Грешка си овие голови не се сметаат во тоа... Има моментално 31 во ПЛ а овие голови немаат врска со рекордот на Ширер. Иначе Ширер има 36 даденоОдлични беа сите, убава победа. МОТМ веројатно Сонг, одличен во дефанзива, знае да загради, да смири, убави пасови.. соло акцијата при првиот гол што ја напраи и центаршутот беше. На исто рамниште со него би ги ставил и РвП и Волкот. Тео после интернационалнава пауза односно минативе 2 натпревари игра феноменално, чиста 10ка. Кошчиелни топ исто. Само така!
Сеа идеме да му даеме 2 гола најмалце на Фулам и РвП да го бутне рекордот на Ширер.![]()
Не мислев за овие, затоа пишав со Фулам идеме РвП да дае барем 2 гола, па полека да го бутне рекордот во следните 6 или колку утакмци беа до крај на годинава у ПЛГрешка си овие голови не се сметаат во тоа... Има моментално 31 во ПЛ а овие голови немаат врска со рекордот на Ширер. Иначе Ширер има 36 дадено![]()
Нема да оди.Не се квалификуваа.Шишер ке падне ама мене ме фаќа страв што ке се деси коа ке ни замине Сонг на Афрички куп![]()
Тие правила се повеќе дел од традиција, така да не се стриктни и повеќе се однесуваат на домашните навивачи.Иначе морам да кажам дека релативно грубо играше Арсенал, не знам дали и во Англија така играат. Не викам дека намерно ги повредија играчите, во никој случај, но за жал Бендер давата вилици му се скршиле и до Јануари не ќе може да игра. Геце само некој ден ќе паузира. Иначе ми се допадна многу реакцијата на публиката ко го носеја Бендер и ко му даваа аплуас но морам да забележам дека навивачите на Дортмунд скоро цела утакмица беа погласни и поќе навиваа.
Знаете, во Германија ја земаат Англија и навивајнето таму како пример и го великуваат но ми се чини дека спротивно во Англија почнаа да ја земаат атмосферата во Германските стадиони како пример.
Можеби има тука нешто со правилата за навивачите во стадионот. Се изненадив што на навивачите на Дортмудн им беше дозволено да стојат пошто нормално тоа во Емирати не е дозволено и со тоа се губи на атмосфера?
Е сеа мн ме израдува да се земе само уште 1 играч кој достојно ке го замени гервињо завреме на афрички куп и добра сезона ке биде оваНема да оди.Не се квалификуваа.
Инаку честито победа,не ја гледав утакмицата :/
Од кога до кога е афричкиот куп? иначе најдостојна замена за него моментално гледам во Алекс Чемберлејн. Други кој можат да улетаат Парк, Аршавин, Бенајун,Рио Мијачи и Росицки кој е во форма после квалификувањето со Чешка. Двете утакмици за репрезентацијата ги изигра феноменално, да се надеваме дека ќе го држи формата и по малава повреда што ја има..Е сеа мн ме израдува да се земе само уште 1 играч кој достојно ке го замени гервињо завреме на афрички куп и добра сезона ке биде ова![]()
21 јануари до 12 февруари.Од кога до кога е афричкиот куп?