Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Инаку многу лошо шутираа Лам и Крос, не смееше така. Инаку за играчиве од Реал, Кедира колку е само преценет, изгубен во просторот е дечкото, ако игра за Германија.
они двајца и Гомез тапа ја шутна полека по земја скоро у средина среќа што не му ја погоди страната Касиљас иначе таа 100% ја фаќаше само Швајни и Алаба топ ја шутнаа

иначе Гладбах официјално дека Данте ќе потпише за Баерн
http://www.borussia.de/de/aktuelles-termine/news/borussia-news/news-detailansicht.html?tx_ttnews[tt_news]=4768&cHash=2c0b2dbbb427df7ff1c098a17602c804

а и билд дека Олич потпишал за Волфсбург
http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesliga/vereine/fc-bayern-muenchen/2012/04/26/ivica-olic/bestaetigt-wechsel-zum-vfl-wolfsburg.html

топ топ сеа да се земе некоја замена за Гомез со добра техника
--- надополнето: 26 април 2012 во 11:40 ---
Има над милион побарувања за карти за финалето :D а иначе биле предвидени по 17 500 карти за двата тима али очекувам навивачите на Баерн да се снајдат да дојдат до повеќе карти
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_championsleague/newspage_549080.html

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.507
Поени од реакции
22.144
Се согласувам со анализава и сакам улогата на Гомез да ја истакнам. Дечкото поред мене изигра јака утакмица, едино што таа шанса на крај ја утна. Туку, беше многу активен, напаѓаше прв, се враќаше назад, на корнери со глата ја спасуваше топката и исто така имаше добри додавајна. Значи за све што беше критикуван Гомез вчера ја опрај, едино голот му фалеше.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Се согласувам со анализава и сакам улогата на Гомез да ја истакнам. Дечкото поред мене изигра јака утакмица, едино што таа шанса на крај ја утна. Туку, беше многу активен, напаѓаше прв, се враќаше назад, на корнери со глата ја спасуваше топката и исто така имаше добри додавајна. Значи за све што беше критикуван Гомез вчера ја опрај, едино голот му фалеше.
Lol you can't have it all со Гомез :pos:

Премногу изнаутиња според мене имаше и други ситуации напред кога требаше подобро да реагира. А дека се движеше - се движеше. Затоа ни фалеше во 5-6 прилики човек во шеснаесетник.

Инаку Игорче ако освоиме ќе ја пеам со тебе Wer wird Deutscher Meisteр кога сакаш :icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.507
Поени од реакции
22.144
Lol you can't have it all со Гомез :pos:

Премногу изнаутиња според мене имаше и други ситуации напред кога требаше подобро да реагира. А дека се движеше - се движеше. Затоа ни фалеше во 5-6 прилики човек во шеснаесетник.

Инаку Игорче ако освоиме ќе ја пеам со тебе Wer wird Deutscher Meisteр кога сакаш :icon_lol:
Што се секираш Баварец, знајш дека ако има финале во Минхен, Германци победуваат. 1974, 1997 и 2012 (y) Па ќе пееме што сакаш ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми беше јасно зошто гоизвади Рибс
не знам како можиш да прашаш вакво нешто...па Рибери уште малку ако иргаше ќе исцркаше на теренот..не го запримети неможеше да оди повеќе и самиот ќефој беше кога го заменија...некои играчи неможат да издржат онакво темпо 120 минути..плус германските екипи се најподготвени за онакви маратонски натпревари затоа секогаш рулетот е на нивна страна

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Рибери сам побара измена.

Честито пласман во финале :)
Се надевам дека ќе освоите.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
не знам како можиш да прашаш вакво нешто...па Рибери уште малку ако иргаше ќе исцркаше на теренот..не го запримети неможеше да оди повеќе и самиот ќефој беше кога го заменија...некои играчи неможат да издржат онакво темпо 120 минути..плус германските екипи се најподготвени за онакви маратонски натпревари затоа секогаш рулетот е на нивна страна
А Швајни мислиш со нитро у газот коа ќе фатеше спринт :pos:

Ако некој вадев во тој момент сепак ќе беше Швајни, мислам дека Рибс сепак ќе извршеше (колку-толку) повеќе притисок. Ама Јуп отиде за сигурната подефанзивна варијанта, не можам ни да го обвинам ;)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Немам ако некој најде цел натпревар на германски ОДМА нека дае да се симне!
Пуштај одма ако најдеш. Ја снимав цела на 3Мах и само пеналите не ги фатило
Еве повеке линкови за симнување,имаш таму подоле и од германската Sky Sport во HD
http://forum.wiziwig.eu/threads/59286-UEFA-Champions-League-2011-2012-Downloads-No-Spoilers/page35

Скриншот од сликата

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А Швајни мислиш со нитро у газот коа ќе фатеше спринт :pos:

Ако некој вадев во тој момент сепак ќе беше Швајни, мислам дека Рибс сепак ќе извршеше (колку-толку) повеќе притисок. Ама Јуп отиде за сигурната подефанзивна варијанта, не можам ни да го обвинам ;)
не ги споредувај со Швајни...Швајни е германец и последниот атом од силата што го има ќе го даде за да го изигра натпреварот..едноставно таков менталитет е нема откажување..а Рибери се гледаше по стартот над роналдо што го направи кога застана на колена дека неможеше да оди повеќе

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде дечки честито пласман финале.Него како ви се погоди годинава на домашен терен финале,на 19 ке гори цел Минхен :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Рибери се глеа нема толку многу кондиција за 120 минути за разлика од него Робен изглеа многу поспремен во тој смисол може да трча 120 минути и ко нишо у 116 минута да напраи контра сам од центар до гол(со Шалке во купот)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Bastian Schweinsteiger (FC Bayern): "Vor dem Elfmeterschießen habe ich kurz meine Eier verloren, aber ich habe sie zum Glück rechtzeitig wiedergefunden. Der Weg zum Elfmeter hätte nicht länger sein dürfen. Ich hatte in der Verlängerung kleine Krämpfe. Ich habe nach dem frühen 0:2 an das Spiel vor zwei Jahren bei Manchester United gedacht."

Швајни: Ги изгубив јајцата! :pos:

Uli Hoeneß (Präsident FC Bayern): "Als Philipp Lahm den zweiten Elfmeter verschossen hat, habe ich gedacht, dass ich sterbe. Wahnsinn! In einem Auswärtsspiel in einem Champions-League-Halbfinale habe ich noch nie so viele hochkarätige Chancen erlebt. In den ersten 15 Minuten hatten wir überhaupt keinen Kontakt zum Gegner. Doch man hat schon da gesehen, dass die Abwehr von Real nicht sicher ist. Unsere Spieler haben an ihre Chance geglaubt.

Bayern gegen Real: Das war das Spiel der Spiele. Der große Favorit Barcelona ist ausgeschieden. Vielleicht sind wir jetzt im Endspiel sogar leicht favorisiert."

Хенес: Мислев ќе умрам :pos:

Karl-Heinz Rummenigge (Vorstandsvorsitzender FC Bayern): "So etwas habe ich in 40 Jahren im Profifußball noch nicht erlebt. Das toppt alles, was wir in den 70er und 80er Jahren erlebt haben. Ich bin wahnsinnig glücklich, wahnsinnig stolz. Schöner geht's nicht mehr - das war Fußball auf allerhöchstem Niveau. Ich liebe Manuel Neuer. Nicht nur wegen den zwei gehaltenen Elfmetern, sondern auch weil er so überragend ist."

Кале: Вакво нешто немам видено 40 години. Го сакам Ноер :pos:

Arjen Robben (FC Bayern): "Ich glaube, wir haben das Finale verdient. Wir haben eine sehr starke Mannschaft und ich bin sehr stolz auf sie. Man muss schlau sein, ich kenne Iker Casillas schon sehr lange und er mich auch. Deswegen war es gut, dass ich im Elfmeterschießen nicht noch einmal geschossen habe. Es wird eine lange Nacht. Es freut mich für unsere Fans, für den Vorstand und alle Leute, die schon so viel für diesen Verein getan haben."

Робен: Долго го знам Икер и тој мене - затоа немаше да е паметно пак да шутирам.

Jose Mourinho (Trainer Real Madrid): "Bayern hat es verdient, im Finale zu stehen. Ich habe ganz viel Respekt vor den Roten, aber im Finale möchte ich, dass die Blauen von Chelsea gewinnen."

Хозе: Баерн заслужено во финале ама ќе навивам за Челзи.

Kajgana Shop

На врв Bottom