Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
многу ми се допаѓа шо новиве играчи не се венгеризирани,да беше некој друг ке ја вратеше повртана.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 16:08 ---
ja imate li primeteno taktikava od korneri....mu se nafrla na mertersaker na prva,voj ja vrakaka na vtora kade cekaat vermalen i giroud

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
конечно добра утакмица за дијаби браво , криво ми е за жиру што не постигна гол онаа шанса у прво несмееше да ја промаши , страв ми е да не изгуби самодоверба тогаш ке биде лошо

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ова ли не нашиот тим, три утакмици гол нема примено??!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.246
Честитки за победата (y) .. кој чека ќе си дочека . Џабе се напнувате за глупости , реков дека имате супер тим само малку време ќе им треба да стабилизираат игра ... сепак имате доста нови играчи.

p.s.
p.s. да се стабилизира овој состав на арсенал пополека има да почнете да делкате trust me !!!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Тоа се тие промени Стив Болд што ги внесе.. многу цврсто играме,страшно дисциплинирана одбрана,сите се враќаат покриваат, а нападот и головите ќе си дојдат со тек на време и со уигрувањето на новите играчи.
Добивам надеж дека не сме веќе оној арсенал од минатата година кој што ќе даде 3 гола, а ќе прими 4 на една утакмица.
Само вака да продолжиме!!!!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И Ремзи доста солиден откога влезе.
Нели ви реков дека ќе си ги јадете зборовите за Абу и Арон?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Чиста десетка за момциве денес, браво за сите до еден. Греота е да одвојам поединец дека сите изиграа на ниво.
Најпозитивно е што не примивме гол.
Се надевам дека Верма не се повреди, ептен испи доста дуели на натпреваров.
Браво за Пер, има муда момаков, после толку ран жолт, мислев ќе се чува али имаше добри дуели, што за среќа не ги свирна Веб :).
Жиру ептен нема среќа, башка еден асален центаршут на нашиве да го најдат, осечам првиот гол со глаа ќе го дае ,со нога нешто не му иде :D.
Артета феноменален. Дијаби :drk:, дечково заслужува да биде таму кај што му е местото, меѓу најдобрите. Јас ќе си продолжам да му палам свеќи, само вака нека продолжи.
Нека ни е честита победата и нека ни се множат.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Си седам на плажа, си го гледам Арсенал како го трти Ливерпул на Енфилд. Мераци!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Заприметивте навивачите што пееа кога заводивте со 0-1??

He scores when he wants X3
Lucas Podolski he scores when he wants
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom