Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честитки момци, за Баерн бев вечерва, а и во финалето ќе бидам за Баерн. Со среќа!

Него, кој би ви играл одбрана сега во финалето?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честитки момци заслуживте. Баш штета што тие што не требаа да добијат жолт добија. Тоа ќе биде увертира за поинтересно финале кое сум се посигурен дека ќе си остане титулата кај вас. Среќно!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не е толку страшно.....

Алаба Бадштубер и Луиз Густаво.....

За Луиз Густаво и Алаба ќе се снајдеме некако....Бадштубер е голем удар али јебига тоа е!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Chestito finale ... Se gledame vo Minhen (kaj vas) :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
После вечерва Алаба е новиот лев бек. Ноер цар, звер, мајсториште незнам уште како да го наречам.

Epic game is Epic.
Да се надоврзам на постот на Ченто у фан-клуб Реал Мадрид, утакмицата како филм. Напната утакмица до крај. Комотно може да фати над 7.0 оценка на imdb.com :vozbud:

M

MrzaRules

Гостин
честито нека ни е финалето на домашен терен...не коментирам многу,се е кажано,само нешто имам да кажам...најкриво ми е за ГУСТАВО,дечкото е ненормален,заслужи и тоа како да игра во големото финале...ама нажалост нема да го осети тоа...најмногу ми е жал за него,и за Алаба и Бадштубер секако....успат колку му бега Меси на Гомез во голови...2,3?

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Честитки баварци :) Заслужено финале;)
Иако натпреварот беше изедначен, верувам кој тим и да поминеше немаше да биде незаслужено, сепак на крај вие покажавте поголема волја и карактер, поголема физичка издржливост и со тоа сосема заслужено влеговте во финале.
Исто така ви честитам што не паднавте психички после два примени гола и што машки се боревте до крај.
Мило ми е што натпреварот беше спектакуларен, нека учат останатите како се игра фудбал и како се честита победа на противникот.
Со среќа во финалето и дај Боже да донесат одлука да ги бришат картоните, за да гледаме првокласен фудбал.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дај ако имаш од германската телевизја пренос што праеле....мора да го чујам коментаторот....И нормално торенти од цела утакмица!
Немам ако некој најде цел натпревар на германски ОДМА нека дае да се симне!

Kajgana Shop

На врв Bottom