Баварец нека ми се јави по можност ако има нешто. :helou:ФАНОВИ!!!!
Ајде да се дружиме
Ако сте во Охрид во периодот кога и се игра првиот натпревар на Баерн во Бундесот (а ако немавте во план менувајте ги плановите) бидејќи Фан Клубот ке проба да организира еден т.н. Фанкамп во Охрид, со што би имало дружење и заедничко навивање...повелете на http://bayernmkd.wordpress.com и кажете дали ке доаѓате или не...
Ви благодариме
Море добро е што ќе даваат Бундес лига.Мораше ли од сите телевизии во Македонија баш Алсат да пренесува Бундес лига?! Сигурно ќе даваат вечер, ама кој ќе го слуша коментарот . Да се надеваме на добар стaрт на Баерн.
А барем ке даваат ли?Море добро е што ќе даваат Бундес лига.
Имаш право за коментаторот,едноставно неподнослив е.
Па и лани имаа пренос на македонски од спортско радио.2-2. Заслужен е резултатов. Мора да се признае дека добро играа Хамбург. Сепак, Баерн да немаше толку повредени играчи сигурно ќе победеше. Лука Тони, Рибери, Сањол, Демикелис...
Пријатно ме изненадија Алсат што имаа коментар на Македонски (коментарот беше од Спортско радио). Инаку, натпреварот го даваа и на Ard Das Erste. Откако почна натпреварот ми текна дека секоја сезона првиот натпревар од Бундес Лигата го даваат на германската државната телевизија.
Се согласувам со тебе за резултатот.Хамбург е еден од претендентите за титула и нормално е што не успеавме да ги победиме лесно.2-2 и не е лош резултат со оглед на тоа колку повредени имаме.2-2. Заслужен е резултатов. Мора да се признае дека добро играа Хамбург. Сепак, Баерн да немаше толку повредени играчи сигурно ќе победеше. Лука Тони, Рибери, Сањол, Демикелис...
Пријатно ме изненадија Алсат што имаа коментар на Македонски (коментарот беше од Спортско радио). Инаку, натпреварот го даваа и на Ard Das Erste. Откако почна натпреварот ми текна дека секоја сезона првиот натпревар од Бундес Лигата го даваат на германската државната телевизија.