Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ајде да завршат натпреварите па ќе коментираме, јас незнам зашто мислам дека потешко ќе поминеме со Челзи, али отом потом.:)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Се надевам дека ќе успеат да се вклопат Џек и Артета, може и да се борат за иста позиција. Ќе му треба малку време на Вилшир да се врати во форма, ама ќе биде квалитетна замена кога ќе дојде снежниот период од сезоната. Ќе мора да се ротира кога играме на четири фронта.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Алелуја, само полека без форсирање, Џек да си ја врати формата што ја имаше и на коњ сме....

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Нема потреба да го форсираат пред Нова Година, околу боксинг деј секоја година сме во хаос, според мене тоа време би требало прв пат да го очекуваме како стартер. За „потенцијалната легенда“ секако дека ќе има место во тимот, Професорот ќе смисли нешто. Ако се прашувам јас до крајот на сезонава ќе го олабавам, по неколку лесни натпревари, и секако ако се нема друг избор. Премногу важен играч за нас е за повторно да го изгубиме.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Заради Џек , Венгер не купи ништо на крајот од трансфер периодот ајде полека но сигурно ќе си ја оправда стекнатата доверба !!!
Сеа проблем ни претставува само Волкот ... не сака да стави потпис на нов договор а 100-ка неделно нема да му дадат ,претпоставувам ќе си оди на зима .

Kajgana Shop

На врв Bottom