Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Што мислите зошто Волкот не влезе во игра, минатиот пат не беше старатер? Треба малце казна да не лета со умот многу.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Тооооо мераци!! Се собраа хејтериве,повторно јадат гомна...Нек одјебат :)
Мераклиска победа,ги натривме.Се знаеше тоа,овие комшииве се мизерија,Турново се боље јеботе :pos:

Верма-Пер.....уффффффф мераци...Ја сум за да не се мења сега засега тоа дуо.Ептен одлично играат,не сме примиле гол,нема потреба да се мења со Кош.Истото го велам и за Маноне.Остајте го подолго на голот.Нека почуствува и Шчежни дека има конкуренција :)
Казорла чоечеееееееееее......аа колку го сакам играчов,вистински ѕвер,нема што.
Конечно и Подолски преработи,браво и за него,се чека и Жиру :)
Изненади,позитивно и Диаби,браво само нека продолжи вака :)
Џенкинсон :pos: дај му само одбрана да игра,топка нему не му давај :pos:
Браво,сега да ми напраи мерак Саутемптон и после 2 недели и нив да им го збрцнаме :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
А тек Кош и Сања кога ќе се вратат, одбраната ќе биде мед!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Првично одличните вести... ЧЕСТИТКИ за првата победа, првите погодоци и асистенции на Казорла и Полди!
Потоа... прекрасна игра на Диаби, само малку ударот од далечина да му се врати во умот дека постои како можност по некогаш :ROFLMAO:

Лоши (Можни) вести :
Што ли се случи со Окс и Верма, само да не се повредени!
Да им Е*АМ племе на Суарес и сите касапи !!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.959
Поени од реакции
9.589
Зошто никој не го споменува Гибс???
Дечкото изигра топ и не само оваа и претходните 2
Диаби Казорла и Артета царој Жиру одлино се движи и отвора простор ама реализацијава му е тапа за сега
Мислам дека со Метерсакер сме подобри во одбрана отколку со Косчиелни т.е постабилни иако мислам дека Коската е подобар
Одамна не сум видел Арсенал да не прима голови и со стабилна одбрана Маноне добар е ама на нафрлениве топки како Фабиански

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Супер меч одиграа сите секоа чест, само ме стра на крајот излезе Вермален да не се работи за повреда оти многу дуеле претрпе оваа утакмица... Џенкинсон супер изигра првите 20мин направи 2 грешки но тоа сигурно од атмосверата на Енфилд после се стабилизира и одбрана не пушти човек да мине, супер утакмица Диаби секоа чест напред, назад насекаде на теренот, Гибс колку е изменет оваа сезона тоа е чудо супер играше дефанзива сепак голема помош имаше позади и од Полди кој играше лев бел и лево крило супер игра, Казорла човекот е феноменален лева нога, десна нога тоа се бара, ако приметивте првиот, гол беше Полди - Санти- Полди акција вториот Полди- Санти да се уиграат повеќе овие двајца и ќе има доста голови тек кога ќе се разигра и Жиру :cool:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
А коа велев дека Дијаби ме потсеќа на Зидан, ми се смееа. Далеку е од Зидан, но има талент. Многу ме потсеќа на Виеира. Како само ја истрча контрата. Ахх Жиру. Можеше 3 гола да даде до сега, но добро е. Одбраната ме задоволува, и тоа како. Не џабе е речено, одбраната освојува титули, нападот само ги прави сите „финеси“ во тимот.

Честитки момци.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Една негативна работа - набацувањата.
Едвај чекам Сања да се врати, само он знае асално да нафрли топка во шеснаесетник.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Колку добро ја изигравме цела утакмица, секоја чест на момците. Па и на Боулд богами. Освен во почетните минути, мислам дека го контролиравме натпреварот до крај. Сите беа одлични, не можам да издвојам некој. Можеби Жиру малку да се смири, како што кажаа погоре, не мора он да го мења РВП, он е Жиру, нека игра слободно и ќе падне голче. Само напред Арсенал, одлични сме за сега.
Ај идам да :drk:на Кацорла.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Се надевам голем буст ќе е победава за поголеми успеси сезонава.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Значи успех не е само да се прават трансфери туку да се игра фудбал 90+мин со голема тимска и дисциплинирана игра. Играат 11 против 11 а не 2-3 "топ" трансфера против 11....

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај некој нека стави хајлатс ама така подолг за да ги видам и шансите што ги промашил жиру

Kajgana Shop

На врв Bottom