Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ја најдов торент ама со англиски коментатор....
Симнувај ја и подели ја со другарчињата (ако не те мрзи стави ја и на megaupload или rapidshare).

Еве со шпански коментар пеналите се јаки на крај премотајте:

M

MrzaRules

Гостин
Симнувај ја и подели ја со другарчињата (ако не те мрзи стави ја и на megaupload или rapidshare).

Еве со шпански коментар пеналите се јаки на крај премотајте:

да не ме заебаваш..ја јес дека проумрев и оживеав вечерва ама немој да ме јебеш бре :D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Незнам дали му е официјален профил на фб ама беше смешно.
5 минути после завршувањето на пеналите и веднаш објавува Рафиња(админот на страната) finalee oooo, finaleee oooo!!! Знае дека Алаба има жолт и дека тој фиксно ке игра.
http://www.facebook.com/pages/Rafinha-Official/119204654760666

Член од
22 јули 2008
Мислења
249
Поени од реакции
12
Ќе пишам по опширно за сега само ова бидејќи се уште сум под импресии....само едно нешто да кажам секоја чест за НОЕР:vozbud::vozbud::vozbud: , доста зборуваат Роналдо и Кака шутирале лошо при изведувајне на пеналите,што не е точно Роналдо и Кака упатија доста солидни шута,но тука беше Ноер кој здивее кога беше најпотребно,и пак ке речам секоја чест немам зборови со која можам да ја опишам неговата претстава вечерва, покажа и докажа дека е правиот наследник на Оливер Кан,и секако под хитно капитен на тимот да се назначит Швајнстајгер,не дека Лам е лош,Лам е класа играчиште што го докажа и во овие два натпревари а исто и на многу претходни, туку немат едноставно фаца за капитен и то е то.....

П.С АЛАБА............................................ :cuc:

M

MrzaRules

Гостин
Ќе пишам по опширно за сега само ова бидејќи се уште сум под импресии....само едно нешто да кажам секоја чест за НОЕР:vozbud::vozbud::vozbud: , доста зборуваат Роналдо и Кака шутирале лошо при изведувајне на пеналите,што не е точно Роналдо и Кака упатија доста солидни шута,но тука беше Ноер кој здивее кога беше најпотребно,и пак ке речам секоја чест немам зборови со која можам да ја опишам неговата претстава вечерва, покажа и докажа дека е правиот наследник на Оливер Кан,и секако под хитно капитен на тимот да се назначит Швајнстајгер,не дека Лам е лош,Лам е класа играчиште што го докажа и во овие два натпревари а исто и на многу претходни, туку немат едноставно фаца за капитен и то е то.....

П.С АЛАБА............................................ :cuc:
п.п.с.ГУСТАВО:cuc:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

Густаво и Алаба прави коњи еј цела утамица трчаат браво за двајцата не ми се верува Алаба 19 години а како игра за 2,3 години со искуство уште подобар ќе биде од ова голема штета што ќе го пропушти финалето

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Честитки баварци :)) Епски натпревар одигравте и со машката поставеност на Бернабе дојдовте до финале во кое ќе бидете во предност поради тоа што го играте на Алијанц Арена. Инаку Нојер е вистина е најдобриот голман во светот:cuc::cuc::cuc:Секоја чест за него...Се осигуравте за наредниве 10 години на таа позиција.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Инаку многу лошо шутираа Лам и Крос, не смееше така. Инаку за играчиве од Реал, Кедира колку е само преценет, изгубен во просторот е дечкото, ако игра за Германија.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Вака со ладна глава единствена забелешка ќе кажам дека е реализацијата - па дај не ме дупи, владееш на Бернабе, шанса по шанса и само еден гол даваш и тоа едвај од пенал :facepalm:

Робен човеку колку ја силуваше работава среќа пеналот влезе, само се молев да не шутира и на крај и добро е - не шутираше, многу паметен потег мислам. Таа првата шанса беше копи-пасте на шансата во 90та со Дортмунд не ми се верува како успева да ги утне, 100 пати помислив дека казната ќе не стаса.

А Гомез па со неговиот прв допир ко да подаваш топка на дупната гума од трактор... Божееееее тоа при крај место да шутне земал пета, дриблинг... Мислиш Мариодона е а не Марио.

Лам, Бади и Густаво во регуларните 90 :cuc: Ноер за пеналите :cuc:

Не ми беше јасно зошто гоизвади Рибс а го остави Швајни кога влезе Милер ама после последниот пенал јасно ми е. Швајни е Mr. Bayern himself па многу епски момент беше тоа Швајни вс Касиљас пеналот...

Тоа е дечиња, прва екипа која ќе игра финале во ЛШ дома :) Честито на сите (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom