Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дечки, кој ќе ви игра централен сега без Бадштубер? Што е со Ван Бајтен и Брено?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Дечки, кој ќе ви игра централен сега без Бадштубер? Што е со Ван Бајтен и Брено?
Брено нема никаква теорија да игра можности се овие

одбрана
Лам(Рафиња),Боатенг,ВанБајтен(Тимо),Контенто(Лам) ако игра Лам десно тоаш ваљда со контенто лево ќе играме а ако игра Лам лево тогаш Рафиња ќе игра десен бек
средина
Швајни,Крос(Тимо) ако игра Тимо бек тогаш Швајни,крос ќе играат средина а ако не игра бек можеби ќе игра средина прва
Робен,Крос(Милер),Рибери
Гомез

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Честитки и од мене момци. Заслуживте финале.
Поздрав :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Пред некоја недела прашав за линк од вашиот фан-клуб ама не го добив можда сега ќе ми дадете пошто уште сте во еуфорија :D

M

Mario Gómez

Гостин
Сега гледам, Нојер е висок 1.97... колку е подвижен за таа висина... :cuc:
--- надополнето: 26 април 2012 во 22:19 ---
Инаку сега читав една добра статија... за Ван Гал и сето тоа што му го дужиме како клуб и навивачи. :cuc:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.651
Што има врска висината со подвижноста, не е 2.20 да не е подвижен :D

M

Mario Gómez

Гостин
Инаку свесни ли сте дека као шо имат мањак десни бекови у светов на фудбалот Алаба ќе привлечит страшен интерес... еве Барса загризуваат полека.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Инаку свесни ли сте дека као шо имат мањак десни бекови у светов на фудбалот Алаба ќе привлечит страшен интерес... еве Барса загризуваат полека.
Мислиш леви ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Мислиш леви ;)
Леви де. :D

Инаку игорче кажи дека германците се машини за пеналти шут-аути... :icon_lol: Не губат и не губат.

Се пресмеав на еден коментар на странски форум пред пеналите.

You guys know the thing about germans and penalties?.. Iker better be motivated. :D

Инаку ако ни повредите некој играч на 12ти, нема да попуштам, ембарго и забрана за комуницирање со нас. ;)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Лам мислам од наредна сезона сам треба да ја предаде капитенската лента.....

НЕМОЖЕШ,значи НЕМОЖЕШ ако си капитен да утнеш кључен пенал во полуфинале ЛШ против Реал.....Не само да утнеш него и така бедно да шутираш....Се усра.....

Швајни масакр ко сериски убиец стрелаше.....

И Робен толку имам да го кудам....Греота....Фала за пред 2 сезони кога не донесе до финале но денес е греота....Изјава денеска,демек дали го гледал пеналот Бекенбауер да види колку убаво шутнал...Муле едно,имаше среќа што топката влези,му ја фати Касиљас,само имаше среќа што се одби од статиава во гол...Ќе требаше иначе да го бесат на Марин Плац...

Да не зборам каква шанса утна при 1:0,исто ко со Дортмунд....Катастрофа е,жал ми е ама морам да признаам...

И уште вика не шутал во пенал рулет пошто Касиљас добро го знаел него...А зашто одма се фати за топка кога шутираше за 1:1???Или тогаш не се знаеа уште толку многу....

Kajgana Shop

На врв Bottom