Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Да се надеваме дека нема да видишНе вервам додека не видам на дело!
Да се надеваме дека нема да видишНе вервам додека не видам на дело!
Е многу рано смена ити, почекај да се одигра натпреваров. И ајде веќе ако си фан треба да бидеш запознаен со составот!Со кој состав ќе излеземе утре?
3-1 тепаме
Благодариме!Со среќа нека ви е следнава сезона во Премиер лигата
Maнџукич за 20МКого ќе зимаме ко замена за Коста?
па Манџукич е ем појак ем поефтин а и со години не се нешто многу разлика, така да супер трансферЕј ако го земете Марио за 20м. алал да вие
Не најдовте вака прости ни земавте 32м за Коста, уште 20ина м. ако земете и за Луис
Ама тоа е, кога Коста е најефтина можна опција нормално е 32м. да плати екипа што веќе има 3ца напаѓачи во својот тим.
Него ај да не терам оф топик, знам дека супер замена ќе најдете за него, цел милениум сте имале добри напаѓачи
32м. е.па Манџукич е ем појак ем поефтин а и со години не се нешто многу разлика, така да супер трансфер
иначе нели Коста беше 38М?
Па ако гледаш така сите топ тимови напразно фрлаат пари, а и не се твои парите па да ги броиш32м. е.
Ти Челзи го сметаш за тим што напразно фрла пари ?????
Не те прашувам али добро што си кажаПа ако гледаш така сите топ тимови напразно фрлаат пари, а и не се твои парите па да ги броиш
А за Коста ако ме прашуваш немам некое високо мислење, изигра све на све 3-4 месеци на топ ниво и да не беше натурализиран немаше ни да биде повикан на Светсково. Да не ме сфатиш погрешно не го ругам зашто потпиша за тимот за кој навиваш па од инат го зборувам ова, само мое мислење е дека е доста преценет моментално.
иначе 32М фунти=38М евра
Имаше. Минато времеНе бе, не те сфаќам погрешно и јас исто мислење имав.