- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.097
- Поени од реакции
- 893
Евентуално :helou:hahahahahahahahaha lud si:pos2::pos2::pos2:
:smir:
Ако де јас до сега со просечни цени на капитал и долг, опции за купување акции, корпоративни модели за вреднување... весело весело...Туку арно вие си го напрајвте кафето, јас од сабалје со дифенцијални равенки и релативности се расправам на факултет. Ама сепак колку слатко сум спијал после она вчера.
За 1/4 финале е многу рано да се зборува. Реално Барса и Челзи се покваитетни од нас и повоиграни ама и едните и другите не се непобедливи. Интер ако помине со квалитет е многу блиску до Баерн - Мурињо ме плаши најмногу а не некој играч кај нив. Во краен случај магистриравме на жабари годинава па зш и да не докторираме? :smir: (шала на страна не би сакал Интер заради Пандев). Реал и Манчестер се исто тука некаде. Манчестер се страшно воиграни и со овој состав се гледа квалитетот на Фергусон. Арсенал и компанија кога сакаат нека дојдат без потценување ама посакуван противник ми се. Французите играат многу цврсто - ако Лион поминат со Реал би биле незгодни. Бордо заради одмазда би сакал да ги добиеме.
Само да не пушти малку баксузуов со повреди... Робен и Рибери од почеток па сега Демикелис, Контенто, Гомез... немаме којзнае каква клупа а па овој вГаал во живот нема да направи измена ако не се повреди некој... Ни „р“ од ротација... скапаа на клупа тие што не се прва заедно немаат собрано 90 минути на терен :nesum: