Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Да се надеваме на одлична сезона на Баерн. Btw супер спортски центар направиле.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
ФАНОВИ!!!!
Ајде да се дружиме:D
Ако сте во Охрид во периодот кога и се игра првиот натпревар на Баерн во Бундесот (а ако немавте во план менувајте ги плановите:vozbud:) бидејќи Фан Клубот ке проба да организира еден т.н. Фанкамп во Охрид, со што би имало дружење и заедничко навивање:D...повелете на http://bayernmkd.wordpress.com и кажете дали ке доаѓате или не...

Ви благодариме:vozbud:
Баварец нека ми се јави по можност ако има нешто. :helou:

G

Gray Foxx

Гостин

Ова е само дел од новиот спортски центар на Баерн,дел од програмата на Клинсман.Ваков центар нема ниеден клуб на светот освен Баерн,ни Реал ни Барса,и ова е нешто најново,со највисока технологија.Објаснив во претходниот пост за што служи!
Лелеееее. Шо е воа бе? Спејс шатл? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шо пари дале за воа чудо?

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Денска Баерн играше против Урава Ред Диамондс ги победи со резултат 4:2 стрелец на првиот гол беше Клосе а на другите три Подолски машинче е ова... :)

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Фанови да ви кажам дека утре ќе ви го гледам баерн на алианц арена против интер во бекенбауер купот, а инаку сум во германија на одмор...
И бидејќи навивам за Рома со тоа интер ги мразам и мора баерн да им даде 3 комада..

А слушам тони ви се повредил...а исто рибери е долго време..

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Вечер се отвара новата сезона во Бундес лигата со натпреварот Баерн-Хамбург.На овој натпревар нема да настапиме со неколку стандардни првотимци.И покрај тоа што нема да игра најдобриот фудбалер на Баерн,Рибери,мислам дека ќе забележиме минимална победа од 1-0

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Мораше ли од сите телевизии во Македонија баш Алсат да пренесува Бундес лига?! Сигурно ќе даваат вечер, ама кој ќе го слуша коментарот :(. Да се надеваме на добар стaрт на Баерн.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мораше ли од сите телевизии во Македонија баш Алсат да пренесува Бундес лига?! Сигурно ќе даваат вечер, ама кој ќе го слуша коментарот :(. Да се надеваме на добар стaрт на Баерн.
Море добро е што ќе даваат Бундес лига.
Имаш право за коментаторот,едноставно неподнослив е.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Море добро е што ќе даваат Бундес лига.
Имаш право за коментаторот,едноставно неподнослив е.
А барем ке даваат ли?
Зашто лани и француско имаше,а прошлата недела не даваа
Има ли некој информации дали ке даваат вечер пренос
Позз

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
На радио кажаа дека ќе има пренос на Алсат. Не успеав да ја најдам нивната интернет страната, така што не можам да кажам официјално.

Btw видов реклама на Алфа дека ќе даваат Француско првенство. Подобро ќе беше Алфа да откупеа Бундес лига зашто Француската е помалку гледана. Барем ќе имавме коментар на Македонски.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
2-2. Заслужен е резултатов. Мора да се признае дека добро играа Хамбург. Сепак, Баерн да немаше толку повредени играчи сигурно ќе победеше. Лука Тони, Рибери, Сањол, Демикелис...

Пријатно ме изненадија Алсат што имаа коментар на Македонски (коментарот беше од Спортско радио). Инаку, натпреварот го даваа и на Ard Das Erste. Откако почна натпреварот ми текна дека секоја сезона првиот натпревар од Бундес Лигата го даваат на германската државната телевизија.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
2-2. Заслужен е резултатов. Мора да се признае дека добро играа Хамбург. Сепак, Баерн да немаше толку повредени играчи сигурно ќе победеше. Лука Тони, Рибери, Сањол, Демикелис...

Пријатно ме изненадија Алсат што имаа коментар на Македонски (коментарот беше од Спортско радио). Инаку, натпреварот го даваа и на Ard Das Erste. Откако почна натпреварот ми текна дека секоја сезона првиот натпревар од Бундес Лигата го даваат на германската државната телевизија.
Па и лани имаа пренос на македонски од спортско радио.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20

Се согласувам со тебе за резултатот.Хамбург е еден од претендентите за титула и нормално е што не успеавме да ги победиме лесно.2-2 и не е лош резултат со оглед на тоа колку повредени имаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom