Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Според мене лоша вест е заминувањето на Јансен,бидејќи губиме млад и квалитетен лев бек.Исто така на оваа позиција од сегашниот состав може да игра само Лам и ќе биде голем минус доколку се повреди.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Група Ф

Лион
Баерн
Стеауа
Фиорентина

Тешка група за Баерн :icon_neut. Некако нема многу среќа при ждрепки! Се надевам дека ќе се уиграат уште некое коло и дека, сепак ќе бидат први :)!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Luca Toni se vraka doma:)
ama sea protiv Fiorentina...mnogu teska grupa za site
podednakvi sansi na lion,baern i fiorentina za 2 mesta

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Доста тешка група.Лион знаеме од претходните сезони дека е многу добра екипа,ама мислам дека тоа не е тој Лион од пред неколку сезони.Според мене понатака одат Баерн и Фиорентина.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
iskreno i jas mislam taka
Maluda i Ben Arfa gi prodade Lion, i ne e tolku moken kako porano...
Baern i Fiorentina odat ponataka !!!!!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Interesna grupa, nema sto so ekipi koi igraat dopadliv fudbal. Mene galvni favoriti mi se Bayern i Fiorentina. Neosporlivi se kvalitetite na Lyon, no mislam deka ovaa godina nema da napravat nisto poseriozno vo LS. I lani edvaj se spasija poslednoto kolo na gosti na Gla.Rangers kade samo pobeda im vrsese rabota (i za zal pobedija), no sea ke im gi secat kriljata. Fiorentina pokaza golem kvalitet lanesnata sezona u Ita., a Bayern si bese Sampion u Ger.

Ovaa sezona malce zaebavaat na startot Germancive, no se nadevam deka koga ke im se vratat povredenite igraci (osobeno Riberi), ke se vratat na starite pobednicki pateki ... !!!* :wink:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Тони доаѓа дома:helou:Сепак мислам дека сите екипи имаат реални шанси,па дурии и Стеауа!Романците се незгодни поготово на домашен терен каде што имаат многу ГАДНИ навивачи!Баерн не е тој од пред неколку години но сепак е јак!Фиорентина ако им тргне тогаш е опасно,а Лион има искуство бајаги во ова натпреварување!Според мене најнеизвесна група и најтешка!Тони веројатно ќе ги открие на Клинсман слабостите на Фиорентина,но затоа Прандели ќе знае како да игра против еден од најдобрите напаѓачи на денешницата!Не сакам да прогнозирам кој ќе оди!лани валенсија беше елиминирана од Розенборг,па така да секој може секого да победи!Поздрав:helou:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Него остајте вие тоа,глејте што се дешава на трансфер пазарот.Во средата Хенес изјави дека по траснферот на Одо се очекува до крајот на траснфер пазарот да докомплетираат уште некои засилувања.Веќе вчера Билд објави дека според информациите кои доаѓаат од Англија Димитар Бербатов е на врвот на листата желби на Баерн,а истотака дека Баерн води преговори со Анатоли Тимошчук од Зенит.Хенес изјави дека парите од трансферот на Јансен околу 9 милиони,и парите кои планираа да ги дадат за Гомез ќе ги искористиле до крајот на трансфер пазарот,а за германските клубови тоа е до Понеделник на полноќ.Па да видиме што од сето ова ќе се оствари!

http://www.sportbild.de//de/sportbild/generated/article/fussball/2008/08/29/10184400000.html

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/08/29/dimitar-berbatov/schnappt-sich-bayern-den-bulgaren.html

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=839582

F

fantomX

Гостин
Бербатов е добра опција за Баерн, особено ако се знае дека играше во Баер Леверкузен, значи во Бундеслига, и тоа доста добро. :tv:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Јас мислам дека Баербатов сепак ќе си остане во Тотенхем.Нема да загуби многу Баерн со оглед дека има добри напаѓачи.Според мене приоритет треба да биде Тимошчук.Тој е фудбалер за Баерн.Пожртвуван е за тимот и игра одлично во дефанзивната средина.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Lele lele, kako ke im go zbrcat na Man.U. ako uspeat da im go zemat Berba od pred nos ... !!!* :wink:
Моментално сите чекаме,се е можно.Сите изјави на челниците на Баерн а и на играчите наведуваат дека некој ке се донесе до крајот на преодниот рок,ама не се знае кој.такада ќе видиме!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ќе видиме како ќе одиграат утре со Херта. 2 бода во 2 кола е премалку за тим од калибарот на Баерн! Да се надеваме дека утре ќе ја прекинат релативно лошата серија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom