Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Лелеле не знам дали да плчам или да се смеам....Луѓе кога ги гледам голманиве резерви, страв ме фаќа. Не дај боже да се повреди Војче, е тек тогаш ќе го папаме.Јас не знам како може на ваков натпревар беез никаков притисок толку лошо да изиграат.Може не ќе биде лошо едно голманче во јануари а?
Скилачи класика тапа, Џуру исто денес ептен слаб.Фримпонг ептен слабо, цел средн ред неможат пар паса да сврзат.
Имавме неколку шанси али тоа е Арша дрво неделкано,дај нека се пензионира нека не се мачи вака....
Бруки со головиве, посебно вториот, Маноне еј, ќе го има на хајлајтс за киксови на голмани.....
--- надополнето: Dec 6, 2011 8:43 PM ---
Лелеле не знам дали да плчам или да се смеам....Луѓе кога ги гледам голманиве резерви, страв ме фаќа. Не дај боже да се повреди Војче, е тек тогаш ќе го папаме.Јас не знам како може на ваков натпревар беез никаков притисок толку лошо да изиграат.Може не ќе биде лошо едно голманче во јануари а?
Скилачи класика тапа, Џуру исто денес ептен слаб.Фримпонг ептен слабо, цел средн ред неможат пар паса да сврзат.
Имавме неколку шанси али тоа е Арша дрво неделкано,дај нека се пензионира нека не се мачи вака....
Бруки со головиве, посебно вториот, Маноне еј, ќе го има на хајлајтс за киксови на голмани.....

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Џуру, Скилачи, Аршавин, Маноне, Фабиански и Шамак(колку и да го поштувам, со секој нареден натпревар ме убедува во спротивното) во Јануари чао пријатно.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
^ Па човече Шамак е единствен играч што нешто стори на мечов за нас покрај Вермален..
Ок во ред е се труди и Окс. дефинитивно ама по 4 души одма на него има...
Шамак е единствениот што покажа нешто така да...
АРША ЏУ-то ( што очиглендо денес не е во можност да краде туѓи па на арша од пуна му ја украде ) Скилачи ( одлична асистенција до Џебур) и МАНОН пред се ( Мајагери?) АУТ! Во Лудница!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Шиткачи брееееее, бруки вакво издание одамна немам видено.Посебно голманиве, Скилачи,Џуру, Фримпонг.....

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Флапиански и Шитноне и сакале да бидат први голмани оф лелеј :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
^ Па човече Шамак е единствен играч што нешто стори на мечов за нас покрај Вермален..
Ок во ред е се труди и Окс. дефинитивно ама по 4 души одма на него има...
Шамак е единствениот што покажа нешто така да...
АРША ЏУ-то ( што очиглендо денес не е во можност да краде туѓи па на арша од пуна му ја украде ) Скилачи ( одлична асистенција до Џебур) и МАНОН пред се ( Мајагери?) АУТ! Во Лудница!
каков шамак бе жити се дрво неделкано ништо не напраи.
Единствени што денес имаат преодна оценка се Вермален, Бенајун и до негде Чемберлејн... другите дрва неделкани а Скилачи, Аршавин, Маноне и Шамак нули големи
--- надополнето: Dec 6, 2011 10:25 PM ---

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Браво, единствениот бек шо ни остана мораше да игра вечер, паметно Венгер, сега немаме ниеден.

Ма супер.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јас не ја гледав утакмицата, ама на официјалната Венгер кажува дека се повредил.

А Гибс уште не е спремен, значи можно е со Евретон и Сити да немаме ниеден бек (ни лев ни десен)

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Со евертон ке игра Вермален лев бек ,ама тоа не е утеха отиСантош ќе го нема 4 недели а може и повеке!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Јас не ја гледав утакмицата, ама на официјалната Венгер кажува дека се повредил.

А Гибс уште не е спремен, значи можно е со Евретон и Сити да немаме ниеден бек (ни лев ни десен)
Токму така претпоставувам дека против Евертон ќе играме позади у формација Вермален - Џуру - Пер - Кош
Четворица централни ќе биде весело

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Се појавија експертите на форумов, да проценат дека Сантош ќе го нема 4 недели. Други пак, дека морало да го игра ?! Е кој да го клај бе лев бек, селанец еден !?

Иначе овај Маноне ме бендисва ептен како голман. Добар е да брани за Еуромилк во 2та Мак лига

Kajgana Shop

На врв Bottom