако им остане некоја екипа во 1/4 финале) :fcb::bayern::fcb::bayern:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom